Hamurabi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα ειμαι συνδρομ,ητης συμβολαιου στη κοσμοτε και εγω και η μανα μου για αρκετα χρονια. Εγω με λογαριασμους 100+ ευρω και η μανα μου με 30 ευρω. Προχθες μιυπαν να κανω ανανεωση το συμβολαιο με απεριοριστα προς ολους 55 ευρω και το κανα. Η μανα μου χθες εκανε αιτηση φορητοτητας στη wind και της δωσαν απτη κοσμοτε ιδιο προγραμμα με το δικο μου με 20 ευρω. Εγω δηλαδη θα δινω 55 ευρω και η μανα μου 20 ευρω για το ιδιο πραγμα. Τι κανω γιαυτη τη κοροιδια; το τμημα ακυρωσεων μουπε οτι μ ε περιπου 80ευρω αν θελω σπαω το συμβολαιο της κοσμοτε.
Razor7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Πες τους ότι έχεις καλύτερη πρόταση από άλλη εταιρεία και κάτι μπορεί να γίνει.
overpower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μονο αν κανεις και εσυ καμια αιτηση φορητοτητας, αλλιως τιποτα.
Hamurabi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Οκ οποτε αυριο πρωι βουρ για αιτηση για φορητοτητα. αν η κοσμοτε δε κανει πισω και δωσει το οκ στην αλλη εταιρια μπορω να ακυρωσω την αιτηση ;
nikoskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα ειμαι συνδρομ,ητης συμβολαιου στη κοσμοτε και εγω και η μανα μου για αρκετα χρονια. Εγω με λογαριασμους 100+ ευρω και η μανα μου με 30 ευρω. Προχθες μιυπαν να κανω ανανεωση το συμβολαιο με απεριοριστα προς ολους 55 ευρω και το κανα. Η μανα μου χθες εκανε αιτηση φορητοτητας στη wind και της δωσαν απτη κοσμοτε ιδιο προγραμμα με το δικο μου με 20 ευρω. Εγω δηλαδη θα δινω 55 ευρω και η μανα μου 20 ευρω για το ιδιο πραγμα. Τι κανω γιαυτη τη κοροιδια; το τμημα ακυρωσεων μουπε οτι μ ε περιπου 80ευρω αν θελω σπαω το συμβολαιο της κοσμοτε. Σε κάθε εταιρεία την ίδια αντιμετώπιση θα είχες. Η διαδικασία κάθε φορά είναι γνωστή. Την έχει περιγράψει και ο moderator Stormrain σε άλλο thread αν ψάξεις. Συνεπώς όταν λήξει η περιόδος υποχρεωτικής παραμονής σου στα συμβόλαια αυτά, ξεκινάς με αιτήσεις φορητότητας μέχρι να σε πάρουν από την Cosmote όταν δουν πως πας να τους φύγεις και να σου προτείνουν κάτι που σε συμφέρει. Έτσι δουλεύει το σύστημα.
iznodur Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Όντως, επίσης στην Wind μπορείς πλέον να κάνεις δοκιμή δικτύου δωρεάν χωρίς δεσμεύσεις, οπότε αν σου δώσουν κανά W είναι καλή φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα