konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ε στο επομενο alien πιστευω θα εχεις βαλει μυαλο πια ..Στο ειχα πει οτι θα ειναι τρολια οπως το προηγουμενο ..
qsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά κρίμα το ένα, κρίμα το άλλο , δε θα κάνουμε δουλειά έτσι.. Αυτό παρά τα όσα διαβάζω λέω να το δοκιμάσω, όμως μετά την απογοήτευση με το evil within το σκέφτομαι. Το μόνο που ίσως βοηθήσει στο να το πάρω με καλό μάτι είναι ότι γουστάρω πολύ τα alien
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως μιας και δεν έχω το Isolation, έβαλα πάλι το AvP (του 2010) και μασάω κεφάλια στο Alien campaign. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 χα χα χα χα χα χα ..παρακαλώ καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!!! Damn. Πρεπει να λένε αυτα τα vr gadgets. Επίσης, ειναι άμπαλοι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Yahtzee's review. http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/9817-Alien-Isolation-Review 1
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει αποθέωση να παίζεις τέτοια game με oculus
Millennium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Το μόνο που ίσως βοηθήσει στο να το πάρω με καλό μάτι είναι ότι γουστάρω πολύ τα alien Τι περιμένεις τότε;
qsis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Να βρω λίγο χρόνο και να τελειώσω και το Sherlock με το οποίο την έχω καταβρεί αυτή τη περίοδο. Φέτος μόνο με τα "outsider" την έχω βρει (lords of shadow, wolfenstein, mordor..) Από τους πολυαναμενόμενους τίτλους μόνο πίκρα μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το south park). Θα το δοκιμάσω μάλλον και το συγκεκριμένο, αν και δε ξέρω.. Το κόβω 50/50 να μου αρέσει ή όχι, δε μπορώ να καταλήξω
tsakonass Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κοντεύω να φτάσω στο τελείωμα. είμαι στο σημείο που υπερφορτώνω τον αντιδραστήρα για να γίνει κάθαρση της φωλιάς. Έχω μείνει έκπληκτος απο την πιστότητα στην ταινία και απο το gameplay.Μικρά ατοπήματα, η AI των ανθρώπων είναι πρόχειρη.Τα ερείπια έξω απο τα παραθυρα του Sevastopol είναι επαναλαμβανόμενα σε σχήμα, στιγμιαία μου χάλασε λίγο την βύθιση απο το περιβάλλον αλλά εντάξει.Μετά απο τόση φόλα (watch dogs,shadow of mordor,ryse) το Alien isolation στεκεται με μεγαλοπρέπεια.Ελπίζω ο τερματισμός να επιφέρει δέος.
GjokerR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κοντεύω να φτάσω στο τελείωμα. είμαι στο σημείο που υπερφορτώνω τον αντιδραστήρα για να γίνει κάθαρση της φωλιάς. Έχω μείνει έκπληκτος απο την πιστότητα στην ταινία και απο το gameplay.Μικρά ατοπήματα, η AI των ανθρώπων είναι πρόχειρη.Τα ερείπια έξω απο τα παραθυρα του Sevastopol είναι επαναλαμβανόμενα σε σχήμα, στιγμιαία μου χάλασε λίγο την βύθιση απο το περιβάλλον αλλά εντάξει.Μετά απο τόση φόλα (watch dogs,shadow of mordor,ryse) το Alien isolation στεκεται με μεγαλοπρέπεια.Ελπίζω ο τερματισμός να επιφέρει δέος. Γιατί φόλα το shadow of mordor ? 1
tsakonass Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μου φάνηκε να έχει πολλά κοινά με το assasins creed και να ειναι επαναλαμβανόμενο.1 ώρα έπαιξα.Το αδίκησα;
zvarthangalos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κοντεύω να φτάσω στο τελείωμα. είμαι στο σημείο που υπερφορτώνω τον αντιδραστήρα για να γίνει κάθαρση της φωλιάς. Έχω μείνει έκπληκτος απο την πιστότητα στην ταινία και απο το gameplay.Μικρά ατοπήματα, η AI των ανθρώπων είναι πρόχειρη.Τα ερείπια έξω απο τα παραθυρα του Sevastopol είναι επαναλαμβανόμενα σε σχήμα, στιγμιαία μου χάλασε λίγο την βύθιση απο το περιβάλλον αλλά εντάξει.Μετά απο τόση φόλα (watch dogs,shadow of mordor,ryse) το Alien isolation στεκεται με μεγαλοπρέπεια.Ελπίζω ο τερματισμός να επιφέρει δέος. Και συμπληρώνω κι εγώ συμφωνώντας με τα παραπάνω πως δεν εμπεριέχονται οι σκηνές με την μονομαχία της Ripley με την Alien Queen που προσπαθεί να την ξεφορτωθεί στο διάστημα εκεί που ανεβαίνει σε κάτι σαν ρομπότ και την χτυπάει, νομίζω πως είναι εντυπωσιακή σκηνή και έπρεπε να προστεθεί και στο gameplay.
manolo0liss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πλέον οποίο θρίλερ και να δω γελάω εχω συνηθισει με το παιχνίδι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα