Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν σε βολεψε το μεγεθος ξαπλωμενος στον καναπε? Γιατι θα ειναι το 90% της χρησης που θα κανω.. :P

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως οι περισσότεροι :) Εννοώ ότι είναι αρκετά κοντά στο πρόσωπο όταν είσαι ξαπλωμένος και "σκάει" στη μούρη σου η οθόνη. Ενώ το mini είναι, για μένα, ιδανικό και στο κράτημα και στο κατάλληλο μέγεθος οθόνης.

Το μεγάλο είναι πολύ καλό σε καθιστή θέση η σε βάση πάνω στο τραπέζι αλλά όχι για ύπτια θέση. :P

Δημοσ.

Όπως οι περισσότεροι :) Εννοώ ότι είναι αρκετά κοντά στο πρόσωπο όταν είσαι ξαπλωμένος και "σκάει" στη μούρη σου η οθόνη. Ενώ το mini είναι, για μένα, ιδανικό και στο κράτημα και στο κατάλληλο μέγεθος οθόνης.

Το μεγάλο είναι πολύ καλό σε καθιστή θέση η σε βάση πάνω στο τραπέζι αλλά όχι για ύπτια θέση. :P

Πάρτα και τα δυο.... στα διάλα! :mad:

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Απλα θελω να το παιρνω εξω που και που και δεν θελω να με κοιτανε στο στυλ "το ψωνιο εφερε το ipad μαζι του" :P  Εχω κατι τετοια θεματα γενικα θελω να περναω απαρατήρητος.. Για το air σκεφτομαι και εγω αφου το πιασω στα χερια μου πρωτα..

Αν ειχα ηδη ipad 3 θα επαιρνα σιγουρα το mini, το θεμα ειναι οτι δεν εχω tablet καθολου για αυτο και ειμαι 60-40 προς το air.. :P

μια-δυο φορες θα το παρεις εξω και μετα δε θα το σκεφτεσαι πιστευω. Ενταξει κανενα βλεμμα θα τραβηξει το ipad  αλλα οχι για να σε πουνε ψωνιο δεν ειναι δα και κατι περιεργο

Δημοσ.

Άσχετο: Ξεστοκάρει το Πλαίσιο. Στο Late Night Offer έχει 80τμχ. 32GB 4G στα 469€ και 45τμχ. 64GB 4G στα 569€.

• Like 2
Δημοσ.

πάντως το χρησιμοποιώ έτσι σχεδόν κάθε βράδυ και δεν είχα πρόβλημα. οκ, το mini θα ήταν ιδανικό φυσικά, αλλά τώρα το πιο μικρό και ελαφρύ Air θα είναι ότι πρέπει....

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...