d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 p.s. το όπλο που κολλάει τελικά?! Το alien δεν νιώθει, τα bots δεν νιώθουν, τι έμεινε?! Πέρα από το performance είμαι τελείως unimpressed μετά από 5 ώρες. Θα το τελειώσω μονο και μονο για είμαι fan, υπό άλλες συνθήκες θα το είχα παρατήσει και σπανια παρατάω game αφού το βάλω. Αφου το προχωρησα συμφωνω και εγω με αυτα.. Αν και περιεργως δεν ψηνομαι να το τελειωσω τοσο πολυ.. Θα δειξει..
gtsamour Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το τελείωσα σήμερα στο easy αν και μόνο easy δεν ήταν τελικά. Μου πήρε μια μέρα και και κανα 3ωρο ακόμη. Στην αρχή είχα ξενερώσει εντελλώς αλλά μετά απο κάποιο σημείο με τράβηξε, αν και το βρήκα κάπως δύσκολο, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είσαι σχετικά ανυπεράσπιστος. Πρέπει να αναγνωρίσω όμως ότι είχε ατμόσφαιρα και ήταν τρομακτικό. Κάποιες φορές έψαχνα σαν την άδικη κατάρα πως θα φτάσω στο προορισμό που φαινόταν στο χάρτη. Το σύστημα με την κατασκευή αντικειμένων το βρήκα εντελλώς ανούσιο. Τα γραφικά του τα βρήκα outdated για τα σημερινά δεδομένα. Μπορεί να το τρέχουμε στα 1080p στο PC αλλά ειναι εμφανές ότι έχει γραφτεί για κονσόλα και η ανάλυση των γραφικών δεν είναι πραγματικό 1080p. Σαν τελική γνώμη, δεν με άφησε ανικανοποίητο αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θα ξαναπώ ότι ο φωτισμός είναι καταπληκτικός ειδικά στο σημείο που έχω φτάσει και όλα τρεμοπαίζουν...πέθανα πολλές φορες αλλα τελικά κατάλαβα ότι άμα βγει το Alien και κρυφτείς και κάτσεις εκεί μετά από καμια 20 δευτερόλεπτα θα ξαναμπεί σε vent, άμα δεν μπεις σε δωμάτιο και είσαι σε main hallway που έχει τους vents για να βγει το Alien δεν βγαίνει επίσης είναι scripted να βγει το Alien όπως και να έχει άμα παίζουν άλλοι survivors στο map. Έπαιξα 2 ώρες σερί χωρίς να πεθάνω με αυτό τον τρόπο... τρομακτικό δεν είναι με την καμια...καθόλου, και δεν ξέρω για εσάς αλλα τα pre-rendered cutscenes άρχισαν με ενοχλούν γενικά στα games, η διαφορα graphs σε βγάζει πολύ από το immersion, anyways.
Johnwho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Βασικά όσων αφορά την gpu, όπως έχω πει και πριν, με την παλιά μου την HD6870 1GB της Asus, στα ultra έχω 45+ fps. Οποιαδήποτε κάτω από τη δικιά μου.. κάντε τους υπολογισμούς σας. Εγώ με την δικιά μου έχω 100fps στα ultra settings... Επίσης το παιχνιδι αμα δείτε δεν παράγει απο κάθε φωτεινή πηγή σκιές.
euxoulhs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 παιδες εχει κανεις θεμα με το save του μπαρμπα; ειμαι στην αρχη εκει που πεθανε ο καραφλας και οταν καλω το ''ασανσερ'' και μπαινω μεσα μετα μου λεει οτι ειχει error :/ και με ξαναβγαζει στο προηγουμενο save
kostool13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καταρχήν spoiler Για το save έχει αναφερθεί ήδη ότι πρέπει να κλικάρεις στα properties του .exe του παιχνιδιού την επιλογή "run this program as administrator" 1
euxoulhs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 sry ξεχαστηκα να βαλω spoiler ... ωραια δεν το ειχα δει αυτο περι admin.. οσον αφορα για το patch το ειχε παρει το ματι μου καπου και ειπα ''οκ ας το κατεβασω πιο μετα'' και πριν εψαχνα και δεν το εβρισκα χΔ Σας ευχαριστω παιδες
pirate79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πηρα και το φλογοβολο και τωρα πια δεν φοβουμε
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 6 φορές είδα το alien - 6 φορές εβγαλα κραυγη τρόμου! 1
pirate79 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 εβγαλα κραυγη τρόμου! Μια μερα φυγανε τα ακουστικα απο το κεφαλι μου.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς guys...μονο σε 3 σημεία σε όλο το game εμφανίζεται το Alien, thats it...μετά από ένα σημείο και μετά από do that/hide there το game γίνετε shooter...είμαι κοντά στο τέλος, τουλάχιστον ας ελπίσουμε τελειώνει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα