Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω μια μητρικη 478 με phoenix bios και δε μπουτάρει αλλά βγάζει ενα παρατεταμένο μπιπ γύρω στα τρία -τέσσερα δεύτερα το οποίο επαναλαμβάνεται μετά από μικρή διακοπή.

υποψιάζομαι μνήμες ή επεξεργαστή γιατί και τα δύο τα έβαλα σε άλλη 478 που έχω, πάλι ανάβει ο ανεμιστήρας της cpu αλλά δεν μπουτάρει. Δεν έχω άλλο επεξεργαστή ή μνήμες για να τεστάρω τι από τα δύο είναι το πρόβλημα.

Μπορεί κανείς από το παρατεταμένο αυτό μπιπ να κάνει διάγνωση;

Δημοσ.

Σε παλαιότερο σύστημα που είχε παρόμοιο θέμα το παρατεταμένο μπιπ ήταν οτι δεν είχε κουμπώσει κάτι καλά. ( στην περίπτωση που είχα τότε ήταν οι μνήμες)

Δημοσ.

albatron px865pec pro ανάβει ο ανεμιστήρας της cpu αλλά δεν μπουτάρει. αυτή κάνει το μπιπ

και asus p4p800 deluxe- eay αυτή πάλι ανάβει αλλά δεν μπουτάρει χωρίς να κάνει καθόλου μπιπ.

Δημοσ.

Σε παλαιότερο σύστημα που είχε παρόμοιο θέμα το παρατεταμένο μπιπ ήταν οτι δεν είχε κουμπώσει κάτι καλά. ( στην περίπτωση που είχα τότε ήταν οι μνήμες)

δε παίζει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

albatron px865pec pro ανάβει ο ανεμιστήρας της cpu αλλά δεν μπουτάρει. αυτή κάνει το μπιπ

και asus p4p800 deluxe- eay αυτή πάλι ανάβει αλλά δεν μπουτάρει χωρίς να κάνει καθόλου μπιπ.

Μνήμες κατά 90%.

Αν είχε πρόβλημα ο cpu δεν θα σου έκανε μπιπ καν!

• Like 1
Δημοσ.

Μνήμες κατά 90%.

Αν είχε πρόβλημα ο cpu δεν θα σου έκανε μπιπ καν!

ευχαριστώ για την απάντηση. θα ψάξω να βρώ μια για να το τεστάρω.

• Like 1
Δημοσ.

τελικά ήταν οι μνήμες. Είχα αλλάξει φουσκωμένο πυκνωτή που βρίσκεται δίπλα στις μνήμες αλλά φαίνεται όταν έσκασε τις πήρε κι αυτές μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...