Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ανάλυση παίζεις?

Σκοπεύεις να αλλάξεις οθόνη στο μέλλον? 

Η οθόνη που έχεις προς το παρών πώς συνδέεται?

Τι χρήση θες να κάνεις με τις κάρτες?

Θες να παίζεις με autocad 3D ,2D?

Η απλά θέλεις να λιώνεις με το λολάκι σου όλη μέρα?

Δημοσ.

ρε παιδια εγω ρωτησα ποια ειναι καλυτερη απο τις 2. δεν διαθετει αλλα λεφτα για αλλη καρτα. ουτε για ti ουτε για 7790. 7770 ή 650 αυτο θελω να ρωτησω

Δημοσ.

ρε παιδια εγω ρωτησα ποια ειναι καλυτερη απο τις 2. δεν διαθετει αλλα λεφτα για αλλη καρτα. ουτε για ti ουτε για 7790. 7770 ή 650 αυτο θελω να ρωτησω

μαζι σου φιλε μου και γω ! ομως στασου μισο λεπτο  .. ξερεις ποσο εχει η 7770 ? ξερεις οτι με πολυ λιγα ακομη πας σε ολοκαινουργια και πολυ καλυτερη ? οχι !  γι αυτο ειμαστε εμεις εδω λοιπον για να σε ενημερωσουμε  , να ξερεις 2 πραγματα κ μετα προχωρα και κανε οτι αγορα θελεις δικο σου θεμα ..

Δημοσ.

Πήρες απάντηση για τις 2 στο αρχικό σου post.Αν δίνει μέχρι 130 φτάνουν και περισσεύουν για 7790.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να γραψεις skroutz gr και μετα να γραψεις 7790 για να δεις ποσο κοστιζει,ετσι δεν ειναι???

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να γραψεις skroutz gr και μετα να γραψεις 7790 για να δεις ποσο κοστιζει,ετσι δεν ειναι???

εγω ρωτησα ποια ειναι καλυτερη καρτα οχι ποσο εχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...