Προς το περιεχόμενο

Alien: Isolation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 425
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο πρεπει να το κανουμε παντα πριν μπουμε στο παιχνιδι?η μονο μια φορα και τελος?

Δεξι κλικ στο εικονιδιο του παιχνιδιου-properties-compatibility tab- και τικαρεις το "run this program as an admin"

• Like 2
Δημοσ.

Guys, εγώ δεν το τερμάτισα ακόμα. Το έχει κάνει κανείς; Το τέλος του λέει τίποτα; Όχι spoilers, γενικότητες παρακαλώ :Ρ

Δημοσ.

Εαν λάβουμε υπόψην πάντως ότι το Metro Redux τρέχει 1080@60 στις κονσόλες, απορώ γιατί δεν τα κατάφεραν με το Alien... CPU ίσως?

Δημοσ.

Eδω τρεχει 1080p 60 fps maxed στο δικο μου pc που ειναι κατωτερο απο τα ps4 και one. Επισης το metro αν και τρεχει 60 fps τα γραφικα του στο pc maxed ειναι πολυ καλυτερα. Γενικα επειδη το alien ειναι ενα αδειο παιχνιδι οσο καλα γραφικα και να εχει δεν γινεται να εχει υψηλες απαιτησεις. Αν με τα ιδια γραφικα ηταν γεματο εχρθους μαχες και εκρηξεις οι απαιτησεις θα ηταν αρκετα υψηλοτερες. Ηpc εκδοση ειναι αψογη και αυτο ειναι που εχει σημασια. Αλλα ειπαμε λογω βαρετου gameplay προηγειται το middle earth και μετα θα παικω αυτο.

Δημοσ.

Eδω τρεχει 1080p 60 fps maxed στο δικο μου pc που ειναι κατωτερο απο τα ps4 και one. Επισης το metro αν και τρεχει 60 fps τα γραφικα του στο pc maxed ειναι πολυ καλυτερα. Γενικα επειδη το alien ειναι ενα αδειο παιχνιδι οσο καλα γραφικα και να εχει δεν γινεται να εχει υψηλες απαιτησεις. Αν με τα ιδια γραφικα ηταν γεματο εχρθους μαχες και εκρηξεις οι απαιτησεις θα ηταν αρκετα υψηλοτερες. Ηpc εκδοση ειναι αψογη και αυτο ειναι που εχει σημασια. Αλλα ειπαμε λογω βαρετου gameplay προηγειται το middle earth και μετα θα παικω αυτο.

Πραγματικα λες ό,τι να ναι... Εγώ συγκρινα το console version metro με το Alien, εσύ μου μιλάς για maxed out PC Metro vs Console. Go figure...

Τώρα όσο αναφορά τις προτεραιότητες σου στο τι θα παίξεις πρωτα, αυτό είναι δικο σου θέμα.

Δημοσ.

Εαν λάβουμε υπόψην πάντως ότι το Metro Redux τρέχει 1080@60 στις κονσόλες, απορώ γιατί δεν τα κατάφεραν με το Alien... CPU ίσως?

Off topic γιατι δεν ειναι για τις κονσολες εδω αλλα αρχιζει και γινεται μοδα η εξισωση των ρυθμισεων και τα fps στις κονσολες, για να μην μεινει παραπονεμενη η M$. Αυτο μονο κακο στο ps4 κανει και φυσικα στο PC σε πιο ευρυτερη κλιμακα.

Παντως μου κανει εντυπωση τo 30fps cap, θεωρω οτι με βαση αυτα που εχω δει στο PC το ειχαν και οι 2 κονσολες το 60αρι χαλαρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...