fiorentinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω εδώ και καιρό αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29738&cat=29 Εξαιρετικό ποντίκι!!!Δεν έχω χρησιμοποιήσει καλύτερο!Και έχει και εξαιρετική τιμή!Το βρίσκεις και φθηνότερα στα e-shop
Tribal21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πήρα τελικά το Steelseries. Πολύ καλό ποντίκι και βολικό! Το μόνο αρνητικό είναι το βάρος του,θα το προτιμούσα λίγο πιο βαρύ.
Caiden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 62 εχει και ειναι το raw. Στο amazon εχει 32,97 λιρες. Τεσπα μπορει να θυμαμαι λαθος, απλα και παλι ειμαι εκτος budget Υ.Γ Επισης μηπως παιζει για το Sensei να υπαρχουν ανταλλακτικα ωστε να αντικαταστησουμε το καπακι απο BO2?
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Υ.Γ Επισης μηπως παιζει για το Sensei να υπαρχουν ανταλλακτικα ωστε να αντικαταστησουμε το καπακι απο BO2? Δεν το γνωριζω καθολου.
Tribal21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τεσπα μπορει να θυμαμαι λαθος, απλα και παλι ειμαι εκτος budget Υ.Γ Επισης μηπως παιζει για το Sensei να υπαρχουν ανταλλακτικα ωστε να αντικαταστησουμε το καπακι απο BO2? Eμένα μ'αρέσει το καπάκι πάντως! Και το logo είναι διακριτικό γενικά... Οπως είπα,το μόνο 'αρνητικό' για μένα είναι ότι είναι κάπως ελαφρύ.
Caiden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχως το logo του COD με χαλαει πολυ. Αμα μπορουσα με καποιο τροπο να καλυψω μονο αυτο χωρις να χαλασει η υπολοιπη εμφανιση το ειχα παραγγειλει ηδη. Με συμβατικο βαψιμο με μπογια δεν νομιζω οτι θα αποδωσει αφου θα φυγει απο την χρηση. Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να καλυπτα το πανω μερος με φυλλο βινυλιου αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αλλαζε η αισθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα