Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , τους τελευταίους 2 μήνες αφού γύρισα απο διακοπές , έκανα format στο pc και εγκατέστησα τα windows 8 pro . Τότε άρχισε το πρόβλημα να μου κολλάει η μουσική και μετα απο λίγο να συνεχίζει και ταυτόχρονα να μαυρίζει η οθόνη και να μου εμφανίζει το μύνημα "το πρόγραμμα οδήγησης σταμάτησε να λειτουργεί ..NVidia .." Η κάρτα γραφικών μου είναι η NVidia gts 450 απο τον κατασκευαστή evga . Δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ προβλήματα προηγουμένως . Όμως δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα γραφικών η είναι ο σκληρός δίσκος που τον έχω 4 χρόνια και έχει φάει πολλά format (sata 2 570 gb) ; Το αναφέρω τον σκληρό δίσκο για το γεγονός ότι όταν κλείνω το pc , αργεί πολύ να κλέισει περισσότερο από το να ανοίξει + το ότι οταν το κλείνω , κλέινει το πληκτρολόγιο αλλα το ποντίκι και ο υπολογιστής ακόμα λειτουργόυν αλλα δεν δινει σημα στην οθόνη . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ακριβώς να αναφερθώ.

Δημοσ.

οταν το κλείνω , κλέινει το πληκτρολόγιο αλλα το ποντίκι και ο υπολογιστής ακόμα λειτουργόυν αλλα δεν δινει σημα στην οθόνη . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ακριβώς να αναφερθώ.

Ετσι κλεινουν τα windows 8. Μαυριζει η οθονη και μετα κλεινει τελειως.

Δημοσ.

Άρα είναι φυσιολογικό απλά εμένα αργεί λίγο παραπάνω λόγω του πολυετή σκληρού δίσκου . Ευχαριστώ όποιος μπορέσει ας μου βρει μία απάντηση και για το πρώτο πρόβλημα που αναφέρω .

Δημοσ.

Για την καρτα γραφικων δοκίμασε αλλους drivers αρχικα και βλέπουμε.... 

Το σκληρο μπορεις να τον ελεγξεις με το hard disk sentinel. 

Δημοσ.

Εντάξει ευχαριστώ για το χρόνο σας . Έκανα update στο NVidia driver και δεν μου χει κάνει το πρόβλημα προς το παρόν εκτός απο αυτό με το σταμάτημα της μουσικής και του θορύβου στα ηχεία . Όσο για το σκληρό δίσκο έχει φυσιολογικές θερμοκρασίες και όλα τα status ok . Λογικά είναι απλά πολύ χρησιμοποιημένος και έχει φθαρθεί.

Δημοσ.

Εντάξει ευχαριστώ για το χρόνο σας . Έκανα update στο NVidia driver και δεν μου χει κάνει το πρόβλημα προς το παρόν εκτός απο αυτό με το σταμάτημα της μουσικής και του θορύβου στα ηχεία . Όσο για το σκληρό δίσκο έχει φυσιολογικές θερμοκρασίες και όλα τα status ok . Λογικά είναι απλά πολύ χρησιμοποιημένος και έχει φθαρθεί.

Δοκιμασε για κανα νεο driver για την καρτα ηχου σου ή αν δεν βρεις νεοτερο, αφαιρεσ τους και ξαναπερνα τους. Αν ειναι ενσωματωμενη, ψαξε στο site του κατασκευαστη της μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...