Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , σημερα προσπαθησα να κανω επαναγκατασταση τα Windows XP σε Νetbook της Dell.

Μαλλον τα θαλασσωσα , γιατι τωρα δεν ανοιγει καθολου τα Windows.

Με λεει καλωσορισατε και δειχνει το φοντο της επιφανειας εργασιας χωρις εικονιδια και γραμμη εργαλειων.

Τask manager , δεν μπορω να ανοιξω.

Δημοσ.

ναι  , το θεμα ειναι οτι μπουταρα ενα στικακι με τα xp.

τωρα ποιο ειναι το επομενο βημα ?

υπαρχει κανενας οδηγος-βοηθεια ?

χωρις να ανοιγει ο υπολογιστης , τι κανουμε τωρα ???

Δημοσ.

Αφου μπεις στο bios υπαρχει μια καρτελα που λεει boot devices θα την δεις! Δεν θυμαμαι ποια ειναι ακριβως..Απλα μπες και δες τα ολα δεν υπαρχει περιπτωση να μην το δεις και βαλε πανω πανω το φλασακι που εχεις (boot from usb).

Δημοσ.

το προγραμμα εγκαταστασης δεν εχει την δυνατοτητα να εντοπισει την αδεια χρησης τελικου χρηστη eula 

με βγαζει αυτο το μηνυμα...

Δημοσ.

Πρωτη φορα το βλεπω!Σιγουρα ειναι ενταξει το αρχειο στο φλασακι? Μηπως να το αντιγραψεις σε CD καλυτερα αφου πρωτα ξανακατεβασεις τα windows..

Δημοσ.

το usb ειναι μια χαρα , το μπουταρα ( ΝΤFS )

CD εχω το γνησιο της Dell που περιεχει τα windows μονο για dell , με αυτο προσπαθησα σημερα  ( αλλα δυστηχως  δεν εχω δικο μου cd rom στο σπιτι τωρα )

το θεμα ειναι οτι πηγα να γλιτωσω τα λεφτα για τεχνικο , αλλα μαλλον θα τα δωσω ετσι πως παει.

Δημοσ.

Καποιο λάθος εχει γίνει μαλλον με την μεταφορά των xp απο το cd στο usb stick , δεν εξηγείται αλλιως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...