Προς το περιεχόμενο

Macports

marios_geo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναβαθμιστηκα σε 10.9 και δεν ήξερα ότι το macports θα "σπάσει". Προς το παρόν δεν υπάρχει έκδοση για 10.9. Με βάση το ιστορικό, πόσο σύντομα αναμένεται να βγάλουν νέα έκδοση;

Δεν θέλω τώρα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση του OS X αλλά ούτε και να πειραματιστώ με installer του macports από 10.8.

Εσείς τι κάνατε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Από περιέργεια, γιατί fink και όχι macports;

Πιο απλος ο λογος απ οσο φανταζεσαι. Αυτο εκανα εγκατασταση πρωτη φορα, δεν ειχα καποιο προβλημα, εμεινα μαζι του.

Και μιλωντας τελειως αοριστα καθως δυστυχως δεν θυμαμαι λεπτομερειες, ειχα επιλεξει fink εξαιτιας καποιου συγκεκριμενου dependency και του οδηγου που ακολουθουσα για να εγκαταστησω..κατι. Τρεχα γυρευε, ξερω :huh:

Το σιγουρο ειναι πως δεν ηταν επιλογη εξαιτιας καποιου φοβερου πλεονεκτηματος του ενος επι του αλλου.

• Like 1

Και γω το πηρα χαμπαρι οταν ηταν αργα γμτ.

Οπως "εσπασε" και το fink. Χρησιμοποιει κανεις homebrew για να μας δωσει feedback?

Κάποια παίζουν στο homebrew αλλά κάποια άλλα όχι (π.χ. mongodb και gnuplot).

Επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ homebrew μπορεί να κάνω και εγώ κάπου λάθος...

• Like 1

Homebrew δουλεύει κανονικά αλλά θέλει και το γιατρό του!

Δηλαδή ένα brew doctor, το οποίο βγάζει μετά καμιά 10αριά θέματα.

Για να εγκαταστήσω την scala για παράδειγμα (ουσιαστικά υπήρχε αλλά χρειζόταν μερικά sym links) διόρθωσα το 1ο πρόβλημα που μου έβγαζε το homebrew doctor.

Και μη ξεχνάτε βέβαια να κάνετε συχνά και brew update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...