Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουμε μείνει όλοι άφωνοι με την καλύτερη και πιο ουσιώδη παρουσίαση των τελευταίων ετών, και κάποιοι μιλάνε για "προβληματισμένη apple"....

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν με παίρνει η μπάλα για τους haters και για την προβληματισμένη apple αλλά εγώ περίμενα κάτι με μεγαλύτερο "Wow factor" και είναι απλά μια άποψη

Δημοσ.

Μεγάλο wow factor δεν βγάζουν οι εταιρείες κάθε χρόνο, κάθε 10ετία και αν. Αν και τα 7.6mm με την ίδια κατανάλωση και 450gr βάρος είναι αρκετά "wow" για μένα.

Και φυσικά οι τιμές στα MBP Retina, στην Αμερική εννοείται, είναι σούπερ.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ βλέπω κάτι ελαφρεύτερο, γρηγορότερο, λεπτότερο από αυτό που έχω, με το ίδιο καλη μπαταρία και ίδια τιμή.

Για μένα αυτό είναι wow και με το παραπάνω.

• Like 5
Δημοσ.

Ακομα 16 GB δινει αυτη η Apple; και χωρίς SD card!! Μάλλον θα το χτυπήσω το Nokia tablet. Στη φωτός καλύτερο σε όλα

καλά κοίτα.... μη το πεις πουθενά πάρα έξω αυτό θα σε πάρουν με της πέτρες..... θα γελάνε και τα τσιμέντα..... μου συγκρίνεις yougo zastava με Mclaren F1.... και μου λες κλάσεις ανώτερο το yougo..... μα κάλα McLaren και δεν έχει και κοτσαδόρο??? ε όχι φίλος δεν έχει κοτσαδόρο η McLaren .... αν θες κοτσαδόρο πάρε yougo zastava.... τι να κάνουμε.... και αυτό με της SD καρτούλες ψάξ το λίγο και θα δεις τον λόγο που δεν υιοθετεί η apple Card Reader και πολύ καλά κάνει... Yougo Zastava Rulssss...... και τα μιαλά στα κάγκελα ....!!!!! 

• Like 4
Δημοσ.

• Έχει και Ultrapixel FaceTime κάμερα!(HTC One)
  • Έγινε πρώτη φορά αναφορά στο bezel σε παρουσίαση μηλοσυσκευής...(LG G2)
  • Δίνει και δωρεάν το Maverics(MS Win 8.1)

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τα μήλα;

Δίνει δωρεάν και το iwork καθώς και το ilife. Για να δούμε, η MS θα κάνει κάτι παρόμοιο με το office; Δεν νομίζω. Αφού συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα (8.1 με mavericks) ας κάνουμε και αυτή την σύγκριση να δούμε.

Δημοσ.

Το iPad 2 γιατί το κρατάει ακόμη καταργώντας κάθε χρονο το Περσινό μοντέλο; :P

Όντως! Ποιος στα καλά του θα το προτιμήσει έναντι του ipad mini retina display στα ίδια χρήματα;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...