Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχασα επεισόδια?

Πως μπορουσες να παρεις τα windows 8 με 5-10€?

Εγω ξερω μονο την βλακεια που εκανε με το κλειδι του media center που το εδινε αβερτα σε οποιο να'νε και ενεργοποιουσε τα windows κανονικα,αλλα σ'εκεινη τη περίπτωση δεν πληρωνες κατι,ηταν δωρεαν!

Σιγά μην χάσεις εσύ επεισόδια :P  :lol:  Εγώ μπορεί να κάνω μικρο λάθος στην τιμή.. αλλά μικρο !

Δεν θυμάσαι που δήλωνες οτι αγόρασες καινούριο υπολογιστή (οτι να'ναι) και σου έδινε το upgrade από τα 7 αβέρτα ?

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπραβο ρε .. βλεπεται το δεντρο και χανετε το δασος.. οι εταιριες δεν ειναι μη κερδοσκοπικα ιδρυματα.. σκοπος τους ειναι να πουλανε και να μεγιστοποιουν το κερδος.. λετε να μην εβγαζε χρηματα η μηλοεταιρια αν τα πουλουσε τα mavericks? μεσα στα maverics εχουν βαλει ενα σωρο apps πχ Ibooks με τα οποια θα πουλανε ΠΑΛΙ τα προιντα τους.. βλεπετε το τυρακι αλλα οχι την φακα !

δεν διαφωνεί κανένας. Πάντως αν η Apple είχε στόχο να κυριαρχήσει στην αγορά δεν θα ακολουθούσε αυτήν πορεία. Δεν νομίζω οτι  o στόχος είναι διαφορετικός από αυτον που είχε όταν πρωτοξεκίνησε πριν 30 χρόνια, βάση όσων είδα στην αρχή του keynote. Αν άνοιγε πχ. το κλειστό σύστημα της , θα είχε μαζέψει πολύ περισσοτερα λεφτά ακολοθοντας τα παραδείγματα των ανταγωνιστών της. Αλλα η επιμονή σε κλειστά προιόντα με στύλ, απέδωσε καρπους μετά απο χρόνια...δίνοντας τώρα "τζάμπα" κάτι που έπρεπε να είναι από την αρχή. Βλέπε linux....

Δημοσ.

Δυστυχώς σήμερα που πήγα να κάνω clean install, μου χάλασε ο εξωτερικός δίσκος του Time Machine. Έχασα όλα τα "Restore Points". Οπότε θα κάνω ένα νέο Time Machine όπως είναι το Mac τώρα περισσότερο για το iPhoto και το iTunes. Γκαντεμιά. Το περίμενα βέβαια γιατί το OS X ανοιγόκλεινε συνέχεια το δίσκο και πιστέυω ότι τα έπαιξε από τα άπειρα spin up down. :(

Δημοσ.

ξερετε ρε παιδια τι παιζει με την υποστηριξη και την λειτουργια των εφαρμογων μου στο mountail lion 10.8 αμα δηλαδη θα ''τρεχουν'' στο maverick?

• Super Moderators
Δημοσ.

ξερετε ρε παιδια τι παιζει με την υποστηριξη και την λειτουργια των εφαρμογων μου στο mountail lion 10.8 αμα δηλαδη θα ''τρεχουν'' στο maverick?

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε δύο υπολογιστές, καμία εφαρμογή δεν φαίνεται να ΜΗΝ λειτουργεί.

Αλλά για σιγουριά ρίξε μια ματιά σε αυτή την ιστοσελίδα.

;)

Δημοσ.

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε δύο υπολογιστές, καμία εφαρμογή δεν φαίνεται να ΜΗΝ λειτουργεί.

Αλλά για σιγουριά ρίξε μια ματιά σε αυτή την ιστοσελίδα.

;)

τη προτηνεις φιλε clean install η update?

το μπουτον στο appstore λει μονο free update και οχι download για clean install..εχω το ρετινα το 15 και ακομα δεν εκανα το update εχω κανει ghost τον δισκο μου..και δεν ξερω τι να κανω ειμαι λιγο επιφυλακτικος για το update..επειδη δουλευω το traktor και εχω στησει δουλεια 2 χρονων και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη

• Super Moderators
Δημοσ.

τη προτηνεις φιλε clean install η update?

το μπουτον στο appstore λει μονο free update και οχι download για clean install..εχω το ρετινα το 15 και ακομα δεν εκανα το update εχω κανει ghost τον δισκο μου..και δεν ξερω τι να κανω ειμαι λιγο επιφυλακτικος για το update..επειδη δουλευω το traktor και εχω στησει δουλεια 2 χρονων και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη

Ακόμη και να σου έλεγα ότι είναι 1000% ασφαλές, υποθέτω ότι έχεις κάνει backup όλη σου τη δουλειά στο traktor. Αυτό είναι απαραίτητο ούτως ή άλλως! 

Προσωπικά τόσα update έχω κάνει σε μηχανήματα Apple και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. Ποτέ. Δεν έχω χάσει τίποτα. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο με το θέμα της συμβατότητας. Δεν αλλάζει κάτι στο λειτουργικό. Απλά προστίθενται νέα Features.

• Super Moderators
Δημοσ.

παιδια χρησιμοποιει κανεις τo apache openoffice 4.0 στα mavericks να μου πει εαν ειναι συμβατα?

Παίζει όσο χάλια έπαιζε και πριν... :)

Δημοσ.

Παίζει όσο χάλια έπαιζε και πριν... :)

Εδω και τουλαχιστον ενα χρονο που το χρησιμοποιω καθημερινα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα. Θα περιμενω καλου κακου λιγο καιρο και μετα θα περασω τα mavericks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...