Προς το περιεχόμενο

Alien: Isolation

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα για το παιχνίδι!Επειδή διάβασα στις προηγούμενες σελίδες,ότι δεν θα είναι ωραίο γιατί ο παίχτης θα είναι άοπλος,δεν ισχύει καθώς από το λίγο gameplay που είδα θα μπορείς να χρησιμοποιείς  flamethrouer(το σκότωσα??) όπως επίσης   να κάνεις και crafting για να δημιουργείς κι άλλα όπλα!

Όχι δεν θα έχεις όπλα γιατί θα υπάρχει μονο ένα Alien, προφανώς το flamethrower είναι για κάνα αυγό κτλ...αλλα να παίζεις γκόμενα που είναι άοπλη στο 90% του game...thanx but no thanx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι δεν θα έχεις όπλα γιατί θα υπάρχει μονο ένα Alien, προφανώς το flamethrower είναι για κάνα αυγό κτλ...αλλα να παίζεις γκόμενα που είναι άοπλη στο 90% του game...thanx but no thanx.

Από ότι έχω δει θα μπορείς να χρησιμοποιησεις το flamethrower και άλλο ένα όπλο ηλεκτρισμού το οποίο κάνεις crafting!

Είναι και άλλοι μαζί σου πέρα από τα android??

wtf?!? Μας δουλεύουν?! Εδώ που έλεγα ότι αυτό θα είναι το τελευταίο post μου σε αυτό το thread...lol. Thanx για το info Arbiter, τώρα το game παίζεται, nice. Η κίνηση του Alien πάντως είναι κλασσικά κακή...όσο κακό ήταν και το promotion του game, φανταστείτε ποσο κόσμο χασαν δείχνοντας ότι το game είναι απλά run n hide...

wtf?!? Μας δουλεύουν?! Εδώ που έλεγα ότι αυτό θα είναι το τελευταίο post μου σε αυτό το thread...lol. Thanx για το info Arbiter, τώρα το game παίζεται, nice. Η κίνηση του Alien πάντως είναι κλασσικά κακή...όσο κακό ήταν και το promotion του game, φανταστείτε ποσο κόσμο χασαν δείχνοντας ότι το game είναι απλά run n hide...

Τι εννοείς κακή κίνηση;

Και όταν σε κυνηγάει ένα Xenomorph και δεν μπορείς να το σκοτώσεις (όπως λένε και στο βίντεο με τα crafted όπλα) δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα από το run n' hide :P...

Το Alien κινείται περίεργα, άμα δεν κάνω λάθος στις ταινίες πάντα στα τέσσερα πήγαιναν και μονο για το kill σηκωνόντουσαν πέρα από την βασίλισσα...στο video το Alien τσάρκες κόβει χαλαρό.. :D

• Moderators

Το Alien κινείται περίεργα, άμα δεν κάνω λάθος στις ταινίες πάντα στα τέσσερα πήγαιναν και μονο για το kill σηκωνόντουσαν πέρα από την βασίλισσα...στο video το Alien τσάρκες κόβει χαλαρό.. :D

Δεν θυμάμαι πολύ το πρώτο (μιας και είμαι πιο fan του 2ου), αλλά το Alien έτσι αργά και όρθιο περπάταγε κι εκεί νομίζω.

Στα AVP ήταν σχεδόν πάντα στα 2 πόδια!  :unsure:

• Moderators

Τιποτα δεν τρομαζει τον ανοδυνο! :D

Έτσι νόμιζαν μερικοί marines στα AvP, αλλά αν δεν είσαι σε γωνία δωματίου να καλύπτεις την μόνη είσοδο, things go bump in the night, above your head. ;)

• Like 3

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...