DJTaurus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και όμως εν έτει 2013 η Microsoft δεν δείχνει να βάζει μυαλό οταν δεν επιλύουν απλά θέματα για τους χρήστες τους. Και τολμούν να ασκούν και κριτική στο iPad όταν το Surface δεν είναι ούτε καν στο 1% της αγοράς των tablet. Από την άλλη η Apple με το Mavericks στηρίζει μηχανάκια του 2007 δίνει δωρεάν την αναβάθμιση καθώς και σημαντικές εφαρμογές με κάθε νέο Mac. 1
tsofronas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μετανοιωσα την ωρα κ τη στιγμή. πολλα bugs
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μετανοιωσα την ωρα κ τη στιγμή. πολλα bugs Για πες τα πολλά bugs. Γιατί σε δύο υπολογιστές* που έβαλα το Mavericks δεν έχω, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα. * MacBook Alu Late 2008 και iMac 27" i5 Late 2009 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Για πες τα πολλά bugs. Γιατί σε δύο υπολογιστές* που έβαλα το Mavericks δεν έχω, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα. * MacBook Alu Late 2008 και iMac 27" i5 Late 2009 Επίσης όλα τζάμι τόσο στο MBR retina όσο και στο παλιό macbook 13" του 2009!
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Επίσης όλα τζάμι τόσο στο MBR retina όσο και στο παλιό macbook 13" του 2009! ..και σε 2 hackint0sh
EscapeLand Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ όλα ΟΚ. Και στο iMac και στο Macbook Air. Perfect !
ektor7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και όμως εν έτει 2013 η Microsoft δεν δείχνει να βάζει μυαλό οταν δεν επιλύουν απλά θέματα για τους χρήστες τους. Και τολμούν να ασκούν και κριτική στο iPad όταν το Surface δεν είναι ούτε καν στο 1% της αγοράς των tablet. Από την άλλη η Apple με το Mavericks στηρίζει μηχανάκια του 2007 δίνει δωρεάν την αναβάθμιση καθώς και σημαντικές εφαρμογές με κάθε νέο Mac. 1.Η αναβαθμηση στην RT ειχε προβληματα,γι'αυτο την απεσυρε να την διορθωσει και να την ξαναδωσει διορθωμενη!2.Το mavericks δόθηκε δωρεαν στο 5% των χρηστών pc,ενω τα windows 8.1(που δεν ειναι sp,γι'αυτο και η upgrade διαδικασια) δόθηκαν δωρεαν στο 8% των pc users! 3. Τα windows 8.1 προσφερουν περισσοτερα καινουρια πραγματα και εφαρμογες σε σχεση με τα 8,απ'οτι προσφερει το osx10.9 σε σχεση με το 10.8! 4.Για την μπαταρια εχουμε μια ωραιοτατη αναφορα του haha,για το τι πραγματικα προσφερει σε θεμα αυτονομιας το mavericks στο macbook air 2013!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 How to Use Mavericks’ New Tools to Boost Your Battery Life http://www.wired.com/gadgetlab/2013/10/mavericks-battery-life/
ektor7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 How to Use Mavericks’ New Tools to Boost Your Battery Life http://www.wired.com/gadgetlab/2013/10/mavericks-battery-life/ Οταν το τεσταρει ο haha,που τον εμπιστευομαι περισσοτερο,απ'αυτους που γραφουν οτι τους πουν και χωρις αποδειξεις,τοτε θα το δεχτώ!Τωρα,απλα ειναι λογια του αερα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οταν το τεσταρει ο haha,που τον εμπιστευομαι περισσοτερο,απ'αυτους που γραφουν οτι τους πουν και χωρις αποδειξεις,τοτε θα το δεχτώ!Τωρα,απλα ειναι λογια του αερα! Εχμ εντάξει αφού εμπιστεύεσαι τις προσωπικές μετρήσεις του καθενός τότε να σου αναλύσω και γω τα δικά μου που είδα αισθητή βελτίωση στο retina 13"!
ektor7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εχμ εντάξει αφού εμπιστεύεσαι τις προσωπικές μετρήσεις του καθενός τότε να σου αναλύσω και γω τα δικά μου που είδα αισθητή βελτίωση στο retina 13"!Ο "καθενας" ειναι ενα ατομο που τον παρακολουθω εδω και καιρο τι γραφει και πως τα γραφει και αν ειναι ή οχι αντικειμενικος!Αυτος που γραφει το αρθρο δε ξερω τιποτα απο αυτον και τι συμφεροντα εχει!Εξαλλου ο haha εχει κανει διαφορες μετρησεις,αναλογα με τις ρυθμησεις και τη χρηση, ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα ποια ειναι πανω,κατω η πραγματικη αυτονομια σε καθε τυπου χρηση και οχι την κλασσικη αοριστια που λενε ολοι,"σε μετρια χρηση???"!!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ο "καθενας" ειναι ενα ατομο που τον παρακολουθω εδω και καιρο τι γραφει και πως τα γραφει και αν ειναι ή οχι αντικειμενικος!Αυτος που γραφει το αρθρο δε ξερω τιποτα απο αυτον και τι συμφεροντα εχει! Εξαλλου ο haha εχει κανει διαφορες μετρησεις,αναλογα με τις ρυθμησεις και τη χρηση, ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα ποια ειναι πανω,κατω η πραγματικη αυτονομια σε καθε τυπου χρηση και οχι την κλασσικη αοριστια που λενε ολοι,"σε μετρια χρηση???"!!! Ενώ τον "καθένα" που τον παρακολουθείς τόσο καιρό και, όλως τυχαίως, σας διακατέχει και τους δύο ένας fanboyσμός ενάντια στην Apple (λες και σας τρώει τίποτα μετοχές), ξέρεις τα συμφέροντά του και ξέρεις για αυτόν τα πάντα. Η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Α, για φανατισμούς και fanboyσμούς είπαμε; 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ο "καθενας" ειναι ενα ατομο που τον παρακολουθω εδω και καιρο τι γραφει και πως τα γραφει και αν ειναι ή οχι αντικειμενικος!Αυτος που γραφει το αρθρο δε ξερω τιποτα απο αυτον και τι συμφεροντα εχει! Εξαλλου ο haha εχει κανει διαφορες μετρησεις,αναλογα με τις ρυθμησεις και τη χρηση, ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα ποια ειναι η πραγματικη αυτονομια σε καθε τυπου χρηση και οχι την κλασσικη αοριστια "σε μετρια χρηση???"!!! Βιάζεσαι και δεν με προσέχεις! Δεν είπα τίποτα για τον άνθρωπο και τις μετρήσεις του. Το θέμα της αυτονομίας είναι τελείως σχετικό και εξαρτάται από τη χρήση και τον χρήστη. Δεν δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, την ίδια φωτεινότητα, τις ίδιες εφαρμογές κλπ κλπ για να μπορέσεις να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα. Το δεδομένο είναι πως έχουμε πολύ καλή διαχέιριση ενέργειας στο Mavericks που αναλόγως τη χρήση, έχεις καλύτερη αυτονομία σε σχέση με πρίν. Με το δικό μου user profile λοιπόν, έχω σχεδόν μια ώρα αυτονομίας επιπλέον στο retina 13" και δεν το μέτρησα με εκτίμηση, αλλά σε πραγματικό χρόνο. Το να βάλεις απλά να τρέχει ένα youtube ας πούμε σε HD, δεν θα σου δώσει κάτι σημαντικά διαφορετικό σε σχέση με το 10.8 (στο ίδιο μηχάνημα πάντα). Το AppNap δείχνει τις ικανότητές του σε μια normal καθημερινή χρήση με διάφορα προγράμματα κλπ.
ektor7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ενώ τον "καθένα" που τον παρακολουθείς τόσο καιρό και, όλως τυχαίως, σας διακατέχει και τους δύο ένας fanboyσμός ενάντια στην Apple (λες και σας τρώει τίποτα μετοχές), ξέρεις τα συμφέροντά του και ξέρεις για αυτόν τα πάντα. Η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Α, για φανατισμούς και fanboyσμούς είπαμε; Με το συγκεκριμενον εχουμε "λογομαχισει" αρκετες φορες και οσα ειχε παραθεσει σ'αυτες τις λογομαχιες μας τα ειχα ψαξει και ειχε σχεδόν παντα δικαιο και εγω αδικο,γιατι δεν ειμουν τοσο καλα ενημερωμενος!Γι'αυτο τον εμπιστευομαι και οχι γιατι κρίνει την apple! Βιάζεσαι και δεν με προσέχεις! Δεν είπα τίποτα για τον άνθρωπο και τις μετρήσεις του. Το θέμα της αυτονομίας είναι τελείως σχετικό και εξαρτάται από τη χρήση και τον χρήστη. Δεν δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, την ίδια φωτεινότητα, τις ίδιες εφαρμογές κλπ κλπ για να μπορέσεις να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα. Το δεδομένο είναι πως έχουμε πολύ καλή διαχέιριση ενέργειας στο Mavericks που αναλόγως τη χρήση, έχεις καλύτερη αυτονομία σε σχέση με πρίν. Με το δικό μου user profile λοιπόν, έχω σχεδόν μια ώρα αυτονομίας επιπλέον στο retina 13" και δεν το μέτρησα με εκτίμηση, αλλά σε πραγματικό χρόνο. Το να βάλεις απλά να τρέχει ένα youtube ας πούμε σε HD, δεν θα σου δώσει κάτι σημαντικά διαφορετικό σε σχέση με το 10.8 (στο ίδιο μηχάνημα πάντα). Το AppNap δείχνει τις ικανότητές του σε μια normal καθημερινή χρήση με διάφορα προγράμματα κλπ. Δεν αμφιβάλλω οτι εχει βελτιωθει η αυτονομια,αν δεις και αυτα που ποσταρε ο "καθενα",αυτο υποστηριζει,αλλα οχι 3ωρες περισσοτερο οπως δειχνουν τα διαφορα γραφηματα,για "απλη χρηση"!Οταν λεμε απλη χρηση,δεν εννοουμε εχω ανηκτο τον browser σε μια σελιδα και κανω ανανεωση ή ανοιγω αλλη σελιδα καθε 2λεπτα που ουσιαστικα ο cpu την περισσοτερη ωρα ετσι ειναι σε idle και οχι σε χρηση!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σου ξαναλέω πως είναι πολύ εύκολο στο θέμα της αυτονομίας να σου παρουσιάσει κανείς ο,τι θελήσεις! Θες χειρότερες επιδόσεις? Γίνεται! Θες καλύτερες? Γίνεται! Θες μια ώρα? Γίνεται! Θες τρεις ώρες? Γίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα