D.Luffy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Off topic γιατι δεν ειναι για τις κονσολες εδω αλλα αρχιζει και γινεται μοδα η εξισωση των ρυθμισεων και τα fps στις κονσολες, για να μην μεινει παραπονεμενη η M$. Αυτο μονο κακο στο ps4 κανει και φυσικα στο PC σε πιο ευρυτερη κλιμακα. Όσο αναφορά για το offtopic, οι καιροί που διανύουμε πάντως είναι 95% multiplat και 5% exclusives και επειδή ο περισσότερος κόσμος έχει και PC και κονσόλα, αυτές οι συγκρίσεις γίνονται αναπόφεκτες ανεξαρτήτως ενότητας. Κι έπειτα εαν είναι να γίνει κουβέντα, καλύτερα ας γίνει σε αντίστοιχο θέμα συγκεκριμένου παιχνιδιού παρά σε κάποιο vs όπου όλοι θα αρχίσουν να λένε το μακρύ και το κοντό και θα καταλήξει μπ........λο. Συμφωνώ σε αυτό που λες πάντως.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά τρέχει το game, άψογα βασικά αλλα ok δεν φορτώνει και τίποτα τρελό, πρώτη φορα βάζο και τέρμα ΑΑ μετά από καιρό Τώρα έπαιξα κάνα δίωρο ωραία ξεκινάει μου αρέσει που το ammo είναι σε πτώματα και ελάχιστο αλλα τρομακτικό δεν είναι με την καμια ούτε καν αγχωτικό και το λέω εγώ που δεν παίζω τέτοια games. Όταν δηλαδή σκάει το Alien ούτε χαμπάρι δεν πήρα...p.s. ο φωτισμός είναι καταπληκτικός μου θύμισε λίγο E3 Colonial Marines 3
liakjim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αρχίζω και ξενερώνω με το gameplay. Οκ καταλαβαίνω ότι οι devs έβαλαν saves points ώστε να φοβάσαι να πεθάνεις. Αλλά καταντάει κουραστικό. Είσαι συνέχεια κρυμμένος με crouch να μη σε βρει το alien και αν σε βρει ξανά από την αρχή να ξαναμιλήσεις με τον π@παρα τον γιατρό , να ξαναξεκλειδώσεις την πόρτα με την μ@λακία το scanner , να ξαναβρεις το password, να ξαναδεις το alien να ξανασκάει από την οροφή, να ξαναπεριμένεις να φύγει, να ξαναβάλεις τον κωδικό στην πόρτα , να ξαναψάξεις τα δωμάτια, να ξανακάνεις τα loot που έχασες και να ξαναχάσεις...ουφ ξαναβαρέθηκα... 1
manolo0liss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά εγώ πως γίνεται να τα έχω όλα τέρμα τα γραφικά με το σύστημα μου και να το παίζω με 60-70 fps 1080p χωρίς sync
aetos1988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά εγώ πως γίνεται να τα έχω όλα τέρμα τα γραφικά με το σύστημα μου και να το παίζω με 60-70 fps 1080p χωρίς sync Το παιχνίδι πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ αν και δεν το έπαιξα ακόμα αλλά από τα video που είδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του σε επεξεργαστική ισχύ .
manolo0liss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνίδι πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ αν και δεν το έπαιξα ακόμα αλλά από τα video που είδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του σε επεξεργαστική ισχύ .Μα άσχετα απο επεξεργαστή και μητρική λεει πως θέλει στα recommended 8gb ram και εγώ εχω 4
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 καλά σε σχεδόν κανένα παιχνίδι δεν έχεις θέμα με τα 4, ακόμα και σε πολύ πιο βαριά από αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα στο ryse που έπαιζα τώρα παρόλο που μου πιάνει και τα 4 ram και τα 3vram πάλι δεν έχω θέμα είναι πάρα πολύ σπάνιο η ram να επηρεάσει ουσιαστικά την απόδοσή σου σε game
manolo0liss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 καλά σε σχεδόν κανένα παιχνίδι δεν έχεις θέμα με τα 4, ακόμα και σε πολύ πιο βαριά από αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα στο ryse που έπαιζα τώρα παρόλο που μου πιάνει και τα 4 ram και τα 3vram πάλι δεν έχω θέμα είναι πάρα πολύ σπάνιο η ram να επηρεάσει ουσιαστικά την απόδοσή σου σε game δηλαδη ειναι δυνατόν το σύστημα της υπογραφής μου να σηκώνει το παιχνίδι στα ultra ??? Με 60fps τότε τα system requirements που γράφουν ειναι καθαρά θέμα marketing
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 p.s. ο φωτισμός είναι καταπληκτικός μου θύμισε λίγο E3 Colonial Marines dat comment 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 δηλαδη ειναι δυνατόν το σύστημα της υπογραφής μου να σηκώνει το παιχνίδι στα ultra ??? Με 60fps τότε τα system requirements που γράφουν ειναι καθαρά θέμα marketing Με τίποτα δεν θα σηκώσεις το παιχνίδι σε max settings με το PC της υπογραφής σου, Medium και πάλι δεν θα 'χεις 60άρια.
manolo0liss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με τίποτα δεν θα σηκώσεις το παιχνίδι σε max settings με το PC της υπογραφής σου, Medium και πάλι δεν θα 'χεις 60άρια. μα αυτο λέω ότι τα εχω όλα ultra δεν κολλάει και έχει και 70fps πως γίνεται αυτό??? Ίσως επειδή το παιχνίδι ειναι του θειου
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παρά το γεγονός ότι δεν παρέχουμε υποστήριξη για πειρατικές εκδόσεις, δεν έχει καμία σχέση το ότι είναι πειρατικό.Μάλλον κάποια settings δεν τα έχει πάρει, παρ' όλα αυτά είναι ασήμαντες οι οπτικές διαφορές μεταξύ Low και Ultra, οπότε..
MSSB Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Βασικά όσων αφορά την gpu, όπως έχω πει και πριν, με την παλιά μου την HD6870 1GB της Asus, στα ultra έχω 45+ fps. Οποιαδήποτε κάτω από τη δικιά μου.. κάντε τους υπολογισμούς σας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Βελτιώσεις γραφικών: Level of Detail (Pop-in Distance) Increase1. Open the engine_settings.xml file located in the DATA folder in main game install directory. 2. Locate line <Quality name="Ultra" float="1.0" precedence="4"/> and change to <Quality name="Ultra" float="2.0" precedence="4"/> 3. Save changes.Increased Shadow Map Resolution1. Open the engine_settings.xml file located in the DATA folder in main game install directory. 2. Locate line <Quality name="2048" int="2048" precedence="4"> which represents the maximum vanilla shadow map resolution. 3. Change line to <Quality name="4096" int="4096" precedence="4"> 4. Save changes. 4096 is not the max value. However, there are almost no noticeable differences above this value.Increased Planar Reflections1. Open the engine_settings.xml file located in the DATA folder in main game install directory. 2. Locate line <Quality name="On" int="3" precedence="2"/> and change it to <Quality name="On" int="6" precedence="2"/>. 3. Save changes. or, to preserve the vanilla setting as an in-game option to quickly change between vanilla and increased reflections 1. Open the engine_settings.xml file located in the DATA folder in main game install directory. 2. Beneath line <Quality name="On" int="3" precedence="2"/> add line <Quality name="Increased" int="6" precedence="3"/>. 3. Save changes. This change of visuals is highly dependable on personal taste. Refer to the original guide for screenshots that show the enhanced "shinyness" of the floor. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ok εντάξει θα συμφωνήσω με τα saves τελικά γιατί...άμα ήταν φάση που βγαίνει το Alien, κρύβεσαι, δεν σε βρίσκει και την κάνει δεν θα είχα πρόβλημα, αλλα όταν βρίσκετε συνεχεια στο ίδιο μέρος με σένα και πρέπει να κρύβεσαι κάθε δυο λεπτά είναι τελείως μούφα και + ότι σε σπρώχνει με αυτόν τον τρόπο να έχεις έξω συνεχεια τον locator για να δεις που πας...τραγικό λάθος σκοτώσανε το exploration...p.s. το όπλο που κολλάει τελικά?! Το alien δεν νιώθει, τα bots δεν νιώθουν, τι έμεινε?! Πέρα από το performance είμαι τελείως unimpressed μετά από 5 ώρες. Θα το τελειώσω μονο και μονο για είμαι fan, υπό άλλες συνθήκες θα το είχα παρατήσει και σπανια παρατάω game αφού το βάλω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα