Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω ενα iphone 3gs stin 3.4.4.. Σε ποια εκδοση να το παω για να εχω jailbreak... Δν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται παντως σας ενημερωνω οτι δν μπορω να βαλω sim..( για καποια ενεργοποιηση που ισως χρειαστει)

Δημοσ.

Το κινητό αν κατάλαβα καλά είναι κλειδωμένο.Το 3gs παντω στην  6.1.3 και κάνε jailbreak. Αλλα να ξές πως θα είναι untethered.Αυτό σημένει πως αμα απενεργοποιθεί  για κάποιον λόγο το κινητό τότε πρέπει να το bootareis απο υπολογιστή.

Δημοσ.

Οχι στην 6.1.3 φιλε ,μακρια.Θα σου βγει η πιστη.Αν το κινητο ειναι κλειδωμενο και θελει καρτα απο τον providen θα πρεπει να κανεις και hactivate για να μπεις στο μενου

Κατεβασε την official 6.0.0 εκδοση πρωτα,κανε αναβαθμιση το κινητο[αν θες 6.1.3 οκ],και κατεβασε το redsnow.Μπες redsnow ,extras  και διαλεγεις το αρχειο που σου ειπα[official 6.0.0] πας πισω και πατας jailbreak[tick στο cydia].Αφου γινουν ολα μετα ξαναπας redsnow και πατας Just boot device ,μετα απλα κανεις την διαδικασια ενεργοποιησεις ακομα και χωρις καρτα[δεν θα σου ζητησει καθολου καρτα].Κατα 99 % δεν θα εχεις σημα μετα μιας και ειναι κλειδωμενο,αλλα ακομα και να το ξεκλειδωσεις εργοστασιακα ,δεν θα βλεπει σημα λογω της baseband [πρεπει να κανεις downgrade baseband ].Διαβασε κανα οδηγο,αν εχεις θεμα ρωτα.

Δημοσ.

δεν ειναι κλειδωμενο...δουλευει κανονικα..αλλα μετα απο νερο,,δεν δεχεται sim... δεν το θελω για μονιμα..μια δουλεια στο ifile θελω και μετα το βγαζω αμα ειναι.

Δημοσ.

Το κινητό αν κατάλαβα καλά είναι κλειδωμένο.Το 3gs παντω στην  6.1.3 και κάνε jailbreak. Αλλα να ξές πως θα είναι untethered.Αυτό σημένει πως αμα απενεργοποιθεί  για κάποιον λόγο το κινητό τότε πρέπει να το bootareis απο υπολογιστή.

Tethered λέγεται αυτό το jailbreak, όχι untethered. Και το πιθανότερο ο φίλος έχει old bootrom κινητό οπότε θα είναι UNTETHERED το δικό του. 

Tα new bootrom που γίνονται tethered δεν είχαν ποτέ μέσα iOS 4. 

δεν ειναι κλειδωμενο...δουλευει κανονικα..αλλα μετα απο νερο,,δεν δεχεται sim... δεν το θελω για μονιμα..μια δουλεια στο ifile θελω και μετα το βγαζω αμα ειναι.

Καλύτερα να το πας σε τεχνικό να το ανοίξει να καθαρίσει το νερό γιατί δεν το βλέπω καλά. 

Αν θες στείλε μου πμ έχω πολύ καλό τεχνικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...