Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! κάτοχος της ue42f5000 εδώ και 2 βδομάδες περίπου παρατήρησα πως στο site της samsung για τη συγκεκριμένη tv έχει βγαίνει καινούργια έκδοση firmware.

Η ερώτηση μου είναι, αξίζει να το κάνω δεδομένου ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, η υπάρχει και περίπτωση να στραβώσει και τίποτα και να μου σπάσει τα νεύρα;

Δημοσ.

Προσωπικα,παντα βαζω την τελευταια ενημερωση της τηλεορασης,και μεχρι σημερα κανενα προβλημα.

Η μονη ανησυχια ειναι να μην προλαβει να κανει την ενημερωση,και εκει στην μεση,να στραβωσει η δουλεια.

Αν παντως οι ενημερωσεις δεν εχουν να σου δωσουν ,να σου προσφερουν κατι,σε οτιδηποτε προβλημα,που ισως και να ΜΗΝ αντιμετωπιζεις,καθισε με αυτο που εχεις.

Firmware,κανονικα βαζεις.οταν εχεις προβλημα,ή σου λεει η εταιρεια,οτι βελτιστοποιει κατα πολυ την αποδοση της συσκευης σου.

Εσυ τα μετρας,εσυ αποφασιζεις.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! κάτοχος της ue42f5000 εδώ και 2 βδομάδες περίπου παρατήρησα πως στο site της samsung για τη συγκεκριμένη tv έχει βγαίνει καινούργια έκδοση firmware.

Η ερώτηση μου είναι, αξίζει να το κάνω δεδομένου ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, η υπάρχει και περίπτωση να στραβώσει και τίποτα και να μου σπάσει τα νεύρα;

Η δικη μου άποψη ειναι να το κανεις. Τα firmware διορθώνουν bugs και βελτιώνουν την λειτουργιά της συσκευής. Καλό ειναι να το κάνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...