Timour21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 4 πύρινος amd τέλει 2013 σχεδόν 2014 δεν νοήτε... Αυτό που δεν νοείται, τέλη 2013 (σχεδόν 2014) είναι και να μην γνωρίζεις ορθογραφία - και να μας στραβώνεις- ΚΑΙ να μην βάζεις τουλάχιστον έναν αυτόματο διορθωτή στο pc σου. Βέβαια τις διαφορές του "λέγεται" απο το "λέγετε" δεν θα μπορέσει να στις διορθώσει (θα έπρεπε να τα έχεις μάθει δημοτικό αυτά), αλλά κάτι λέξεις όπως νοήτε και τέλει (για να μην πω... λιπων) θα μας γλυτώσεις απο το να τις ξαναδούμε. Είναι λίγο οξύμωρο, κάποιος που δεν κατάφερε να μάθει την ελληνική γλώσσα, να προσπαθεί να "διδάξει" άλλους περισσότερο πολύπλοκα πράγματα.... 1
manolo0liss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 λοιπον εγω σου λεω απλα μην παρεις amd ειχα τον fx-6300 χαλια παρε ενα i3 και μητρικη c2 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο στα υπολοιπα ακου τα παιδια ειναι καλα αυτα που σου ειπαν εκτος απο τον fx
Timour21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειχες τον 6300 και πήγες σε Celeron G530? Φοβερή αναβάθμιση....γι'αυτό σου φαινότανε χάλια ο 6300. Πήγες σε ναυαρχίδα τώρα... To μόνο που μένει τώρα, είναι να αναβαθμίσεις την 4890 σε μια Ati Rage Fury Maxx και θα είσαι καλυμένος για τα επόμενα 5-10 χρόνια... 1
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Είναι λίγο οξύμωρο, κάποιος που δεν κατάφερε να μάθει την ελληνική γλώσσα, να προσπαθεί να "διδάξει" άλλους περισσότερο πολύπλοκα πράγματα....Ναι, μιας και οι δυο τομείς στηρίζονται στης ίδιες γνώσεις, ε;;;; Το ότι μεγάλωσα στο εξωτερικό και δεν πήγα σε ελληνικό δημοτικό τι σχέση έχει με το τι ξέρω στους υπολογιστές;;; Μπορείς να μου πεις;;;;
Timour21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Σημαίνει πως αν δεν έχεις την ελάχιστη νοημοσύνη-ικανότητα για να μάθεις ελληνικά, και το γεγονός οτι δεν χρησιμοποιείς έναν διορθωτή για να σου διορθώνει τα αδικαιολόγητα λάθη (μπορεί βέβαια να σε περιορίζουν οι 2 πυρήνες του i3 και να μην θες να τον "φορτώσεις" και με άλλα processes) , συνεχίζοντας να βιάζεις με αυτό το τρόπο τόσο την ελληνική γλώσσα, όσο και τα μάτια αυτών που διαβάζουν, δείχνουν τόσο την ικανότητα, όσο και την θέλησή σου να διορθώνεις τα λάθη σου. Ξεκίνα λοιπόν όπως σου είπα και πιο πριν με την "Γλώσσα μου" , βιβλίο δημοτικού είναι, και μετά πας και σε περισσότερο πολύπλοκα πράγματα. 1
Fulgore1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειχες τον 6300 και πήγες σε Celeron G530? Φοβερή αναβάθμιση....γι'αυτό σου φαινότανε χάλια ο 6300. Πήγες σε ναυαρχίδα τώρα... To μόνο που μένει τώρα, είναι να αναβαθμίσεις την 4890 σε μια Ati Rage Fury Maxx και θα είσαι καλυμένος για τα επόμενα 5-10 χρόνια... Αυτο
manolo0liss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειχες τον 6300 και πήγες σε Celeron G530? Φοβερή αναβάθμιση....γι'αυτό σου φαινότανε χάλια ο 6300. Πήγες σε ναυαρχίδα τώρα... To μόνο που μένει τώρα, είναι να αναβαθμίσεις την 4890 σε μια Ati Rage Fury Maxx και θα είσαι καλυμένος για τα επόμενα 5-10 χρόνια... επειδη ειχα αναγκη τα λεφτα τον πουλησα και τωρα εβαλα celeron για να λειτουργει προς το παρον και να βαλω αργοτερα i5 επισης και απο i5 laptop που εχω παλι χειροτερος ειναι ο fx και μαλιστα ειχα πουλησει το παλιο pc μου για να παρω το λαπτοπ
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Σημαίνει πως αν δεν έχεις την ελάχιστη νοημοσύνη-ικανότητα για να μάθεις ελληνικά, και το γεγονός οτι δεν χρησιμοποιείς έναν διορθωτή για να σου διορθώνει τα αδικαιολόγητα λάθη (μπορεί βέβαια να σε περιορίζουν οι 2 πυρήνες του i3 και να μην θες να τον "φορτώσεις" και με άλλα processes) , συνεχίζοντας να βιάζεις με αυτό το τρόπο τόσο την ελληνική γλώσσα, όσο και τα μάτια αυτών που διαβάζουν, δείχνουν τόσο την ικανότητα, όσο και την θέλησή σου να διορθώνεις τα λάθη σου. Ξεκίνα λοιπόν όπως σου είπα και πιο πριν με την "Γλώσσα μου" , βιβλίο δημοτικού είναι, και μετά πας και σε περισσότερο πολύπλοκα πράγματα. Οκ αγόρι μου,για να ξέρει κάποιος από υπολογιστές δηλαδή πρέπει να ξέρει ελληνικά, ν'τάξ..... Για αυτό έχουμε τόσες εταιρίες εδώ στην Ελλάδα που φτιάχνουν Η/Υ για όλων τον κόσμο.
manolo0liss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 επισης αυτο το λεω γιατι ειχα κανει το λαθος να παω σε amd και δεν θελω και αλλοι να πεταξουν τα λεφτα τους γιατι ο fx παει μαζι με ψυχτρα των 30€ και 100+30 παει 130 για αυτο καλυτερα να παρει i3 ή i5 για να αργησει να κανει αναβαθμιση.Εγω οτι ειπα το ειπα ακου τι θα σου πουν και τα παιδια Οκ αγόρι μου,για να ξέρει κάποιος από υπολογιστές δηλαδή πρέπει να ξέρει ελληνικά, ν'τάξ.....Για αυτό έχουμε τόσες εταιρίες εδώ στην Ελλάδα που φτιάχνουν Η/Υ για όλων τον κόσμο. Timour21 εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και καλυτερα θα κανεις να μιλας πιο ομορφα στους αλλους δηλαδη εσυ τωρα θες να μας πεις οτι εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι και ξερουμε πιο πολλα απο τους αλλους ανθρωπους απο αλλες χωρες ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ
NT1G Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 επειδη ειχα αναγκη τα λεφτα τον πουλησα και τωρα εβαλα celeron για να λειτουργει προς το παρον και να βαλω αργοτερα i5 επισης και απο i5 laptop που εχω παλι χειροτερος ειναι ο fx και μαλιστα ειχα πουλησει το παλιο pc μου για να παρω το λαπτοπ Και από pentium 3 είναι χειρότερος τι να λέμε τώρα.
Timour21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Οκ αγόρι μου,για να ξέρει κάποιος από υπολογιστές δηλαδή πρέπει να ξέρει ελληνικά, ν'τάξ..... Για αυτό έχουμε τόσες εταιρίες εδώ στην Ελλάδα που φτιάχνουν Η/Υ για όλων τον κόσμο. Όλο είναι, όχι όλων. Και ναι, για να διδάξεις λογαριθμικές εξισώσεις, πρέπει να γνωρίζεις πρώτα αριθμητική. Εσύ δεν ξέρεις πως να περπατήσεις, και θες να μάθεις στους άλλους να παίζουν ποδόσφαιρο. Οπότε στο ξαναλέω, μάθε πρώτα την γλώσσα, και μετά "κάνεις" οτι ξέρεις και άλλα πράγματα. Το γεγονός οτι μεγάλωσες εξωτερικό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε εγώ μεγάλωσα αγγλία, αλλά όταν γράφω σε αγγλικά φόρα, προσπαθώ να γράφω καλύτερα και απο άγγλους, ούτε βιάζω την γλώσσα τους, ούτε τους στραβώνω. Και να δεχθώ οτι δεν μπορείς πλέον να την μάθεις... διορθωτή δεν μπορείς να βάλεις για να μην γελάνε και τα παιδάκια του δημοτικού με την ορθογραφία σου?
rounsmith Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απλά και οικονομικά με 1920x1080 οθόνη θα πας σε : i5 4440 μητρική με b85m ή h77 4 gb RAM 7770 ή 7790 κάρτα γραφικών 550W τροφοδοτικό και κουτάκι άνω του midi.
sistah Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Oπα ρε παιδια τι νταηλικια ειναι αυτα για καποια μικρο λαθη στην ορθογραφια?Για ηρεμηστε.
manolo0liss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απλά και οικονομικά με 1920x1080 οθόνη θα πας σε : i5 4440 μητρική με b85m ή h77 4 gb RAM 7770 ή 7790 κάρτα γραφικών 550W τροφοδοτικό και κουτάκι άνω του midι μπραβο ρε rounsmith μια χαρα τα ειπες απλα η μητρικη ειναι h87 και οχι h77 σε socket 1150
Timour21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Timour21 εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και καλυτερα θα κανεις να μιλας πιο ομορφα στους αλλους δηλαδη εσυ τωρα θες να μας πεις οτι εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι και ξερουμε πιο πολλα απο τους αλλους ανθρωπους απο αλλες χωρες ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Εκτός του οτι δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, (για σένα και να το έλεγα δεν θα ίσχυε εξάλλου), κόψε τα ναρκωτικά γιατί αλλοιώνουν την περιορισμένη αντιληψή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα