sotiris123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 δε θα πληρωνα παραπανω για το 4γ αλλα για το gps. αλλα και παλι να παω να δωσω 200 ευρω κοντα για μια συσκευη οταν το ιπαδ μινι εχει 100 ευρω διαφορα και απο τη στιγμη που δεν αλλαζω καθε χρονο ιπαδ η ιφονε δε με συμφερει.... απλα θεωρω οτι οταν περνεις κατι και το κρατας για 3-4 χρονια(που κανω προσωπικα με αυτα τα προιοντα) παρτο ολοκληρωμενο ωστε να σε βολεψει πληρως... 1
ektor7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 δε θα πληρωνα παραπανω για το 4γ αλλα για το gps. αλλα και παλι να παω να δωσω 200 ευρω κοντα για μια συσκευη οταν το ιπαδ μινι εχει 100 ευρω διαφορα και απο τη στιγμη που δεν αλλαζω καθε χρονο ιπαδ η ιφονε δε με συμφερει.... απλα θεωρω οτι οταν περνεις κατι και το κρατας για 3-4 χρονια(που κανω προσωπικα με αυτα τα προιοντα) παρτο ολοκληρωμενο ωστε να σε βολεψει πληρως...Για το gps συμφωνω,ειναι ισως πιο λογικος λογος για τα 100€!Αλλα για το 4g,οχι! Εγω εχω 2χρονια το 3g μοντελο και εχω συνδεση 3g μονο γι'αυτο!Το χρησιμοποιω για το nexus7,το κινητο και το λαπτοπ μου! Αυτη την περιοδο παω για αγορα windows tablet και το τελευταιο που θα σκεφτω να εχει ειναι το 3g! Ετσι με μια συσκευη(150€) γλυτωνεις το πολυ ενεργοβορο 4g και tethering,οπως επισης και δυο data συμβολαια για smartphone κ tablet! Και επειδη καποιοι απο μας δεν αλλαζουν καθε 4ετια,αλλα καθε 2ετια,ιδιως τα tablets,αμεσως εχεις την επιλογη να το αποφυγεις στην επομενη συσκευη,δλδ γλιτωνεις αλλα 100€! Ολα αυτα εξαρτονται παντα απο τη χρηση του καθε ενος! Εμενα παντος με βολεψε πολυ σε πολλες περιπτωσεις και θα συνεχισει να μου προσφερει!Για σενα ισως να μη σε βολεψει ή να μη σε συμφερει! Πάντως ειναι μια πολυ καλη λυση για καποιο που θελει να εχει 4g σε περισσοτερες απο μια συσκευες και να εξοικονομει αρκετη μπαταρια σ'αυτες και να εχει μονο ενα συμβολαιο για data για ολες τις συσκευες του!
sotiris123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ναι εννοειτε οτι ειναι στη χρηση του καθενος... νομιζω οτι κατι παρομοιο φερνει και η βονταφονε με 3γ εχω δει δεν ξερω αν εχει και με 4γ αλλα και παλι για ελλαδα που μιλαμε δε νομιζω οτι ειναι και τοσο σημαντικο το 4γ μιας και δε πιανει σχεδον πουθενα προς το παρον..
ektor7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αυτο το μοντελο το προσφερει ο cosmote,απ'οτι ξερω! Edit: Αυτο προσφερει ο cosmote! http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20286111
Dr.Richard Axel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μια από τα ίδια. Το μόνο που θα με έκανε (εάν είχα τα χρήματα δλδ) να το αγοράσω είναι το ilife suite που το έχω δει σε imac και είναι πάρα πολύ βολικό. Τόσα χρόνια μια usb θύρα δεν έχουν βάλει, και για jailbreak δεν το βλέπω. Οπότε εάν ήθελα να πετάξω τα λεφτά μου (που δεν έχω ) θα έπαιρνα αυτό της Νοκια έτσι για αλλαγή (και ας έχει το 1/10 των εφαρμογών του ios). Μια usb την έβαλαν τουλάχιστον αυτοί
basilis5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αυτες τις π@π@ριες για τους φοβερούς επεξεργαστές και την απίστευτη gpu τις ακούμε κάθε φορά παρ ολα αυτα ως κάτοχος ipad 3 και 4 και με την χρήση που του κάνω (εξάρτημα καναπέ) δεν είδα την παραμικρή διαφορά ούτε τις φοβερές εφαρμογές και παιχνίδια που εκμεταλλεύονται τα νέα specs. Still δεν υπάρχει καλύτερο tablet αλλα για όσους δεν έχουν νομίζω είναι ευκαιρία για αγορά μεταχειρισμένου ipad 4. μα κι εσυ εδωσες 1000ευρω για να εχεις facebook στον καναπε σου...
liberostelios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στα 220-250€ ερχεσε σε μετωπικη συγκρουση με τα windows 8 tablets,οπως στο venue 8 pro της dell! Καταρχήν μιλάς για συσκευή που κοστίζει 300€+, αυτό δεν το λες ευθεία σύγκρουση. Κατά δεύτερον, εδώ ζυγιζεις τις ανάγκες και τα δεδομένα: με 300€ εχεις ενα αδύναμο άλλα θεωρητικά πληρέστερο μηχάνημα (από πλευράς software δυνατοτήτων), ενώ με 220€ αγοραζεις ενα μηχάνημα με πολύ καλύτερη ανάλυση και πολύ πιο βολικό για τις συγκεκριμένες απλες διαδικασίες που αναφέρθηκαν. Εξαρτάται πια ανάγκη θες να καλύψεις. Για μένα το ζητούμενο είναι να δώσεις τα λιγότερα δυνατά χρήματα για μία συσκευή ποιοτική που θα καλύψει αυτές τις λίγες ανάγκες.
Mangakos97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εγω θα παω αμερικα γινεται απο κει να παρω το 4g μοντελο γιατι οταν πας στο σαιτ. της απλ δεν σου βγαζει επιλογη χωρις συμβολαιο και αν ναι θα ειναι συμβατο με κοσμοτε και βοντα ελλαδος
dali13gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εγω θα παω αμερικα γινεται απο κει να παρω το 4g μοντελο γιατι οταν πας στο σαιτ. της απλ δεν σου βγαζει επιλογη χωρις συμβολαιο και αν ναι θα ειναι συμβατο με κοσμοτε και βοντα ελλαδος Δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά θα πας σε ένα Apple Store και θα ζητήσεις το Model A1490. Αντίστοιχα για το iPad Retina το Model A1475. 1
alexmm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά θα πας σε ένα Apple Store και θα ζητήσεις το Model A1490. Αντίστοιχα για το iPad Retina το Model A1475. και φέρε κι από ένα και για εμας.... 1
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το πρόβλημα είναι ποιο παίρνεις τωρα το mini η το air?? Για ανάγνωση comics και browsing στο internet πως το βλέπετε το mini ειναι μικρο? Το εχω δει αρκετές φορές στα public αλλα θα ηθελα και καμια προσωπική εμπειρία.. Σκεφτομαι επισης οτι το 10αρι ισως φαινεται καπως "περιεργο" εξω ενω το mini περναει απαρατήρητο λογο μεγεθους και μου αρεσει αυτο..
alexmm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το πρόβλημα είναι ποιο παίρνεις τωρα το mini η το air?? Για ανάγνωση comics και browsing στο internet πως το βλέπετε το mini ειναι μικρο? Το εχω δει αρκετές φορές στα public αλλα θα ηθελα και καμια προσωπική εμπειρία.. Σκεφτομαι επισης οτι το 10αρι ισως φαινεται καπως "περιεργο" εξω ενω το mini περναει απαρατήρητο λογο μεγεθους και μου αρεσει αυτο.. είναι (είμαστε) πολλοί με το ίδιο δίλημμα. προσωπικά, έχω iPad3 και έλεγα για mini, αλλά με το συμμάζεμα των διαστάσεων λέω να πάω για το Air, ειδικά γιατί πιστεύω ότι για κόμικς, περιοδικά και mkv το μεγαλύτερο είναι ότι πρέπει. απ'την άλλη βέβαια, δεν το βγάζω και πού εκτός σπιτιού, οπότε δεν έχω και το θέμα που φαίνεται ότι έχεις εσύ
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απλα θελω να το παιρνω εξω που και που και δεν θελω να με κοιτανε στο στυλ "το ψωνιο εφερε το ipad μαζι του" Εχω κατι τετοια θεματα γενικα θελω να περναω απαρατήρητος.. Για το air σκεφτομαι και εγω αφου το πιασω στα χερια μου πρωτα.. Αν ειχα ηδη ipad 3 θα επαιρνα σιγουρα το mini, το θεμα ειναι οτι δεν εχω tablet καθολου για αυτο και ειμαι 60-40 προς το air..
alexmm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απλα θελω να το παιρνω εξω που και που και δεν θελω να με κοιτανε στο στυλ "το ψωνιο εφερε το ipad μαζι του" Εχω κατι τετοια θεματα γενικα θελω να περναω απαρατήρητος.. Για το air σκεφτομαι και εγω αφου το πιασω στα χερια μου πρωτα.. Αν ειχα ηδη ipad 3 θα επαιρνα σιγουρα το mini, το θεμα ειναι οτι δεν εχω tablet καθολου για αυτο και ειμαι 60-40 προς το air.. και το iPad3 να είχες, θα σκεφτόσουν να το πουλήσεις να πάρεις το νέο! όσο για το να το παίρνεις έξω, αν σε ενοχλεί βάλε μια θήκη και κανείς δε θα ξέρει αν είναι iPad ή κανένα android από ανατολή μεριά.
dali13gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Για μένα πάντως, το mini είναι μονόδρομος ευχρηστίας. Σούπερ το Air και σε πάχος και σε βάρος και σε όλα, αλλά δεν μπορώ να πω πως με είχε βολέψει ιδιαίτερα το μέγεθος της οθόνης ξαπλωμένος στον καναπέ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα