Sarandis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Έχω το παρακάτω με ένα corsair tx850Με τρώει για αναβάθμιση.Να πω πως δεν τη χρειάζομαι πραγματικά performance-wise, θέλω να πουλήσω cpu ram mobo γιατί ήδη η αξία τους έχει πέσει στο πάτωμα και δε με πολυπαίρνει να τα κρατήσω άλλο. Aπο software χρησιμοποιώ photoshop, κάνω λίγο video encoding, ασχολούμαι με vbox και παίζω games. Με o/c ασχολήθηκα για το εγκυκλοπαιδικό της υπόθεσης, πολύ συντηρητικά όμως γιατί ο bloomfield είναι καλοριφέρ. Σκέφτομαι για τα εξής. ram cpu mb Ας πούμε budget 500, έχω στο νου μου να πουλήσω τα υπάρχοντα γύρω στα 220-230 αν τα καταφέρω και να βάλω τα υπόλοιπα. Προτιμώ καταστήματα εντός Αττικής. Δε βιάζομαι να παραγγείλω άμεσα. Ακούω γνώμες, αν αξίζει το setup, αν περιμένουμε κάτι καινούριο απο τις εταιρίες γιατι δεν έχω πολυασχοληθεί τελευταία, αντίστοιχες προτάσεις και φυσικά κάποιον να μου πει οτι πετάω λεφτά και να κάτσω στα αυγά μου
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εγω ειμαι αυτος που θα σου πει οτι πετας λεφτα και καλυτερα να κατσεις στα αυγα σου. 1
MaxPayne Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 και εγω αυτος ο οποιος θα σου πει οτι δεν χρειαζεται να παρεις τοσο καλη μητρικη εφοσον δεν πολυασχολησαι με το αθλημα (o/c)
Sarandis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μα θέλω να ασχοληθώ, ο 930 δε μου επιτρέπει, ούτε θα τα σκάσω σε νερά που θα είναι άχρηστα στο επόμενο upgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα