Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοι που λένε ήμουν χρήστης iphone , ipod κτλπ και απο τότε που πήγα στο Android δεν ξαναγυρίζω γιατι μπλα μπλα μπλα μου θυμίζουν τις διαφημίσεις απορρυπαντικών με την Κυρα Μαρία. Χρησιμοποιούσα κοινά απορρυπαντικά απο τότε που πήρα αυτό τι να σας πώ , όλα τέλεια! 

• Like 5
Δημοσ.

δίλημμα: extra GB ή cellular???

Εγώ θα έπαιρνα το wifi καθώς έχω πολύ data στο κινητό για tethering. Αν έχεις καλό πακέτο (π.χ. Vodafone 4sharing) τότε πήγαινε σε μεγαλύτερη χωρητικότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το wifi καθώς έχω πολύ data στο κινητό για tethering. Αν έχεις καλό πακέτο (π.χ. Vodafone 4sharing) τότε πήγαινε σε μεγαλύτερη χωρητικότητα.

ακριβώς! οι περισσότεροι πια έχουμε πακέτα που δε μπορούμε να τα ξοδέψουμε ακόμη κι αν προσπαθούμε. οπότε μόντεμ το κινητό και είσαι έτοιμος. και γλύτωσες και φράγκα αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λεει ταμπλετ χωρις δεδομενα παντου.

Εξαρτάται πως το δουλεύει ο καθένας από εμάς.

Πολλοί το έχουμε σχεδόν αποκλειστικά στο σπίτι, ασε που πλέον και έξω έχει σχεδόν παντου wifi να χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Αυτες τις π@π@ριες για τους φοβερούς επεξεργαστές και την απίστευτη gpu τις ακούμε κάθε φορά παρ ολα αυτα ως κάτοχος ipad 3 και 4 και με την χρήση που του κάνω (εξάρτημα καναπέ) δεν είδα την παραμικρή διαφορά ούτε τις φοβερές εφαρμογές και παιχνίδια που εκμεταλλεύονται τα νέα specs. Still δεν υπάρχει καλύτερο tablet αλλα για όσους δεν έχουν νομίζω είναι ευκαιρία για αγορά μεταχειρισμένου ipad 4.

Δημοσ.

εγω σου προτεινω να πας για data mini. 1ο) το απλο wifi δεν εχει κεραια gps αρα offline gps δε μπορεις να χρησιμοποιησεις και 2ον) οκ εχετε μβ για tether, μπαταρια απο το κινητο για να ποιανει δατα και να κανει κ tether εχετε? γιατι ειδικα αν εχεις ιφονε δεν ειναι και ο καλυτερος σου φιλος η μπαταρια...

• Like 1
Δημοσ.

εγω σου προτεινω να πας για data mini. 1ο) το απλο wifi δεν εχει κεραια gps αρα offline gps δε μπορεις να χρησιμοποιησεις και 2ον) οκ εχετε μβ για tether, μπαταρια απο το κινητο για να ποιανει δατα και να κανει κ tether εχετε? γιατι ειδικα αν εχεις ιφονε δεν ειναι και ο καλυτερος σου φιλος η μπαταρια...

http://www.amazon.co.uk/HUAWEI-51078773-E589U-12-MIFI-ROUTER/dp/B009LF0GC2/ref=pd_sim_sbs_computers_2

Επένδυση για το μέλλον!

Δε θα ξαναχρειαστει να πληρωσεις τα κερατιατικα για καμια 4g συσκευη,ακομη και το κινητο σου θα χρησιμοποιει το λιγοτερο ενεργοβορο wifi και το laptop σου θα εχει 4g παντου χωρις να σπαταλα μπαταρια απο καμια συσκευη σου!

Μπορει να συνδεει 10 συσκευες ταυτοχρονα!

• Like 3
Δημοσ.
Και πού 'στε; Το android στις ταμπλέτες θα πάει άπατο! :devil:

Όχι, σοβαρά, σκεφτείτε το. Από τη μία οι υπέροχες συσκευές της Apple με άπειρες και ποιοτικές tablet εφαρμογές οι οποίες όλο και περισσότερο συνδέονται με το MacOs, από την άλλη η MS να φέρνει desktop+modern εμπειρία στις ταμπλέτες, δε βλέπω που μπορεί να χωρέσει ανάμεσα το android, εκτός από το να παίξει το ρόλο του φτωχού συγγενή!

Όπως σωστά αν ανεφερες "Το ταμπλετάκι μας το μικρό το θέλουμε να το έχουμε πάνω μας για να κάνουμε τα απλά τα πραγματάκια, γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και να κρατάει η μπαταρία για πάντα, αν γίνεται.". Όταν αυτό το έχεις στα 220€ αντί για τα 400€ (εννοείται ότι συγκρίνουμε συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά) τότε βάλε με το νου σου που μπορεί να χωρέσει το Android. ;-)

Δημοσ.

Όπως σωστά αν ανεφερες "Το ταμπλετάκι μας το μικρό το θέλουμε να το έχουμε πάνω μας για να κάνουμε τα απλά τα πραγματάκια, γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και να κρατάει η μπαταρία για πάντα, αν γίνεται.". Όταν αυτό το έχεις στα 220€ αντί για τα 400€ (εννοείται ότι συγκρίνουμε συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά) τότε βάλε με το νου σου που μπορεί να χωρέσει το Android. ;-)

Στα 220-250€ ερχεσε σε μετωπικη συγκρουση με τα windows 8 tablets,οπως στο venue 8 pro της dell!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...