Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες πρώην fan της Apple (με iphone από 3gs και μετά) ήμουν κι εγώ και το καλοκαίρι αποφάσισα να πάω σε android... Ξεκίνησα με το S4 και με αυτά που είδα και κάνω δεν με βλέπω να ξαναγυρίζω στην Apple... Τώρα θα πάρω ταμπλέτα και φυσικά θα πάω σε nexus... Πολύ ωραίο το νέο ipad mini, φοβερά χαρακτηριστικα και όμορφο design αλλά τι να το κάνω που για να κάνω 2 πράγματα πρέπει να περιμένω το εκάστοτε jailbreak...

• Like 4
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίξε mkv 1080p από στικάκι στο ipad και έλα μετά να μου πεις.

Γιατι πρεπει να χαλασει ΑΚΟΜΑ ενα θρεντ???

Επιτελους πια ποτε θα καταλαβετε να σχολιαζετε μονο τις συσκευες που αναφερονται σε καθε θεμα, και να μη τα μετατρεπετε ολα σε ios vs android?

Δε μας νοιαζει τι κανει ο κινεζος, ο γαλλος ή ο αφρικανος, ipad λεει το θεμα!

• Like 9
Δημοσ.

Παίδες πρώην fan της Apple (με iphone από 3gs και μετά) ήμουν κι εγώ και το καλοκαίρι αποφάσισα να πάω σε android... Ξεκίνησα με το S4 και με αυτά που είδα και κάνω δεν με βλέπω να ξαναγυρίζω στην Apple... Τώρα θα πάρω ταμπλέτα και φυσικά θα πάω σε nexus... Πολύ ωραίο το νέο ipad mini, φοβερά χαρακτηριστικα και όμορφο design αλλά τι να το κάνω που για να κάνω 2 πράγματα πρέπει να περιμένω το εκάστοτε jailbreak...

Και nexus να παρεις,παλι πεταμενα θα ειναι τα 250€ που θα δωσεις!Γι'αυτο μη περιφανευεσαι για την μ@μ@τη επιλογη σου!

Παθών!!!

Δημοσ.

Γαμωτο.... Το περίμενα τουμπανακι το mini 2, όπως και ειναι άλλωστε, ώστε να αλλάξω το γερασμένο (και βαρύ) πλέον iPad 2 αλλα αυτο το air... Αααααααχ

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.
Και nexus να παρεις,παλι πεταμενα θα ειναι τα 250€ που θα δωσεις!Γι'αυτο μη περιφανευεσαι για την μ@μ@τη επιλογη σου!

Παθών!!!

Δεν ξέρω γιατί το λες... Για να το είχες και να την έχειςπατησει κάτι θα ξέρεις παραπάνω... Όπως και να έχει το θέμα είναι ότι με την Apple και πληρώνεις αρκετά χρήματα και είσαι εξαρτημένος (αν θες πάντα το κάτι παραπάνω ) από το jailbreak...

Δημοσ.

Πλεον η αλλαγη απο το mini στο mini retina εγινε ευκολη υποθεση. Να δουμε τα κορακια στην ελλαδα ποσο θα το δινουν. Στη γερμανια εχει 509€ με το 4g.

Δημοσ.

Παθών!!!

Αν εννοείς full windows 8.1 σε 7άρι tablet... fail να πούμε από εδώ μέχρι τον Πλούτωνα. Θα κάθομαι σε desktop mode να ψάχνω να πατήσω με το δάχτυλο το Χ για να κλείσω τα κούτσικα τα παραθυράκια ή θα βάλω ποντίκι σε 7άρι μηχάνημα; Όχι φίλε μου. Το ταμπλετάκι μας το μικρό το θέλουμε να το έχουμε πάνω μας για να κάνουμε τα απλά τα πραγματάκια, γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και να κρατάει η μπαταρία για πάντα, αν γίνεται.

Όπως έχουν τα πράγματα, σε αυτές τις ίντσες, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός του mini αυτή τη στιγμή. Σε 10άρα οθόνη το συζητάμε.

Και πού 'στε; Το android στις ταμπλέτες θα πάει άπατο! :devil:

Όχι, σοβαρά, σκεφτείτε το. Από τη μία οι υπέροχες συσκευές της Apple με άπειρες και ποιοτικές tablet εφαρμογές οι οποίες όλο και περισσότερο συνδέονται με το MacOs, από την άλλη η MS να φέρνει desktop+modern εμπειρία στις ταμπλέτες, δε βλέπω που μπορεί να χωρέσει ανάμεσα το android, εκτός από το να παίξει το ρόλο του φτωχού συγγενή!

• Like 4
Δημοσ.

Αν εννοείς full windows 8.1 σε 7άρι tablet... fail να πούμε από εδώ μέχρι τον Πλούτωνα. Θα πατάω με το δάχτυλο το Χ για να κλείσω τα κούτσικα τα παραθυράκια ή θα βάλω ποντίκι σε 7άρι μηχάνημα; Όχι φίλε μου. Το ταμπλετάκι μας το μικρό το θέλουμε να το έχουμε πάνω μας για να κάνουμε τα απλά τα πραγματάκια, γρήγορα, εύκολα και να κρατάει η μπαταρία για πάντα, αν γίνεται.

Όπως έχουν τα πράγματα, σε αυτές τις ίντσες, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός του mini αυτή τη στιγμή. Σε 10άρα οθόνη το συζητάμε.

Και που 'στε; Το android στις ταμπλέτες θα πάει άπατο! :devil:

Μην αγχονεσαι,ουτε εγω συμπαθω τα windows 8 σε 8αρια!

Απο 10" και πανω αποκτουν νοημα,ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Δημοσ.

Α γεια σου!

Φυσικα μη ξεχνας οτι οσοι τα παρουν τα 8αρια,καλο ειναι να φροντισουν εχουν το πλεωνεκτημα της digitizer stylus,που ειναι πολυ ακριβες στο desktop ui!

Αλλα και παλι,εγω θελω να δουλευω με τα δακτυλα,οποταν 10+"!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...