gsisr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! κάτοχος της ue42f5000 εδώ και 2 βδομάδες περίπου παρατήρησα πως στο site της samsung για τη συγκεκριμένη tv έχει βγαίνει καινούργια έκδοση firmware. Η ερώτηση μου είναι, αξίζει να το κάνω δεδομένου ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, η υπάρχει και περίπτωση να στραβώσει και τίποτα και να μου σπάσει τα νεύρα;
Hawk7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικα,παντα βαζω την τελευταια ενημερωση της τηλεορασης,και μεχρι σημερα κανενα προβλημα. Η μονη ανησυχια ειναι να μην προλαβει να κανει την ενημερωση,και εκει στην μεση,να στραβωσει η δουλεια. Αν παντως οι ενημερωσεις δεν εχουν να σου δωσουν ,να σου προσφερουν κατι,σε οτιδηποτε προβλημα,που ισως και να ΜΗΝ αντιμετωπιζεις,καθισε με αυτο που εχεις. Firmware,κανονικα βαζεις.οταν εχεις προβλημα,ή σου λεει η εταιρεια,οτι βελτιστοποιει κατα πολυ την αποδοση της συσκευης σου. Εσυ τα μετρας,εσυ αποφασιζεις. 1
System Of A Down Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-M2232D-PZ-LED-TV-Monitor-21-5.htm αυτη εδω αξιζει τα λεφτα της?
graphist83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα! κάτοχος της ue42f5000 εδώ και 2 βδομάδες περίπου παρατήρησα πως στο site της samsung για τη συγκεκριμένη tv έχει βγαίνει καινούργια έκδοση firmware. Η ερώτηση μου είναι, αξίζει να το κάνω δεδομένου ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, η υπάρχει και περίπτωση να στραβώσει και τίποτα και να μου σπάσει τα νεύρα; Η δικη μου άποψη ειναι να το κανεις. Τα firmware διορθώνουν bugs και βελτιώνουν την λειτουργιά της συσκευής. Καλό ειναι να το κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα