Προς το περιεχόμενο

Ειναι παλαβοί οι δημοσιογράφοι!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα, διάβαζα σε ένα ένφετο περιοδικό γνωστής εφήμεριδας ένα αφιέρωμα για τους ΟΝΕ ( φανταστείτε τι βαρεμάρα περνούσα, για να διαβάζω για αυτούς του φλώρους :P ), και ο δημοσιγράφος για να αποδείξει ότι είναι διαχρονικοι,λέιε πως οι Beatles, στην ουσία ήταν και αυτοί boy band!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΡΕ πάει καλά ο άνθρωπος, ή τον βάρεσε η ζέστη? Ακούς εκεί boy band οι Beatles! κοίτα τι κάνει η Ελληνική εμπορική μουσική, για να έχει περισότερες πωλήσεις. Καλά θα μου πείτε και Μούσχουρη στα βραβεία Αρείων, έλεγε πώς είναι φαν του Ρουβά. ΔΕΝ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! :evil:

Δημοσ.

Δημοσιογράφοι; Ποιοί δημοσιογράφοι; :lol: :lol: :lol:

Κατά μιά έννοια όμως, οι Beatles ήταν boy band, αφού όταν ξεκίνησαν ήταν όλοι τους κάτω των 20 :P :lol:

Δημοσ.

nai re vrikan 2 koina anamesa sta 2 sygrotimata kai tous vaftisan boy band ... Thn mikri leptomereia oti ekeini ikseran na grafoun mousiki, ta tragoudia tous kai na paizoun live me mousika organa (ti einai ta mousika organa tha anarotiountai oi ONE) ...

Δημοσ.

Καλα το Εθνος ειναι γενικα πολυ μπροστα στα καλλιτεχνικα. Πριν απο λιγο καιρο, και αναφερομενο στην συναυλια των Dandy Warhols νομιζω, στον Λυκαβηττο, εγραψε "την συναυλια θα ανοιξει το ελληνικο ροκ συγκροτημα Puressence"!

Χαχα, μεγαλεια η Ελλαδιτσα...

Δημοσ.
Καλα το Εθνος ειναι γενικα πολυ μπροστα στα καλλιτεχνικα. Πριν απο λιγο καιρο' date=' και αναφερομενο στην συναυλια των Dandy Warhols νομιζω, στον Λυκαβηττο, εγραψε "την συναυλια θα ανοιξει το ελληνικο ροκ συγκροτημα Puressence"!

Χαχα, μεγαλεια η Ελλαδιτσα...[/quote']

Δεν ξέρω γιατί αλλά όντως επικρατεί η φήμη πως οι Puressence είναι Έλληνες...

Το έχω ακούσει από αρκετούς. Γιατί άραγε;

Δημοσ.

Πάντως ο τύπος που είναι στην δίσκοκριτική κάνει σωστά την δουλεία του. Μήπως όλα αυτά τα τρελά που διαβάζουμε τα κάνουν για διαφήμηση τελικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...