Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν η εγγύηση σου είναι σημαντική(προσωπικά είναι πολύ σημαντική) σε αυτά τα λεφτά αυτό είναι μονόδρομος.

http://www.skroutz.gr/s/3759479/Dell-Vostro-2521-i3-3227U-4GB-500GB-Linux.html

πιο αδύναμο από τα άλλα, πρέπει να βάλεις λειτουργικό μόνος σου, αλλά

ποιοτικά είναι ανώτερο όλων μιας και είναι κατηγορίας bussiness.

p.s. βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας το μαγαζί που το αγοράζεις είναι κανονικά υποχρεωμένο να σε υποστηρίξει για τουλάχιστον 2 χρόνια. απλά είναι μπέρδεμα.

Δημοσ.

Οντως η τιμη για online παραγγελιες μπορει να ισχυει ακομα αφου δεν εχει αλλαξει....το θεμα με την εγγυηση ομως παραμενει.

Δες και αυτο το asus http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/asus-f550ca-xx132h-156-mayro/prod4960272pp/ αν και αυτο 1 χρονο εγγυηση πρεπει να δινει.

Εχει χειροτερο επεξεργαστη και μπαταρια.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης εχει μικρες διαφορες, πανω κατω στα ιδια ειναι, αλλα οντως το lenovo ειναι καλυτερο. Σαν εναλλακτικη το ανεφερα αν δεν βρει το lenovo στα 500.

Δημοσ.

Παιδια θα δοκιμασω αυτο με την online παραγγελια.. σημερα την εκανα και αυριο θα παω να τον παρω απο το Καταστημα.. ελπιζω να μην μου ζητησουν παραπανω λεφτα. Αν μου ζητησουν φυσικα δεν θα τον αγορασω και θα συνεχισω το ψάξιμο. . Οσο για την εγγυηση το σκεφτομαι να τα δωσω τα 30 ευρω .. βεβαια με εκνευρισαν παρα πολυ που δινουν μονο εναν χρονο αλλα τι να κανω.. τα τρια χρονια είναι αρκετα και ελπιζω τ α

Παιδια θα δοκιμασω αυτο με την online παραγγελια.. σημερα την εκανα και αυριο θα παω να τον παρω απο το Καταστημα.. ελπιζω να μην μου ζητησουν παραπανω λεφτα. Αν μου ζητησουν φυσικα δεν θα τον αγορασω και θα συνεχισω το ψάξιμο. . Οσο για την εγγυηση αν πανε ολα καλα σκεφτομαι να τα δωσω τα 30 ευρω .. βεβαια με εκνευρισαν παρα πολυ που δινουν μονο εναν χρονο αν δεν παρεις την δικη τους εγγυηση αλλα τι να κανω.. τα τρια χρονια είναι αρκετα και ελπιζω τα 30 ευρω να αξιζουν! :P

Δημοσ.

30 € για 3ετη εγγυηση ειναι λογικο ποσο, αν και 2 χρονακια θα πρεπε να τα εχουν ετσι κι αλλιως, ο ενας χρονος ειναι ξεφτιλα (ειτε φταιει το καθε καταστημα ειτε η καθε εταιρια, δεν ξερω)....
Παντως στο site του κοτσοβολου κοστολογουν την 3ετη υποστηριξη στα 100 ευρω και την "προνομιακη" στα 130!!

Δημοσ.

Παιδια θα δοκιμασω αυτο με την online παραγγελια.. σημερα την εκανα και αυριο θα παω να τον παρω απο το Καταστημα.. ελπιζω να μην μου ζητησουν παραπανω λεφτα. Αν μου ζητησουν φυσικα δεν θα τον αγορασω και θα συνεχισω το ψάξιμο. . Οσο για την εγγυηση το σκεφτομαι να τα δωσω τα 30 ευρω .. βεβαια με εκνευρισαν παρα πολυ που δινουν μονο εναν χρονο αλλα τι να κανω.. τα τρια χρονια είναι αρκετα και ελπιζω τ α

Παιδια θα δοκιμασω αυτο με την online παραγγελια.. σημερα την εκανα και αυριο θα παω να τον παρω απο το Καταστημα.. ελπιζω να μην μου ζητησουν παραπανω λεφτα. Αν μου ζητησουν φυσικα δεν θα τον αγορασω και θα συνεχισω το ψάξιμο. . Οσο για την εγγυηση αν πανε ολα καλα σκεφτομαι να τα δωσω τα 30 ευρω .. βεβαια με εκνευρισαν παρα πολυ που δινουν μονο εναν χρονο αν δεν παρεις την δικη τους εγγυηση αλλα τι να κανω.. τα τρια χρονια είναι αρκετα και ελπιζω τα 30 ευρω να αξιζουν! :P

Επειδη οπως σου ειπα τον εχω παρει κι εγω και σκεφτομαι να κανω επεκταση εγγυησης, μπορεις να τους ρωτησεις μεχρι ποτε μπορουμε να το κανουμε; Μεχρι το τελος του πρωτου χρονου;

Σ'ευχαριστω και καλοριζικος.

Δημοσ.

Επειδη οπως σου ειπα τον εχω παρει κι εγω και σκεφτομαι να κανω επεκταση εγγυησης, μπορεις να τους ρωτησεις μεχρι ποτε μπορουμε να το κανουμε; Μεχρι το τελος του πρωτου χρονου;

Σ'ευχαριστω και καλοριζικος.

Οπως φανταζεσαι δεν το ειχα δει!!! Συγγνωμηηη! Λογικα παντως με ενα τγλεφωνο στα κεντρικα θα σου λυθει η απορία!! Εγω οταν ειχα παρει τηλεφωνο κιολας δεν ειχα περιμενει σχεδον καθολου οποτε δεν θα συγχιστεις!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...