SauronGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια! Θελω μια βοηθεια! Εχω τον παραπανω τιτλο και θελω να μου πειτε τι χρειαζεται για να βαλω το ελληνικο patch. Εχω ακουσει οτι θελει V 1.2 και Data pack 2. Την εκδοση 1.2 την εχω αλλα data pack μια φορα εχω κανει update...πως θα ξερω οτι ειναι οκ? Γιατι παταω να πατησω για αλλη φορα να ενημερωσω αλλα δεν μπορω να το επιλεξω! Βοηθεια please οποιος ξερει!
Eddy_Gordo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια! Θελω μια βοηθεια! Εχω τον παραπανω τιτλο και θελω να μου πειτε τι χρειαζεται για να βαλω το ελληνικο patch. Εχω ακουσει οτι θελει V 1.2 και Data pack 2. Την εκδοση 1.2 την εχω αλλα data pack μια φορα εχω κανει update...πως θα ξερω οτι ειναι οκ? Γιατι παταω να πατησω για αλλη φορα να ενημερωσω αλλα δεν μπορω να το επιλεξω! Βοηθεια please οποιος ξερει! το πιο προσφατο απντειτ ειναι το τελευταιο δηλαδη το 1.2 μπες πατα ντατα πακ κατεβασετα και μετα βαλε το πατς
SauronGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το προσπαθησα φιλε αλλα δεν γινεται κατι.. Μου κανει load το edit file και στο 66% σταματαει και λεει δεν μπορει να κανει φορτωση γιατι προερχεται απο διαφορετικη εκδοση του παιχνιδιου.. τι θελει να πει? :/
giorgolavos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το προσπαθησα φιλε αλλα δεν γινεται κατι.. Μου κανει load το edit file και στο 66% σταματαει και λεει δεν μπορει να κανει φορτωση γιατι προερχεται απο διαφορετικη εκδοση του παιχνιδιου.. τι θελει να πει? :/ αν υποθεσουμε οτι εχεις το ελληνικο pes και εχεις κατεβασει το ελληνικο patch, η εκδοση του παιχνιδιου ειναι αυτη--> Αν κατεβασες το patch απο το wehellas, πηγαινε και τσεκαρε οτι κανει για την εκδοση που εχεις εσυ. Αν δεν το κατεβασες απο εκει, πηγαινε και κατεβασε απο το site τους.
SauronGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 φιλε μου για το pro to 2011 ρωταω και η εκδοση που εχω ειναι η bles01022 που περιεργως δεν εχει αγγλικο σχολιασμο και μενου μονο ελληνικο και κατι αλλες γλωσσες οπως ιταλικα ισπανικα κλπ
giorgolavos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 φιλε μου για το pro to 2011 ρωταω και η εκδοση που εχω ειναι η bles01022 που περιεργως δεν εχει αγγλικο σχολιασμο και μενου μονο ελληνικο και κατι αλλες γλωσσες οπως ιταλικα ισπανικα κλπ Ναι, το ειδα οτι ρωτας για το pro το 2011 . απλα βαριομουν να ψαξω που το εχω για να το βγαλω φωτογραφια. Αν το προβλημα σου ειναι το data pack γιατι δεν το κανεις update πριν προσπαθησεις να περασεις το patch? Sorry αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με patches και δεν θυμαμαι την διαδικασια Εδω ειναι ολα τα patch που εχουν κυκλοφορησει για το pes. http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showforum=131 Ναι, το ειδα οτι ρωτας για το pro το 2011 . απλα βαριομουν να ψαξω που το εχω για να το βγαλω φωτογραφια. Αν το προβλημα σου ειναι το data pack γιατι δεν το κανεις update πριν προσπαθησεις να περασεις το patch? Sorry αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με patches και δεν θυμαμαι την διαδικασια Εδω ειναι ολα τα patch που εχουν κυκλοφορησει για το pes. http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showforum=131
SauronGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 οταν παω στο εξτρα υλικο για να κατεβασω το data pack δεν μου ειναι επιλεγμενο και δεν μπορω να το πατησω και δεν ξερω τι γινεται..:/ θα μπω και στο σιτε να δω Δυστυχως επειδη ειναι παλιο το εχουν βγαλει απο τη σελιδα τι κανω?
giorgolavos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει περιπτωση η konami να εχει σταματησει την υποστηριξη του 2011 και γι'αυτο να μην μπορεις να το κανεις Update? εψαξα να βρω το δικο μου για να το δοκιμασω αλλα μαλλον καποιος φιλος μου, μου το εχει βουτηξει.
SauronGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Χαχα ωραιος φιλος! Λες να παιζει αυτο?? Ελεος με την Konami μεγαλη απογοητευση αν το εχει κανει αυτο....
giorgolavos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ναι, παιζει. Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι για καποιο απο τα παιχνιδια που επαιζα η εταιρεια θα εβγαζε offline τους server και θα σταματουσε τα update και την υποστηριξη αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν για το pes ή για καποιο απο τα αλλα που επαιζα online.
SauronGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Α τοσο καλα!! και την ειχα σε εκτιμηση σαν εταιρεια..ευχαριστω φιλε!
mtzs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Οσον αφορα τα saves του ΠΣ3 και το wehellas patch: Ειναι υπο μορφη Saves Το patch περνιεται με αντιγραφη των saves μεσα στo Save Data Utility του ΧΜΒ μενου του ΠΣ3 Επειδη ειναι δημιουργια αλλου χρηστη το ΠΣ3 αρχικα δεν θα τα αναγνωριζει. Αφου λοιπον υπαρχουν οι προυποθεσεις (Σωστα official updates + data packs του παιχνιδιου) περαν αυτου μετα την αντιγραφη των saves πρεπει να εκκινηθει το ΠΣ3 σε recovery menu και να γινει Rebuild Database. Ετσι αναγνωριζονται τα saves αλλου χρηστη στο ΠΣ3 που θελουμε να τα περασουμε εφ οσον δεν ειναι κλειδωμενα (Στο PES 11 δεν ειναι κλειδωμενα). Αλλιως χωρις rebuild database δε προκειται να εμφανιστουν με τιποτα.
SauronGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω για την ενημερωση. Λοιπον εχω εκδοση 1,2 και data pack πρεπει να εχει κατεβει γιατι δεν με αφηνει να το επιλεξω και λεει αδυναμια ληψης προσφατης εκδοσης..τωρα πως κανω recovery menu και Rebuild Database? ευχαριστω
mtzs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/page-2 post #21. Επιλογη 4 Υπενθυμιζω οτι πρεπει να εχεις περασει πρωτα τα save data του patch και μετα θα κανεις rebuild database. Αλλιως δεν υπαρχει λογος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα