Προς το περιεχόμενο

Alien: Isolation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς guys...μονο σε 3 σημεία σε όλο το game εμφανίζεται το Alien, thats it...μετά από ένα σημείο και μετά από do that/hide there το game γίνετε shooter...είμαι κοντά στο τέλος, τουλάχιστον ας ελπίσουμε τελειώνει καλά.

Εννουσα οτι με σκότωσε 6 φορες το alien και ξαναρχισα απο το μερος που ειχα αποθηκευσει.:P

• Like 1
  • Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως έχει πλάκα το hard difficulty. Το alien γίνεται "στενός κορσές" και πέφτει πολύ "στενό μαρκάρισμα"!   :-D
Επίσης κινείται  απρόβλεπτα και αν  δει πως ξεφεύγεις  τότε αρχίζει και lurkαρει στις μύτες των ποδιών για να μην το  ακούς!!  :blink:   'Αλλο κουφό είναι πως κάποιες φορές όταν είσαι κρυμμένος , ενώ κάνει πως φεύγει , ξαφνικά αλλάζει γνώμη και σε αρπάζει!!  :lol:  

Απο την άλλη όλη αυτή η έντονη πίεση καταντάει κουραστική γιατί δεν βρίσκεις καθόλου χρόνο να διαβάσεις καμιά κονσόλα , να κραφτάρεις ή να αφουγκραστείς λίγο το περιβάλλον + ότι φυσικά πέφτει συχνός ψόφος...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελειωσα (lol τα dlc ήταν 5 λεπτά το καθένα :D ). Όπως είπα αποφεύγω αγχωτικά games, αυτό δεν ήταν καθόλου και αφού πιάσεις το AI του Alien γίνετε γέλιο και αφού πάρεις φλογοβόλο ακόμα πιο γέλιο. Anyways δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο σαν story, το gameplay δεν ήταν κακό πέρα από AI ανθρώπων και το stealth system που ήταν λίγο buggy. Το performance άψογο, όπως και φωτισμός και επίσης από τα πιο ωραία textures σε χερια που έχω δει το τελευταίο καιρό...επίσης το campaign ήταν ικανοποιητικά μεγάλο, το τέλος

classic μούφα για sequel

...overall το περίμενα χειρότερο, δεν ήταν :D

p.s. ευκαιρία να ξαναδώ την τριλογία :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Αφου το προχωρησα συμφωνω και εγω με αυτα.. Αν και περιεργως δεν ψηνομαι να το τελειωσω τοσο πολυ.. Θα δειξει..

Σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς guys...μονο σε 3 σημεία σε όλο το game εμφανίζεται το Alien, thats it...μετά από ένα σημείο και μετά από do that/hide there το game γίνετε shooter...είμαι κοντά στο τέλος, τουλάχιστον ας ελπίσουμε τελειώνει καλά.

Εντάξει μπορεί να μην εμφανίζεται πολλές φορές το αλιεν δεν ξέρω σε τι δυσκολία το παίζεις στο hard εγώ και με noise detection από κινεκτ μου την έχει πει πολλές φορές το βρίσκεις συχνά μπροστά σου.Τώρα αν δεν έχεις τρομάξει καθόλου τι να πω άντε με το αλιεν όχι, αλλά ούτε με τα εφέ και τους ανατριχιαστικους ήχους? με τέρμα τα headset και την έχω ακούσει πολλές φορές.Όσο για το αλιεν ακόμα και σκυμμένος να πηγαίνεις σιγά σιγά για να μην σε ακούσει, λίγο να προχωρήσεις πιο γρήγορα και κάνεις θόρυβο σε εντοπίζει (καλά για περπάτημα κανονικό η τρέξιμο δεν το συζητώ σε έχει αρπάξει στο δευτερόλεπτο).Και για τα όπλα επειδή πολλοί απορούν σε τι χρησιμεύουν, είναι χρήσιμα ως εξής αν το αλιεν σε βρει και προλάβεις να κρυφτείς και βαριέσαι να κρύβεσαι μέχρι να περάσει η ώρα να φύγει στα vents για να συνεχίσεις, πολλές φορές ξανά έρχεται στο σημείο που ήσουνα και μπορείς να του στήσεις παγίδα με pipe bomb η ότι άλλο έχεις το τρομαζεις και κρύβεται ενώ εσύ φεύγεις και προχωράς στο προορισμό σου και αυτό ξαναγυρνάει στο σημείο που του έβαλες την παγίδα.Μπορείς να κάνεις το ιδιο face to face αν σε εντοπίσει δεν κρύβεσαι βγάζεις flamethrower το καις και κρύβεται και φεύγεις από εκείνο το σημείο και συνεχίζεις το ίδιο και με το bolt gun και με την καραμπίνα το τραυματίζεις με την 4η καραμπινια φευγει ( με το revolver δεν ξέρω μάλλον του κλάνει δεν παθαίνει τίποτα :P) χρησιμεύουν και στα android αν δεν θες να κρύβεσαι τα σκοτώνεις αλλά σκοτώνονται δύσκολα πχ με emp mine τα τραυματιζεις και μετά με το revolver με 5 σφαίρες έχουνε πέσει κάτω, η με καραμπίνα η και με melee attack.Πάντως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό αν και από ένα σημείο και μετά κουράζει, δεν παίζεις με το αλιεν εκεί το χάνει λίγο θα ήθελα πιο πολλά σκηνικά με το αλιεν! πάντως είναι τέρμα ατμοσφαιρικό ειδικά άμα είσαι και λάτρεις των ταινιών.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω λίγο να τονίσω περί pre-order dlc...ειλικρινά είναι 10 λεπτά μαζί και τα δυο...κάτσανε και κάνανε όλα τα μοντέλα κτλ για 10 λεπτά...10 fuckin minutes και φάε τον πρόλογο ότι θα παίξεις με E. Ripley κτλ...μούφες. Χίλιες φορες να έπαιζα 10 λεπτά σαν Alien. Just so u guys know περί pre-order scams.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα το game εξαιρετικό. Επιτέλους ένα ΣΟΒΑΡΟ game με το alien.

Κατά τη γνώμη μου οι devs σεβάστηκαν πολύ την πρώτη ταινία (ειδικά), προσθέτοντας και κάποια στοιχεία από τη δεύτερη.

Μια χαρά εμφανίζεται κατά τη γνώμη μου, αρκετά περισσότερες φορές από 3 ή 6, κάποιες και μπροστά στη μούρη μου πάνω από vents, και κάποιες φορές όταν ανοίγω μια πόρτα και το βρίσκω μπροστά μου (τζααα!). Προσωπικά με πήγε πολύ χεσμεντέν!

Θεωρώ σωστό το ότι δεν το έχεις να σε κυνηγάει -συνέχεια-, καθώς έτσι και αποφορτίζεται η κατάσταση, αλλά και δε γίνεται να κρύβεσαι επί 15- 20 ώρες παιχνιδιού! Έχει γίνει αρκετά καλό balance.

Από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές δε ήταν όταν κρυβόμουν σε έναν αεραγωγό και γυρόφερνε απ' έξω... ξαφνικά ακούω έντονους θορύβους δίπλα μου και συνειδητοποιώ ότι έχει μπει μάλλον μέσα από την άλλη άκρη, γυρνάω με το φλογοβόλο και με το φως της φλογίτσας που έχει (πριν πυροβολήσεις) εμφανίζεται η φιγούρα του να πλησιάζει και... MOOOTHER FUCKEEEER!!! Παρανάλωμα ο αεραγωγός! Ένιωσα ότι ήμουν μέσα στην ταινία! :-D

Από τους καλύτερους φωτισμούς μαζί με καπνούς/ατμούς/ομίχλες που έχω δει σε game. Πολύ πιστό σε ατμόσφαιρα με την ταινία - Jerry Goldsmith original motion picture soundtrack!!-, γενικά από τις καλύτερες που έχω δει. Θεωρώ πολύ δύσκολο επίτευγμα αυτό που έχουν καταφέρει οι τύποι.

Ελπίζω να βγει sequel και αν είναι λίγο πιο action (όπως το 2) θα γουστάρω τρελά!

Επεξ/σία από Panahs
  • Like 9
Δημοσ.

Εγω το αρχισα με την κοπελα μου παντως και μας αρεσε αρκετα. Αφου τρομαζουμε και ουρλιαζουμε μια χαρα ειναι. Επισης για τους λατρεις της ταινιας εχει και αρκετες ομοιοτητες.

• Like 4
Δημοσ.

Σαν fan του Alien universe γενικά το Alien Isolation μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ μέχρι στιγμής που έχω φτάσει στο chapter 14. Είναι λίγο old school εμπειρία από άποψη δυσκολίας και save points αλλα αυτό θετικό είναι για εμενα. Επίσης τρομερή ατμόσφαιρα, γραφικά και παρα πολύ καλά optimised για PC, το τρέχω όλα ultra σε 1440p χωρίς 1 frame κάτω από τα 60 fps. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2014 για εμενα προσωπικά.

• Like 4
Δημοσ.

χα χα χα χα χα χα ..παρακαλώ καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!!! :-D

Άμα δεν περίμενα το CV1 για instabuy θα αγόραζα το DK2 Oculus... Φαίνεται πολύ καλο!

"I almost don't wanna speak because i am convinced that this is all happening"  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να πάρω ποτέ κάτι τέτοιο για gaming γιατί το επόμενο στάδιο θα είναι και καλώδια που να μεταφέρουν ρεύμα στο σώμα σου, για να νιώθεις ποιο αληθινό το παιχνίδι. Είπαμε να ευχαριστηθούμε κάτι, όχι να καταλήξουμε στο νοσοκομείο με καρδιά και μώλωπες :P

Δημοσ.

Ειλικρινά, η ΑΙ του alien είναι κυριολεκτικά για τα μπάζα. Ούτε random, ούτε 'ρεαλιστική'. Πάντα 'ξέρει' που να πάει (κοίτα να δεις που ξαφνικά το alien έμαθε ότι ψάχνω τα κλειδιά στην Χ πτέρυγα. Τι να κλάσουν τα maps και το motion tracker που δείχνει που να πας ρε μπροστά στο intuition του alien). Άσε δε το cone of vision του. Δηλαδή επειδή είναι scripted με βλέπει μέσα στα ντουλάπια (αν δεν πατήσω την χαριτωμένο QTE συνδυασμό) αλλά κυριολεκτικά δεν μπορεί να με δει πάνω από καναπέ όταν είμαι σκυφτός και κάνω strafe (κανονικά φαίνομαι ολόκληρος στο συγκεκριμένο σημείο αλλά όχι ρε φίλε, το cone vision θα δουλεύει 'ρεαλιστικά' μόνο στα scripted events, τέλος). Screenshots παρακάτω από το σημείο που έκανα strafe και δεν με έβλεπε ο μάγκας μας

http://i.imgur.com/50usXpT.jpg

http://i.imgur.com/jiLfxt6.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...