Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 <p>Το τερματισα! Ε δεν μου αρεσε και τοσο θα προτιμουσα να ηταν κανονικο fps με πολλα πυρομαχικα για να τους σκοτωσω ολους τους εχθρους αντι να αναγκαζομαι να κρυβομαι και να ξεφευγω. Οσουε μπορουσα τους σκοτωσα.</p> Μα τέτοια παιχνίδια έχει μέ το κιλό.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 3
nickmanak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το ξεκινησα πριν 2-3 μερες αλλά δεν ηξερα οτι ειναι survival και βαρεθηκα γρηγορα. Ασε που αν χασεις χωρις save γυριζεις πολυ πισω και παει χαμενος ο κοπος σου. Παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω κανα savegame να παιξω κατευθειαν τις τελικές πιστες; Τουλαχιστο να δω το τελος...
Spartan117 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει και το youtube... Τι περίμενες από το Alien Isolation, fps τύπου battlefield;
MSSB Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το ξεκινησα πριν 2-3 μερες αλλά δεν ηξερα οτι ειναι survival και βαρεθηκα γρηγορα. Ασε που αν χασεις χωρις save γυριζεις πολυ πισω και παει χαμενος ο κοπος σου. Παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω κανα savegame να παιξω κατευθειαν τις τελικές πιστες; Τουλαχιστο να δω το τελος... Το αγαπημένο μου είναι το savemygame.fr www.savemygame.fr/en/pc/ 1
nickmanak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν θαβω το παιχνιδι, απλως εγω δεν παιζω αυτο το ειδος. Το εγκατεστησα στα τυφλά χωρις να διαβασω τπτ, περιμενοντας να παιξω τα γνωστα fps.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Alien: Isolation – These SweetFX In-Game Screenshots Will Make Your Jaw Drop
Federacion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρεις ποιο preset χρησιμοποιεί για να το δοκιμάσουμε; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
king2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο.Το παιζω στο hard χωρις να σκοτωνω ανθρωπους.Επισης προσπαθω να παρω και οσα trophy μπορω.Τελειωσα το απογευμα την πεμτη αποστολη.Το hide-run/survive trophy ηταν αρκετα ευκολο εφοσον χρησιμοποιεις το motion tracker.Περνει λιγη ωρα μεχρι να μαθεις τους οροφους και να προσανατολιστεις αλλα αργα η γρηγορα τους μαθαινεις.Το alien και γενικα ολη η ατμοσφαιρα που προσφερει το παιχνιδι ειναι εξαιρετικα. Το παιζω με 5.1 ηχεια αρκετα δυνατα και ειναι οσο πιο τρομακτικο γινετε απιστευτη εμπειρια.Full survival. Το μονο που θα ηθελα ειναι λιγο καλυτερο save system γιατι αν κανεις καποιο λαθος μπορει να παιξεις ξανα και ξανα μερικα πολυ δυσκολα parts.
marios_geo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Στην τρίτη αποστολή, μόλις πάρεις εκείνο το μαραφέτι, κατεβαίνουν 3 άτομα να σε πιάσουν. Δεν ανεβηκα την σκάλα να κρυφτώ αμεσως , αλλά πήγα πίσω. Μόλις ξαναμπαινω στο δωμάτιο, όλοι τους είναι στον χώρο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τους ξεφύγω και να βρω τρόπο να ανέβω. Για πείτε καμία ιδέα.
ParhsG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Λιγο το έβαλα αλλα δεν είναι του στυλ μου.Μαλλον δεν είναι για όλους. Ειδικά το ότι ειναι σκοτεινα και χάνεσε καθώς και τα γραφικά περασμένων δεκαετιών (λογω ότι είναι παλαιά η ταινία) με ξενερώνει πιο πολυ. Βεβαια για όσους αρέσει το survival κτλ πρέπει να ειναι τέλειο.
tsakonass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Λιγο το έβαλα αλλα δεν είναι του στυλ μου.Μαλλον δεν είναι για όλους. Ειδικά το ότι ειναι σκοτεινα και χάνεσε καθώς και τα γραφικά περασμένων δεκαετιών (λογω ότι είναι παλαιά η ταινία) με ξενερώνει πιο πολυ. Βεβαια για όσους αρέσει το survival κτλ πρέπει να ειναι τέλειο. Όταν λες σκοτεινά, περα απο το ατμοσφαιρικό σκοτάδι, δεν πείραξες το gamma correction να το φέρεις στα μέτρα σου;Στο πρωτο κομματι που δεν έχεις scanner ισως χαθείς 1-2 φορές, αλλα αφού το πάρεις πως χάνεσαι, αφου σου έχει waypoint το οποιο επιλεκτικά σε κάποια objectives απενεργοποιείται.
Spartan117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Seeing with your ears — the audio of Alien: IsolationΆρθρο για το απίστευτο audio design του A:I
Runner25 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 cpu q9650 mobo asus p5q3 deluxe ram 2x2 giga ddr3 1600 corsair vga asus gtx970 case zalman zmachine gt900 απο το οποιο εχω βγαλει και το cage των σκληρων για να χωρεσει η καρτα και τωρα ρουφαει παραπανω αερα απο μπροστα χθες επαιζα alien isolation μου το φερε ο θειος και βαρεσε η cpu κατι 65 και η καρτα 74 το παιζα σε αναλυση 4κ με ολα φουλ με κλοκι στη καρτα τωρα τα κατεβασα ολα medium και θα δοκιμασω να παιξω ετσι να ανυσηχω? μου ανεβασε και στο crysis 3 θερμοκρασιες μεχρι 70 72 αγορασμενο αυτο
marios_geo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά, τους άνοιξα το κεφάλι έναν έναν, με το κλειδί. Δεν γινόταν με τίποτα να τους αποφύγω. Κάτι που με χάλασε, είναι ότι δεν με αφηνε το παιχνίδι α πάρω το όπλο που έπεσε από αυτούς, καθώς προβλεποταν να το πάρεις λίγο πιο κάτω. Τεσπα, συνεχίζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα