Προς το περιεχόμενο

Alien: Isolation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αγόρασα το παιχνίδι και συνάντησα ένα τρομερό bug: Μόλις σηκώνομαι απο τον hypersleep, ντύνομαι και μετά μιλάω στον Samuels ο οποίος μου λέει να δώ τι κάνει η Taylor. Πάω να δώ αλλά όλες οι πόρτες είναι κλειστές και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ότι και να κάνω! Έχει συναντήσει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα; Δεν μπορώ να προχωρήσω και μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι!!! :mad:

• Like 1
  • Απαντ. 425
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνα απ'την αρχή, και οταν μιλήσεις στον Samuels μην βγείς απ'το εργαστήριο πρίν τελειώσει ο διάλογος.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αγόρασα το παιχνίδι και συνάντησα ένα τρομερό bug: Μόλις σηκώνομαι απο τον hypersleep, ντύνομαι και μετά μιλάω στον Samuels ο οποίος μου λέει να δώ τι κάνει η Taylor. Πάω να δώ αλλά όλες οι πόρτες είναι κλειστές και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ότι και να κάνω! Έχει συναντήσει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα; Δεν μπορώ να προχωρήσω και μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι!!! :mad:

Ναι δεν είναι τίποτα, το είχα πάθει κι εγώ. Ξεκίνα πάλι από την αρχή, κάνε και αυτό που λέει ο tsakonass. Δεν ξανακολλάει αλλού.

Δημοσ.

Εντάξει μετά απο 3-4 restart ξεκόλλησε και προχώρησα. Το παίζω στο nightmare. Μήπως για αυτό δεν λειτουργεί ο χάρτης ακόμα και αν τον κάνω update;;; Επίσης ξέρει κανείς ποιά είναι η επιλογή για να απενεργοποιηθούν αυτά τα παράσιτα που το κάνουν να μοιάζει με ταινία;;;

Δημοσ.

Εντάξει μετά απο 3-4 restart ξεκόλλησε και προχώρησα. Το παίζω στο nightmare. Μήπως για αυτό δεν λειτουργεί ο χάρτης ακόμα και αν τον κάνω update;;; Επίσης ξέρει κανείς ποιά είναι η επιλογή για να απενεργοποιηθούν αυτά τα παράσιτα που το κάνουν να μοιάζει με ταινία;;;

Film grain intensity, χαμηλωσέ το τελειώς.

Δημοσ.

Προκειται για μια απο τις σπανιες περιπτωσεις που καποια εταιρια ανακοινωνει τις πωλησεις pc εκδοσης παιχνιδιου της ! Ετσι λοιπον συμφωνα με τη sega το alien isolation εχει πουλησει

http://segabits.com/blog/2015/03/05/valkyria-chronicles-sold-over-200000-copies-on-steam/329.649 στο steam το 2014 χωρις να υπολογιζονται οι πωλησεις του 2015 που αν τις μετρουσαν και αυτες τοτε θα μιλουσαμε για πανω απο 400.000 πωησεις!! Δεν ειναι και ασχημα για παιχνδιι που οι συνολικες πωλησεις του ειναι περιπου 1 εκατομυριο!

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξίζει να πάρω το SEASON pass?

ή είναι μόνο survival mode πίστες ;

Survival mode είναι. Δεν συνεχίζει το story.

Δημοσ.

Φίλε Κοσμά, για δέκα ώρες και εικοσι τρία λεπτά ακόμη το έχει προσφορά στα 12,50 ευρώ. Εγώ το τσίμπησα χθες ;)

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τερμάτισα χτές το βράδυ και μπορώ να πώ με βεβαιότητα πως είναι απο τα ωραιότερα ατμοσφαιρικά παιχνίδια τρόμου που έχω παίξει, ενας πραγματικός φόρος τιμής στο franchise των Alien!

Απλα τέλειο :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...