Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

450gr , 10inches, 10 ωρες αυτονομια. Εξωπραγματικος συνδυασμος που δημιουργει νεα δεδομενα στην αγορα των tablet.

Μετα το ipad2 υπαρχει πλεον ουσιωδης λογος αγορας νεου μοντελου ipad.

• Like 4
Δημοσ.

πιστευω οτι το κραταει μονο και μονο για να σκεφτονται ολοι γτ να παρουμε το 2 για 100 ευρω φθηνοτερα(η για ιδια τιμη με το μινι2) και να πανε στο αιρ/μινι2... αυξανουν ετσι τις πωλησεις... ουτος η αλλως να κρατησουν το 4 θα ειχαν μεγαλυτερο κοστος κατασκευης και ιδια τιμη λογικα... μαρκετινγκ κινηση καθαρα... οσο για την παρουσιαση οντως ηταν καλη και αρκετα καλα προιοντα... και το καλυτερο iwοrk για σμρ δωρεαν για ολους( αν καταλαβα καλα απο αυτα που ειπαν)

Δημοσ.

Μπορει να μου λυσει καποιος την απορια σχετικα με τις σουιτες ILIFE και IWORK?

Ειναι δωρεαν? μονο για νεους κατοχους? η για ολους?

Ειναι για Ios? η και για MAC?

• Like 1
Δημοσ.

σε αλλο σιτε διαβασα για ολους και για μακ και για ιφονε για σημερα.. με ιν αππ purchases(δε ξερω τι θα περιλαμβανει) αλλα εμενα μ τα διχνει ακομα 9 ευρω παρολο π εκανα το update σε 7.0.3. οποτε περιμενουμε μεχρι αυριο μηπως τα κανουν σιγα σιγα

Δημοσ.

Το ipad3 που έχω τωρα δηλαδή είναι παλιό και για πέταμα., μην τρελαθούμε!

εντάξει κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.

αλλά έτσι δε γίνεται πάντα με τα γκάτζετ γενικά;

Δημοσ.

Το ipad ειναι επος παιδες..

Τοσο λεπτο, τοσο ελαφρυ και τοσο ισχυρο?

Δε μαμιεται?

Πουλημα το ipad mini!!

• Like 2
Δημοσ.

Το ipad ειναι επος παιδες..

Τοσο λεπτο, τοσο ελαφρυ και τοσο ισχυρο?

Δε μαμιεται?

Πουλημα το ipad mini!!

ναι, νομίζω ελαχιστοποιηθηκε η διάφορα του με το mini πλέον.

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα ipad είναι μια απο τα ίδια. Το air είναι ενδιαφέρον. Οχι τίποτα φοβερό, αλλά τουλάχιστον κάτι λίγο διαφορετικό.

Δημοσ.

Μ άρεσε πολύ το iPad air. Την χρειαζόταν οπωσδήποτε αυτή την μείωση στο πάχος και στο βάρος του. Θέλω να το πιάσω στα χέρια μου για να καταλάβω πόσο αισθητή είναι η διαφορά.<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Το air  ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση για τους κατοχους ipad 3 και πισω,εγω επειδη εχω το 4  θα περιμενω το επομενο μοντελο.

Δημοσ.

Το air  ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση για τους κατοχους ipad 3 και πισω,εγω επειδη εχω το 4  θα περιμενω το επομενο μοντελο.

Για κατόχους ipad 2 ακόμη καλύτερη αναβάθμιση πιστεύω. Και γω το 3 έχω και θα το αλλάξω κάποια στιγμή με το 5. 

• Like 1
Δημοσ.

καλά κοίτα.... μη το πεις πουθενά πάρα έξω αυτό θα σε πάρουν με της πέτρες..... θα γελάνε και τα τσιμέντα..... μου συγκρίνεις yougo zastava με Mclaren F1.... και μου λες κλάσεις ανώτερο το yougo..... μα κάλα McLaren και δεν έχει και κοτσαδόρο??? ε όχι φίλος δεν έχει κοτσαδόρο η McLaren .... αν θες κοτσαδόρο πάρε yougo zastava.... τι να κάνουμε.... και αυτό με της SD καρτούλες ψάξ το λίγο και θα δεις τον λόγο που δεν υιοθετεί η apple Card Reader και πολύ καλά κάνει... Yougo Zastava Rulssss...... και τα μιαλά στα κάγκελα ....!!!!! 

να την κάνω τι την Mclaren F1 με ντεπόζιτο για 100 χιλιόμετρα μόνο; που θα τις βάλω τις εφαρμογές; πως θα κάνω σωστό multitask; αλλά ξέχασα είναι ελαφρύ και από αλουμίνιο! αυτό σε productivity mode αρκεί και για προαγωγή! και εγώ είχαι ipad 4 αλλά μόλις δούλεψα σε tablet 8.1 beta έπαθα πλάκα! απορούσα ακόμα γιατί έδινα τόσα λεφτά για τόσα λίγα. γιατί πέρα από την πλάκα το ipad air sole max με LTE και 64 GB θα πάει 1000 σίγουρα και όταν πας σε τέτοια τιμή δεν αγοράζεις παιχνίδια πας σε άλλη κατηγορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...