KnightRider1996 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας , τους τελευταίους 2 μήνες αφού γύρισα απο διακοπές , έκανα format στο pc και εγκατέστησα τα windows 8 pro . Τότε άρχισε το πρόβλημα να μου κολλάει η μουσική και μετα απο λίγο να συνεχίζει και ταυτόχρονα να μαυρίζει η οθόνη και να μου εμφανίζει το μύνημα "το πρόγραμμα οδήγησης σταμάτησε να λειτουργεί ..NVidia .." Η κάρτα γραφικών μου είναι η NVidia gts 450 απο τον κατασκευαστή evga . Δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ προβλήματα προηγουμένως . Όμως δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα γραφικών η είναι ο σκληρός δίσκος που τον έχω 4 χρόνια και έχει φάει πολλά format (sata 2 570 gb) ; Το αναφέρω τον σκληρό δίσκο για το γεγονός ότι όταν κλείνω το pc , αργεί πολύ να κλέισει περισσότερο από το να ανοίξει + το ότι οταν το κλείνω , κλέινει το πληκτρολόγιο αλλα το ποντίκι και ο υπολογιστής ακόμα λειτουργόυν αλλα δεν δινει σημα στην οθόνη . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ακριβώς να αναφερθώ.
overpower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 οταν το κλείνω , κλέινει το πληκτρολόγιο αλλα το ποντίκι και ο υπολογιστής ακόμα λειτουργόυν αλλα δεν δινει σημα στην οθόνη . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ακριβώς να αναφερθώ. Ετσι κλεινουν τα windows 8. Μαυριζει η οθονη και μετα κλεινει τελειως.
KnightRider1996 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Άρα είναι φυσιολογικό απλά εμένα αργεί λίγο παραπάνω λόγω του πολυετή σκληρού δίσκου . Ευχαριστώ όποιος μπορέσει ας μου βρει μία απάντηση και για το πρώτο πρόβλημα που αναφέρω .
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Για την καρτα γραφικων δοκίμασε αλλους drivers αρχικα και βλέπουμε.... Το σκληρο μπορεις να τον ελεγξεις με το hard disk sentinel.
KnightRider1996 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει ευχαριστώ για το χρόνο σας . Έκανα update στο NVidia driver και δεν μου χει κάνει το πρόβλημα προς το παρόν εκτός απο αυτό με το σταμάτημα της μουσικής και του θορύβου στα ηχεία . Όσο για το σκληρό δίσκο έχει φυσιολογικές θερμοκρασίες και όλα τα status ok . Λογικά είναι απλά πολύ χρησιμοποιημένος και έχει φθαρθεί.
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αμα ειχε φθαρι θα στο ελεγε το προγραμμα...
overpower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει ευχαριστώ για το χρόνο σας . Έκανα update στο NVidia driver και δεν μου χει κάνει το πρόβλημα προς το παρόν εκτός απο αυτό με το σταμάτημα της μουσικής και του θορύβου στα ηχεία . Όσο για το σκληρό δίσκο έχει φυσιολογικές θερμοκρασίες και όλα τα status ok . Λογικά είναι απλά πολύ χρησιμοποιημένος και έχει φθαρθεί. Δοκιμασε για κανα νεο driver για την καρτα ηχου σου ή αν δεν βρεις νεοτερο, αφαιρεσ τους και ξαναπερνα τους. Αν ειναι ενσωματωμενη, ψαξε στο site του κατασκευαστη της μητρικης.
KnightRider1996 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εδώ και 2 μέρες δεν μου έχει κάνει τίποτα , κλείνει γρήγορα ο υπολογιστής , ίσως έφτιαξε μετά το update στην NVidia . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα