Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά η apple λέει πως και το νέο iWork είναι δωρεάν. Εμένα το έχει με χρέωση στο Mac AppStore 19.90. Ξέρει κανείς κάτι πάνω σε αυτό? 

Εντυπώσεις από Mavericks ?

Είναι πιο γρήγορο από  Mountain Lion ? είναι στα επίπεδα του Snow Leopard ?

είναι δωρεάν se ios7 και σε οποιαδήποτε νέα συσκευή ios πάρεις από δω και πέρα 

Δημοσ.

Χαίρομαι που συνεχίζεται ενοποιήση iOS - OSX στα θετικά πάντα, ενα χαρακτηριστικό είναι το χρηματικό ποσό της  αναβάθμισης: FREE 

Δεν ξέρω αν συνεχιστεί και στο μέλλον αυτό,αλλα σίγουρα νιώθω χαρούμενος γιατί περισσότεροι θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν το ίδιο λειτουργικό. Πάλι βέβαια, θα βγουνε κάποιοι και θα πούνε οτι το κόστος του πληρώνετε στην τιμή αγοράς ενός  mac,αλλα αν συνεχίσει να  ρίχνει τις τιμές όπως έκανε στα καινούργια macbook pro retina, αυτοί οι "κάποιοι" θα βρεθούν σε  δύσκολη θέση....

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω macbook pro 13 early 11 με Lion.

Θα κατεβάσω το Mavericks μετα απο την χαρά που μου έδωσε η Apple μιας και δεν εχω ασχοληθεί ποτέ να κάνω upgrade το λειτουργικό.

Βασικά γενικά δεν εχω ασχοληθεί πολύ με το mac,οπότε και θέλω να μου πείτε είναι καλύτερο να κάνω update πάνω στην υπάρχουσα εκδοση ή να κάνω clean install όπως το διάβασα σήμερα; Γενικά πιστεύω εχω σκουπιδάκια στο Mac  οπότε ένα καθάρισμα δεν θα έβλαπτε.

Υπάρχει κανένας οδηγός να διαβάσω για το πως κάνω clean install κτλπ;

btw, το clean install είναι σαν το  format στα windows?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση!

Πλέον νομίζω οτι έτσι πρέπει να γίνεται...Όπως αναβαθμίζεις δωρεάν ενα iphone, έτσι θα αναβαθμίζεις δωρεάν το mac σου...Για να δούμε...

Δημοσ.

Θα κατεβάσω το Mavericks μετα απο την χαρά που μου έδωσε η Apple μιας και δεν εχω ασχοληθεί ποτέ να κάνω upgrade το λειτουργικό.

Βασικά γενικά δεν εχω ασχοληθεί πολύ με το mac,οπότε και θέλω να μου πείτε είναι καλύτερο να κάνω update πάνω στην υπάρχουσα εκδοση ή να κάνω clean install όπως το διάβασα σήμερα; Γενικά πιστεύω εχω σκουπιδάκια στο Mac  οπότε ένα καθάρισμα δεν θα έβλαπτε.

Ο καλύτερος οδηγός είναι ένας: backup με timemachine.

Δημοσ.

Χαίρομαι που συνεχίζεται ενοποιήση iOS - OSX στα θετικά πάντα,

Αν αυτο το θεωρεις ενοποιηση,τοτε και το μνημονιο ειναι το μεσο για να βγει η Ελλαδα απο την υφεση και να πληρωσει ολα τα χρεη της!

Δημοσ.

Αν αυτο το θεωρεις ενοποιηση,τοτε και το μνημονιο ειναι το μεσο για να βγει η Ελλαδα απο την υφεση και να πληρωσει ολα τα χρεη της!

Δλδ τι αρνητικό βρίσκεις;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Η καλύτερη λέξη είναι συνεργασία.Aπλα το back to mac δεν ερμηνεύται εύκολα….

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Η καλύτερη λέξη είναι συνεργασία.Aπλα το back to mac δεν ερμηνεύται εύκολα….

Και να μη παρεξηγηθω!

Τα μονα ενοποιημενα λογισμικα ειναι τα RT&8!Και ενοποιημενες συσκευες:iphone&ipad και android smartphones&tablets!

Ακομη και τα wp8 που εχουν και αυτα το modern ui και πολλες απο τις εφαρμογες του τρεχουν και συγχρονιζωνται στα windows 8&RT,απεχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,απο το να τα θεωρησουμε ως ενοποιημενα μεταξύ τους!

Μονο οταν θα αποκτησουν κοινο market και σχεδων ολα τα apps του metro ui θα τρεχουν και θα συγχρονιζονται μεταξυ τους σε ολες τις συσκευες,θα μπορουμε να μιλαμε για εννοποιηση και παλι ισως να μην θεωρείται πληρης!

Δημοσ.

ρε παιδια τελικα πως μπορω να κανω clean isntall???

μπορω με καποιο τροπο να το κατεβασω σε ενα dvd??

εχει διαφορα το clean install με το απλο upgrade??

(...εχω να κανω format απο τοτε που αγορασα το μηχανημα)

Δημοσ.

Official δεν υποστηρίζεται η εγγραφή του σε dvd. Mε usb γινεται http://support.apple.com/kb/DL1433?viewlocale=en_US&locale=en_US πραγματικό clean install. Επίσης δες και αυτό για να κάνεις recovery http://www.apple.com/osx/recovery/ 

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω θα ειναι με νέα μηχανηματα και όχι για όσους ήδη

Για όλους είναι. 

Δε χρειάζεται να το κάνεις clean install. Απλά κατέβασε τον installer από το App Store και εγκατέστησέ το (αν δεν είσαι σε πολύ παλιά έκδοση). 

Το clean install μπορείς να το κάνεις βάζοντας σε ένα usb stick και επιλέγοντάς το όταν γίνεται boot. 

Δεν το πολυχρειάζεσαι πάντως. Αυτή είναι και η διαφορά των windows με τα mac. Το clean install εχει βέβαια διαφορά γιατί το κάνεις ουσιαστικά φορμάτ. 

Δημοσ.

Παιδες καλημερα, τα κατεβαζω και γω αυτην την στιγμη τα "Maverics". Μια ερωτηση εχω.

Με το που κανει το update και install σβηνονται τα δεδομενα δλδ χρειαζεται να κανω back up? Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...