marios_geo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αναβαθμιστηκα σε 10.9 και δεν ήξερα ότι το macports θα "σπάσει". Προς το παρόν δεν υπάρχει έκδοση για 10.9. Με βάση το ιστορικό, πόσο σύντομα αναμένεται να βγάλουν νέα έκδοση; Δεν θέλω τώρα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση του OS X αλλά ούτε και να πειραματιστώ με installer του macports από 10.8. Εσείς τι κάνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Υπομονή. Δεν θα αργήσουν πολύ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τι χρησιμοποιείς με το MacPorts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φαντάζομαι διάφορα UNIX tools καθώς και άλλα προγράμματα. (όπως και εγώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Κυρίως gcc και g++. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Και γω το πηρα χαμπαρι οταν ηταν αργα γμτ. Οπως "εσπασε" και το fink. Χρησιμοποιει κανεις homebrew για να μας δωσει feedback? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Από περιέργεια, γιατί fink και όχι macports; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Από περιέργεια, γιατί fink και όχι macports; Πιο απλος ο λογος απ οσο φανταζεσαι. Αυτο εκανα εγκατασταση πρωτη φορα, δεν ειχα καποιο προβλημα, εμεινα μαζι του. Και μιλωντας τελειως αοριστα καθως δυστυχως δεν θυμαμαι λεπτομερειες, ειχα επιλεξει fink εξαιτιας καποιου συγκεκριμενου dependency και του οδηγου που ακολουθουσα για να εγκαταστησω..κατι. Τρεχα γυρευε, ξερω Το σιγουρο ειναι πως δεν ηταν επιλογη εξαιτιας καποιου φοβερου πλεονεκτηματος του ενος επι του αλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Και γω το πηρα χαμπαρι οταν ηταν αργα γμτ. Οπως "εσπασε" και το fink. Χρησιμοποιει κανεις homebrew για να μας δωσει feedback? Κάποια παίζουν στο homebrew αλλά κάποια άλλα όχι (π.χ. mongodb και gnuplot). Επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ homebrew μπορεί να κάνω και εγώ κάπου λάθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Η κατάσταση με το homebrew στο Mavericks βελτιώθηκε αρκετά. Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, θα πρέπει να δουλεύουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Homebrew δουλεύει κανονικά αλλά θέλει και το γιατρό του! Δηλαδή ένα brew doctor, το οποίο βγάζει μετά καμιά 10αριά θέματα. Για να εγκαταστήσω την scala για παράδειγμα (ουσιαστικά υπήρχε αλλά χρειζόταν μερικά sym links) διόρθωσα το 1ο πρόβλημα που μου έβγαζε το homebrew doctor. Και μη ξεχνάτε βέβαια να κάνετε συχνά και brew update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κυκλοφόρησε το MacPorts 2.2.1 και πλέον υποστηρίζει και Mac OS X Mavericks. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα