k30taas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 παιδια οσοι κανατε αναβαθμιση απο τα 8 στα 8.1 θελω να μου πειτε την γνωμη σας,και αν αξιζει το ρισκο τελικα. Το λεω γιατι το ειχα κανει και εγω πριν λιγες μερες για ενα εικοσιτετραωρο και γυρισα πισω στα 8 λογο καποιων προβληματων που αντιπετωπιζα. Τωρα μου περναει απο το μυαλο παρολο που τα 8 δουλεουν αψογα να τα ξαναδοκιμασω. Θα κανω μ@μ@κια λετε? να μεινω οπως ειμαι?
Gtr34 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 8.1 φυσικα , ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπισες ;
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εγώ έκανα την αναβάθμιση και δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα καένα πρόβλημα μετά από 2-3 μέρες
giorgos_x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 έχω και εγώ το ίδιο ερώτημα. Σε τι είναι υπερισχύουν τα 8,1 έναντι των 8? Διαβάζω οτι πολλοί έχουν πρόβλημα με τη γλώσσα (δεν τους βγάζει τα ελληνικά). Και μια τελευταία ερώτηση: τα games & apps που έχω εγκατεστημένα ενδέχεται να μην λειτουργούν μετά το update?
k30taas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 8.1 φυσικα , ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπισες ; δεν ανοιγε το windows store, και ο internet explorer δεν κραταγε καμια ρυθμιση που του εκανες!!!
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Βασικά η μόνη διάφορα που εγώ πρόσεξα ήταν ότι υπάρχει το start button το οποίο όμως και δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Αν είσαι ικανοποιημένος απ'τα 8 εγώ θα έλεγα μην πας ακόμα στα 8.1 μιας και υπάρχουν μερικά bugs ακόμα. Προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά αρκετοί διαμαρτύρονται. Σαντ
Gtr34 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 δεν ανοιγε το windows store, και ο internet explorer δεν κραταγε καμια ρυθμιση που του εκανες!!! -Για το store με μια ματιά που έριξα στο forum της microsoft σε κάποιους λειτούργησε με τον παρακάτω τρόπο copy /paste όπως το βρήκα It sounds like Windows Store might need to be re-registered. See if this helps: Click [WinKey]-X and select Run; in the Run box, type (or paste) and OK it: powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_store/windows-8-store-wont-open/5b7d5c6f-1d09-4963-8ae0-b6c51e835920?page=22 - Για τον ΙΕ Δοκίμασε να τον κάνεις reset http://support.microsoft.com/kb/923737/el Ελπίζω να λύσουν τα προβλήματα σου και εγώ αντιμετώπισα προβλήματα αλλά επέλεξα να kανω clean install και όλα λειτουργούν ρολόι Πριν δοκιμάσεις το οτιδήποτε backup και restore point
k30taas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να λύσουν τα προβλήματα σου και εγώ αντιμετώπισα προβλήματα αλλά επέλεξα να kανω clean install και όλα λειτουργούν ρολόι Εσύ τι προβλήματα αντιμετώπισες? clean install δεν μπορω να κανω λογο ενεργοποιησης. Λες πως αξιζει η αναβαθμιση? εγώ έκανα την αναβάθμιση και δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα καένα πρόβλημα μετά από 2-3 μέρες Πως τα βλεπεις τα πραγματα μετα απο αυτες τις μερες? αξιζει τo ρισκο η μια η αλλη!!!!
Gtr34 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καθυστερουσε το pc να μπει στο desktop Η cpu δεν επεφτε κατω απο 50 % Πολλα σφαλματα στο event viewer καθε φορα που ανοιγα το pc Οι εφαρμογες στο metro δεν εκαναν update ενω μου ειχε βγαλει ειδοποιηση.
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εσύ τι προβλήματα αντιμετώπισες? clean install δεν μπορω να κανω λογο ενεργοποιησης. Λες πως αξιζει η αναβαθμιση? Πως τα βλεπεις τα πραγματα μετα απο αυτες τις μερες? αξιζει τo ρισκο η μια η αλλη!!!! σήμερα έκανα επανεκίνηση τον υπολογστή αντί να τον κλείσω όπως συνήθως και από τότε δεν ξέρω αλλά καθυστερεί πολύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα