Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όμως εν έτει 2013 η Microsoft δεν δείχνει να βάζει μυαλό οταν δεν επιλύουν απλά θέματα για τους χρήστες τους. Και τολμούν να ασκούν και κριτική στο iPad όταν το Surface δεν είναι ούτε καν στο 1% της αγοράς των tablet. Από την άλλη η Apple με το Mavericks στηρίζει μηχανάκια του 2007 δίνει δωρεάν την αναβάθμιση καθώς και σημαντικές εφαρμογές με κάθε νέο Mac. 

mqz3.png

battery-life-mba62@2x.png

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μετανοιωσα την ωρα κ τη στιγμή. πολλα bugs

Για πες τα πολλά bugs.

Γιατί σε δύο υπολογιστές* που έβαλα το Mavericks δεν έχω, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα.

* MacBook Alu Late 2008 και iMac 27" i5 Late 2009

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για πες τα πολλά bugs.

Γιατί σε δύο υπολογιστές* που έβαλα το Mavericks δεν έχω, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα.

* MacBook Alu Late 2008 και iMac 27" i5 Late 2009

Επίσης όλα τζάμι τόσο στο MBR retina όσο και στο παλιό macbook 13" του 2009! :)

Δημοσ.

Και όμως εν έτει 2013 η Microsoft δεν δείχνει να βάζει μυαλό οταν δεν επιλύουν απλά θέματα για τους χρήστες τους. Και τολμούν να ασκούν και κριτική στο iPad όταν το Surface δεν είναι ούτε καν στο 1% της αγοράς των tablet. Από την άλλη η Apple με το Mavericks στηρίζει μηχανάκια του 2007 δίνει δωρεάν την αναβάθμιση καθώς και σημαντικές εφαρμογές με κάθε νέο Mac. 

mqz3.png

battery-life-mba62@2x.png

1.Η αναβαθμηση στην RT ειχε προβληματα,γι'αυτο την απεσυρε να την διορθωσει και να την ξαναδωσει διορθωμενη!

2.Το mavericks δόθηκε δωρεαν στο 5% των χρηστών pc,ενω τα windows 8.1(που δεν ειναι sp,γι'αυτο και η upgrade διαδικασια) δόθηκαν δωρεαν στο 8% των pc users!

3. Τα windows 8.1 προσφερουν περισσοτερα καινουρια πραγματα και εφαρμογες σε σχεση με τα 8,απ'οτι προσφερει το osx10.9 σε σχεση με το 10.8!

4.Για την μπαταρια εχουμε μια ωραιοτατη αναφορα του haha,για το τι πραγματικα προσφερει σε θεμα αυτονομιας το mavericks στο macbook air 2013!

Δημοσ.

How to Use Mavericks’ New Tools to Boost Your Battery Life

http://www.wired.com/gadgetlab/2013/10/mavericks-battery-life/

Οταν το τεσταρει ο haha,που τον εμπιστευομαι περισσοτερο,απ'αυτους που γραφουν οτι τους πουν και χωρις αποδειξεις,τοτε θα το δεχτώ!Τωρα,απλα ειναι λογια του αερα!
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οταν το τεσταρει ο haha,που τον εμπιστευομαι περισσοτερο,απ'αυτους που γραφουν οτι τους πουν και χωρις αποδειξεις,τοτε θα το δεχτώ!Τωρα,απλα ειναι λογια του αερα!

Εχμ εντάξει αφού εμπιστεύεσαι τις προσωπικές μετρήσεις του καθενός τότε να σου αναλύσω και γω τα δικά μου που είδα αισθητή βελτίωση στο retina 13"!

Δημοσ.

Εχμ εντάξει αφού εμπιστεύεσαι τις προσωπικές μετρήσεις του καθενός τότε να σου αναλύσω και γω τα δικά μου που είδα αισθητή βελτίωση στο retina 13"!

Ο "καθενας" ειναι ενα ατομο που τον παρακολουθω εδω και καιρο τι γραφει και πως τα γραφει και αν ειναι ή οχι αντικειμενικος!Αυτος που γραφει το αρθρο δε ξερω τιποτα απο αυτον και τι συμφεροντα εχει!

Εξαλλου ο haha εχει κανει διαφορες μετρησεις,αναλογα με τις ρυθμησεις και τη χρηση, ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα ποια ειναι πανω,κατω η πραγματικη αυτονομια σε καθε τυπου χρηση και οχι την κλασσικη αοριστια που λενε ολοι,"σε μετρια χρηση???"!!!

Δημοσ.

Ο "καθενας" ειναι ενα ατομο που τον παρακολουθω εδω και καιρο τι γραφει και πως τα γραφει και αν ειναι ή οχι αντικειμενικος!Αυτος που γραφει το αρθρο δε ξερω τιποτα απο αυτον και τι συμφεροντα εχει!

Εξαλλου ο haha εχει κανει διαφορες μετρησεις,αναλογα με τις ρυθμησεις και τη χρηση, ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα ποια ειναι πανω,κατω η πραγματικη αυτονομια σε καθε τυπου χρηση και οχι την κλασσικη αοριστια που λενε ολοι,"σε μετρια χρηση???"!!!

Ενώ τον "καθένα" που τον παρακολουθείς τόσο καιρό και, όλως τυχαίως, σας διακατέχει και τους δύο ένας fanboyσμός ενάντια στην Apple (λες και σας τρώει τίποτα μετοχές), ξέρεις τα συμφέροντά του και ξέρεις για αυτόν τα πάντα. 

Η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Α, για φανατισμούς και fanboyσμούς είπαμε; 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εξαλλου ο haha εχει κανει διαφορες μετρησεις,αναλογα με τις ρυθμησεις και τη χρηση, ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα ποια ειναι η πραγματικη αυτονομια σε καθε τυπου χρηση και οχι την κλασσικη αοριστια "σε μετρια χρηση???"!!!

Βιάζεσαι και δεν με προσέχεις! :P Δεν είπα τίποτα για τον άνθρωπο και τις μετρήσεις του.

Το θέμα της αυτονομίας είναι τελείως σχετικό και εξαρτάται από τη χρήση και τον χρήστη. Δεν δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, την ίδια φωτεινότητα, τις ίδιες εφαρμογές κλπ κλπ για να μπορέσεις να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα. Το δεδομένο είναι πως έχουμε πολύ καλή διαχέιριση ενέργειας στο Mavericks που αναλόγως τη χρήση, έχεις καλύτερη αυτονομία σε σχέση με πρίν. Με το δικό μου user profile λοιπόν, έχω σχεδόν μια ώρα αυτονομίας επιπλέον στο retina 13" και δεν το μέτρησα με εκτίμηση, αλλά σε πραγματικό χρόνο.

Το να βάλεις απλά να τρέχει ένα youtube ας πούμε σε HD, δεν θα σου δώσει κάτι σημαντικά διαφορετικό σε σχέση με το 10.8 (στο ίδιο μηχάνημα πάντα). Το AppNap δείχνει τις ικανότητές του σε μια normal καθημερινή χρήση με διάφορα προγράμματα κλπ.

Δημοσ.

Ενώ τον "καθένα" που τον παρακολουθείς τόσο καιρό και, όλως τυχαίως, σας διακατέχει και τους δύο ένας fanboyσμός ενάντια στην Apple (λες και σας τρώει τίποτα μετοχές), ξέρεις τα συμφέροντά του και ξέρεις για αυτόν τα πάντα.

Η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Α, για φανατισμούς και fanboyσμούς είπαμε;

Με το συγκεκριμενον εχουμε "λογομαχισει" αρκετες φορες και οσα ειχε παραθεσει σ'αυτες τις λογομαχιες μας τα ειχα ψαξει και ειχε σχεδόν παντα δικαιο και εγω αδικο,γιατι δεν ειμουν τοσο καλα ενημερωμενος!Γι'αυτο τον εμπιστευομαι και οχι γιατι κρίνει την apple!

Βιάζεσαι και δεν με προσέχεις! :P Δεν είπα τίποτα για τον άνθρωπο και τις μετρήσεις του.

Το θέμα της αυτονομίας είναι τελείως σχετικό και εξαρτάται από τη χρήση και τον χρήστη. Δεν δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, την ίδια φωτεινότητα, τις ίδιες εφαρμογές κλπ κλπ για να μπορέσεις να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα. Το δεδομένο είναι πως έχουμε πολύ καλή διαχέιριση ενέργειας στο Mavericks που αναλόγως τη χρήση, έχεις καλύτερη αυτονομία σε σχέση με πρίν. Με το δικό μου user profile λοιπόν, έχω σχεδόν μια ώρα αυτονομίας επιπλέον στο retina 13" και δεν το μέτρησα με εκτίμηση, αλλά σε πραγματικό χρόνο.

Το να βάλεις απλά να τρέχει ένα youtube ας πούμε σε HD, δεν θα σου δώσει κάτι σημαντικά διαφορετικό σε σχέση με το 10.8 (στο ίδιο μηχάνημα πάντα). Το AppNap δείχνει τις ικανότητές του σε μια normal καθημερινή χρήση με διάφορα προγράμματα κλπ.

Δεν αμφιβάλλω οτι εχει βελτιωθει η αυτονομια,αν δεις και αυτα που ποσταρε ο "καθενα",αυτο υποστηριζει,αλλα οχι 3ωρες περισσοτερο οπως δειχνουν τα διαφορα γραφηματα,για "απλη χρηση"!

Οταν λεμε απλη χρηση,δεν εννοουμε εχω ανηκτο τον browser σε μια σελιδα και κανω ανανεωση ή ανοιγω αλλη σελιδα καθε 2λεπτα που ουσιαστικα ο cpu την περισσοτερη ωρα ετσι ειναι σε idle και οχι σε χρηση!

• Super Moderators
Δημοσ.

Σου ξαναλέω πως είναι πολύ εύκολο στο θέμα της αυτονομίας να σου παρουσιάσει κανείς ο,τι θελήσεις!

Θες χειρότερες επιδόσεις? Γίνεται!

Θες καλύτερες? Γίνεται!

Θες μια ώρα? Γίνεται!

Θες τρεις ώρες? Γίνεται! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...