Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και συμπληρώνω κι εγώ συμφωνώντας με τα παραπάνω πως δεν εμπεριέχονται οι σκηνές με την μονομαχία της Ripley με την Alien Queen που προσπαθεί να την ξεφορτωθεί στο διάστημα εκεί που ανεβαίνει σε κάτι σαν ρομπότ και την χτυπάει, νομίζω πως είναι εντυπωσιακή σκηνή και έπρεπε να προστεθεί και στο gameplay. Θα τη κρατάνε για άλλο τίτλο. 1
Oroku Saki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 To εβαλα σημερα και το παιχνιδι κολλαει εκει που σου λεει να παρεις ενα φακελο και μετα δειχνει βιντεο . Γινεται μαυρη η οθονη και μονο με ctrl alt delete βγαινει απο το παιχνιδι. Τι φταιει? 1
Parapas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 To εβαλα σημερα και το παιχνιδι κολλαει εκει που σου λεει να παρεις ενα φακελο και μετα δειχνει βιντεο . Γινεται μαυρη η οθονη και μονο με ctrl alt delete βγαινει απο το παιχνιδι. Τι φταιει? Αν έχεις τους τελευταίους drivers nvidia rollback στους προηγούμενους διαφορετικά απλά περιμένεις. Σε κανα 3λεπτο με το ρολόι συνεχίζει να φορτώνει. Είναι γνωστό θέμα και στο forum στο steam.
pesis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Θα τη κρατάνε για άλλο τίτλο. +1 κι απο μενα πιστευω θα βγει αλλος τιτλος με πολλους εξωγηηνους και εκει φανταζομαι θα εχει και περισσοτερη δραση (μακαρι να θυμιζει και λιγο dead spase) να ξεσκιζεις τους aliens αβερτα και οχι να κρυβεσαι συνεχεια...
Athanasios2104 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 +1 κι απο μενα πιστευω θα βγει αλλος τιτλος με πολλους εξωγηηνους και εκει φανταζομαι θα εχει και περισσοτερη δραση (μακαρι να θυμιζει και λιγο dead spase) να ξεσκιζεις τους aliens αβερτα και οχι να κρυβεσαι συνεχεια... sentry drones σε hallway + ΕΞΥΠΝΟ A.I. + coop 1-4 φιλαράκια =
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 +1 κι απο μενα πιστευω θα βγει αλλος τιτλος με πολλους εξωγηηνους και εκει φανταζομαι θα εχει και περισσοτερη δραση (μακαρι να θυμιζει και λιγο dead spase) να ξεσκιζεις τους aliens αβερτα και οχι να κρυβεσαι συνεχεια... Aliens vs Predator series / Aliens: Colonial Marines (meh ) 1
tsakonass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει κανένας που εξαρχής το τελείωσε στο hard;Εγώ το τελείωσα στο medium πρώτη φορα και τώρα ξεκίνησα hard.
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το τελείωσα εγώ στο hard όμως με κούρασε αρκετά το παιχνίδι το βρήκα επαναλαμβανόμενο που αντί να σε τραβάει να το παίξεις όσο προχωρούσες αντίθετα σε απωθούσε με το επαναλαμβανόμενο gameplay δεν μπαίνω στον κόπο να το παίξω 2η φορά. 1
pesis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Aliens: Colonial Marines (meh ) sorry για το οφφτοπικ. γνωριζουμε αν παιζει με x-box gamepad? αυτο το παιχνιδι μου ειχε ξεφυγει.
pesis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εγω εχω ενα θεματακι με το παιχνιδι. ειτε ολα ultra ειτε ολα low τα fps ειναι κολλημενα στα 24. και σερνεται. εχει κανεις το ιδιο θεμα? το συσημα της υπογραφης πιστευω πως ειναι δυνατο....
Oroku Saki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις τους τελευταίους drivers nvidia rollback στους προηγούμενους διαφορετικά απλά περιμένεις. Σε κανα 3λεπτο με το ρολόι συνεχίζει να φορτώνει. Είναι γνωστό θέμα και στο forum στο steam. Το ξαναδοκιμασα σημερα και το αφησα οταν κολλησε και ναι οντως μετα απο λγο συνεχισε. Το παιχνιδι ειναι βαρετο απο οσο εχω παιξει μεχρι τωρα. Το εφτασα εκει που συναντας τον φαλακρο και μεχρι τωρα το μονο που κανεις ειναι να πηγαινεις απο το ενα δωματιο στο αλλο και μαζευεις αντικειμενα! Ετσι ειναι ολο το παιχνδιι? Που ειναι το αιμα? Που ειναι οι σφαγες? Που ειναι η δραση?!! :devil:
qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εγω εχω ενα θεματακι με το παιχνιδι. ειτε ολα ultra ειτε ολα low τα fps ειναι κολλημενα στα 24. και σερνεται. εχει κανεις το ιδιο θεμα? το συσημα της υπογραφης πιστευω πως ειναι δυνατο.... Κάποιο πρόβλημα έχεις, εγώ με πιο αδύναμη κάρτα το τρέχω μαξαρισμένο σε 60αρια
pesis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κάποιο πρόβλημα έχεις, εγώ με πιο αδύναμη κάρτα το τρέχω μαξαρισμένο σε 60αρια λες να εχει θεμα επειδι ειναι απο τον θειο της c@dex? το δοκιμασα και με fraps mono 24-25 fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα