Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Thnx,Herman! Έτσι το σκέφτομαι και εγώ αλλά αν το logitech είναι καλύτερο,την βγάζω για ποτό άλλη φορά !  :-D</p>

<p> </p>

<p>Fulgore1,to G9X μου αρέσει αλλά είναι 50+ ευρουλάκια....  :(</p>

Δεν αξιζει για εμενα να δωσεις 40 ευρω για το g300 οταν με 30-32 παιρναμε το g400 το οποιο θεωρω πολυ καλυτερο.

Επισης θεωρω αρκετα καλυτερο το sensei απο το g300 κι αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι το raw αλλα στην εκδοση του κολ οφ ντιουτι(lol).

Οποτε εισαι για ποτακι το sabbato.hehehe!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει για εμενα να δωσεις 40 ευρω για το g300 οταν με 30-32 παιρναμε το g400 το οποιο θεωρω πολυ καλυτερο.

Επισης θεωρω αρκετα καλυτερο το sensei απο το g300 κι αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι το raw αλλα στην εκδοση του κολ οφ ντιουτι(lol).

Οποτε εισαι για ποτακι το sabbato.hehehe!!!!!

που το βρηκες το G400 στα 30-32ευρο??

Εγώ ψήνομαι να χτυπήσω αυτό για τα MMO:

http://www.skroutz.gr/s/2114427/Logitech-G600.html

Γνώμες?

Σαν κατοχος του ποντικιου αυτου μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος στο Rift που παιζω τωρα σαν Healer με βολευει αρκετα μπορω να πω(βεβαια δεν υπαρχουν πολλα Mmo ποντικια)και δυστηχως δεν γινεται να το δεις καπου απο κοντα για να δεις αν σε βολευουν τα πλαινα κουμπια ή το ποντικι . Ακουω καλα λογια παντως και για το νεο http://www.skroutz.gr/s/4000347/Razer-Naga-Expert-MMO-2014-Right-Hand.html που βγαινει και Left handed.

Δημοσ.

Ωραία,αυτό θα πάρω μάλλον!! :D

Μήπως ξέρει κανείς όμως αν θα έχω πρόβλημα με το keyboard που έχω τώρα?? Και το ρωτάω γιατί είναι ποντίκι-πληκτρολόγιο μαζί,ασύρματα! 

Δημοσ.

Οχι οτι θα'χεις προβλημα αλλα αν θες παρε με τα ρεστα ενα πληκτρολογιο ενσυρματο κι ασε το κοριτσι να σε βγαλει για ποτο.....αντε τυχερε.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα λεφτα του προφανως και δεν λεει.Οσο για την και καλα ''προσφορα''ασχολιαστη.

Στα 24 euro εννοεί.. (από newsletter με κωδικό προσφοράς 1334)

Αξίζει σε αυτά τα λεφτά για να αντικαταστήσω και εγώ το sharkoon fireglider??

Δημοσ.

<p>Γαμωτο αν το Sensei δεν ειχε σχεδια απο το Black Ops II θα το ειχα τσιμπησει asap</p>

Υπαρχει και χωρις τα σχεδια αλλα ειναι πιο ακριβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...