Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλημερα, τα κατεβαζω και γω αυτην την στιγμη τα "Maverics". Μια ερωτηση εχω.

Με το που κανει το update και install σβηνονται τα δεδομενα δλδ χρειαζεται να κανω back up? Ευχαριστω.

backup κάνεις σε ένα δεύτερο εξωτερικό σκληρό αν θες για ασφάλεια σου 

Πάντως το update γίνετε από πάνω χωρίς να σβήνει τίποτα

εγώ πάντα κάνω ''καθαρή εγκατάσταση'' με τον τρόπο που έχει αναφερθεί σε διάφορα πόστ πρίν

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδες καλημερα, τα κατεβαζω και γω αυτην την στιγμη τα "Maverics". Μια ερωτηση εχω.

Με το που κανει το update και install σβηνονται τα δεδομενα δλδ χρειαζεται να κανω back up? Ευχαριστω.

Όχι δεν χάνεις κάτι, απλά αναβάθμιση κάνει. Το backup όμως πάντα χρειάζεται γιατί δεν σου εγγυάται κανείς πως δεν θα πάει τίποτα στραβά κατά την εγκατάσταση! 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το κάνει αυτό η MS τοτε να μιλησουν οι Windows Fans, και οχι αναβάθμιση SP αλλλα μια εντελώς νέα έκδοση

εεε.. οκ.. όχι και νέα έκδοση με διαφορές τύπου "shared links" και "Tags".. είπαμε..! :P

Δημοσ.

Οταν το κάνει αυτό η MS τοτε να μιλησουν οι Windows Fans, και οχι αναβάθμιση SP αλλλα μια εντελώς νέα έκδοση

Πρωτα απ'ολα, απο που και ως που ειναι καινουργια εκδοση και οχι αναβαθμιση????? Πηγε 11 ή μηπως 10.9?   Αυτο που το εκανε δωρεαν ειναι καλο αλλα επρεπε να γινει εδω και καιρο και οχι με καθε μικροαναβαθμιση να πληρωνεις...Το βλεπω να σκας λεφτα για καινουργιο λογισμικο 11,12,13 κτλπ αλλα οχι και για αναβαθμισεις στην ιδια εκδοση λογισμικου. Αλλα ετσι κι αλλιως το μεριδιο του λογισμικου το πληρωνεις ετσι κι αλλιως με καθε mac που θα παρεις. Καλλη κινηση παντως απο την apple.

• Like 1
Δημοσ.

εεε.. οκ.. όχι και νέα έκδοση με διαφορές τύπου "shared links" και "Tags".. είπαμε..! :P

συμφωνώ.Αλλα να συμφωνήσετε και εσείς οτι το windows 8.1(ΝΤ 6.3) είναι 3η "αναβάθμιση" του windows vista (NT 6.0) :whistle:

Πρωτα απ'ολα, απο που και ως που ειναι καινουργια εκδοση και οχι αναβαθμιση????? Πηγε 11 ή μηπως 10.9?   Αυτο που το εκανε δωρεαν ειναι καλο αλλα επρεπε να γινει εδω και καιρο και οχι με καθε μικροαναβαθμιση να πληρωνεις...Το βλεπω να σκας λεφτα για καινουργιο λογισμικο 11,12,13 κτλπ αλλα οχι και για αναβαθμισεις στην ιδια εκδοση λογισμικου. Αλλα ετσι κι αλλιως το μεριδιο του λογισμικου το πληρωνεις ετσι κι αλλιως με καθε mac που θα παρεις. Καλλη κινηση παντως απο την apple.

Πολύ σωστός, απλα αυτή η εκδοση ξεκίνησε το 2001(10.0) και οι αναβαθμίσεις τις μας φαίνονται σαν καινούργιες εκδόσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Τα Mavericks ειναι πιο ελαφρια απο τα Mountain Lion ?

Aξιζει η αναβαθμηση η να κατσω στα αυγα μου ?

Μια χαρά είναι κάντην ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Mια ερωτηση/βοηθεια. Εκανα το update αλλα δεν μπορω να ανοιξω το iphoto. Γραφει οτι "Can't open this app because my be damaged". 

Ξερει κανεις πως το φτιαχνω αυτο? 

Δημοσ.

Mια ερωτηση/βοηθεια. Εκανα το update αλλα δεν μπορω να ανοιξω το iphoto. Γραφει οτι "Can't open this app because my be damaged". 

Ξερει κανεις πως το φτιαχνω αυτο? 

Δες μήπως της κάνει update απο το appstore.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό μέχρι στιγμής...Η μπαταρία μου στο macbook air 2013 κρατάει ακόμα περισσότερο και ανταποκρίνεται ακόμα πιό άμεσα. O Safari εχει βελτιωθεί πολύ σε ταχύτητα. 

Για όσους θέλουν να κάνουν clean install ας δοκιμάσουν το beta mountain lion Disk maker για να τα περάσουν σε usb flash που αυτοματοποιεί την διαδικασία και υποστηρίζει mavericks.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο iMac μου έχω ξεκινήσει ήδη την αναβάθμιση.

Ερώτηση. Εχω και ένα Macbook Air στα 1,7 με 4 GB μνήμης.

Θα τα αντέξει το "πιτσιρίκι" μου ή θα ...σέρνεται ?

Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...