Προς το περιεχόμενο

Alien: Isolation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά κρίμα το ένα, κρίμα το άλλο , δε θα κάνουμε δουλειά έτσι..

Αυτό παρά τα όσα διαβάζω λέω να το δοκιμάσω, όμως μετά την απογοήτευση με το evil within το σκέφτομαι.

Το μόνο που ίσως βοηθήσει στο να το πάρω με καλό μάτι είναι ότι γουστάρω πολύ τα alien

Δημοσ.

χα χα χα χα χα χα ..παρακαλώ καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!!! :-D

Damn. Πρεπει να λένε αυτα τα vr gadgets. Επίσης, ειναι άμπαλοι...

Δημοσ.

Να βρω λίγο χρόνο και να τελειώσω και το Sherlock με το οποίο την έχω καταβρεί αυτή τη περίοδο.

Φέτος μόνο με τα "outsider" την έχω βρει (lords of shadow, wolfenstein, mordor..)

Από τους πολυαναμενόμενους τίτλους μόνο πίκρα μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το south park).

Θα το δοκιμάσω μάλλον και το συγκεκριμένο, αν και δε ξέρω.. Το κόβω 50/50 να μου αρέσει ή όχι, δε μπορώ να καταλήξω

Δημοσ.

Κοντεύω να φτάσω στο τελείωμα.

είμαι στο σημείο που υπερφορτώνω τον αντιδραστήρα για να γίνει κάθαρση της φωλιάς.

Έχω μείνει έκπληκτος απο την πιστότητα στην ταινία και απο το gameplay.Μικρά ατοπήματα, η AI των ανθρώπων είναι πρόχειρη.Τα ερείπια έξω απο τα παραθυρα του Sevastopol είναι επαναλαμβανόμενα σε σχήμα, στιγμιαία μου χάλασε λίγο την βύθιση απο το περιβάλλον αλλά εντάξει.Μετά απο τόση φόλα (watch dogs,shadow of mordor,ryse) το Alien isolation στεκεται με μεγαλοπρέπεια.Ελπίζω ο τερματισμός να επιφέρει δέος.

Δημοσ.

είμαι στο σημείο που υπερφορτώνω τον αντιδραστήρα για να γίνει κάθαρση της φωλιάς.

Έχω μείνει έκπληκτος απο την πιστότητα στην ταινία και απο το gameplay.Μικρά ατοπήματα, η AI των ανθρώπων είναι πρόχειρη.Τα ερείπια έξω απο τα παραθυρα του Sevastopol είναι επαναλαμβανόμενα σε σχήμα, στιγμιαία μου χάλασε λίγο την βύθιση απο το περιβάλλον αλλά εντάξει.Μετά απο τόση φόλα (watch dogs,shadow of mordor,ryse) το Alien isolation στεκεται με μεγαλοπρέπεια.Ελπίζω ο τερματισμός να επιφέρει δέος.

Γιατί φόλα το shadow of mordor ?

• Like 1
Δημοσ.

Μου φάνηκε να έχει πολλά κοινά με το assasins creed και να ειναι επαναλαμβανόμενο.1 ώρα έπαιξα.Το αδίκησα;

Δημοσ.

Και συμπληρώνω κι εγώ συμφωνώντας με τα παραπάνω πως δεν εμπεριέχονται οι σκηνές με την μονομαχία της Ripley με την Alien Queen που προσπαθεί να την ξεφορτωθεί στο διάστημα εκεί που ανεβαίνει σε κάτι σαν ρομπότ και την χτυπάει,

νομίζω πως είναι εντυπωσιακή σκηνή και έπρεπε να προστεθεί και στο gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...