comfuzio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα, χθες το πήρα και γω από το AMD Never Settle και αφού το κατέβασα και έπαιξα λίγη ώρα, το pc μου άρχισε να κολλάει, βλέπω στο g15 ram usage 95% πράγμα σπάνιο, κλείνω το παιχνίδι και κάνω και restart αλλά πάλι το pc μου είναι 95% ram usage!!! Δεν είναι σπασμένο το game, original μέσω steam είναι και δεν μου έχει ξανά τύχει αυτό το πράγμα! Στον task manager δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει κάτι που να τρώει πάνω από 150mb ram (Chrome) και δεν μπορώ να δω τι είναι αυτό που δεν τρέχει στο startup και μου τρώει όλη την ram! Έτυχε σε κανέναν άλλο από εδώ; Γιατί σε μένα έγινε μετά που έτρεξα το Alien Isolation, οπότε αν δεν έτυχε σε κανέναν εδώ να ψάξω και άλλους παράγοντες. Edit: έκανα file check και restart και έπεσε το ram usage sto 35%... Περίεργο μου φαίνεται αλλά αφού δούλεψε On topic, θα έχει ποτέ και Multiplayer το παιχνίδι; όχι ε;
ADHD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Επαιξα το ethan carter πριν το alien, καλα παιχνιδια και τα 2 αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη νεα μοδα FPS χωρις shooting και manual save points και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και ιδιαιτερα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν το έπαιξα καθόλου αλλα γιατί ρε guys πρόβλημα με τα saves? Ok το Carter είχε πρόβλημα αλλα μετά το patch μια χαρά, με manual saves μεγαλώσαμε, imho σε survival games μεγαλώνουν το suspence Εκτος άμα είναι το κάθε save στο θεό οποτε ok είναι λίγο τράβηγμα.
ADHD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γιατι καμια φορα πρεπει να φυγεις η θελεις να παιξεις ελαχιστα, ναι ετσι μεγαλωσαμε αλλα ειχαμε και αρκετο χρονο τοτε. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν το έπαιξα καθόλου αλλα γιατί ρε guys πρόβλημα με τα saves? Ok το Carter είχε πρόβλημα αλλα μετά το patch μια χαρά, με manual saves μεγαλώσαμε, imho σε survival games μεγαλώνουν το suspence Εκτος άμα είναι το κάθε save στο θεό οποτε ok είναι λίγο τράβηγμα. Ισχυει ετσι μεγαλωσαμε να σωζεις οπου θες σε αρκετα, αλλα σε αλλα παλι ειχαν τετοια μορφη με checkpoints. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι αν σωζεις σε οποιο σημειο θες, καπου χανεται η δυσκολια του παιχνιδιου, ειδικα αν ειναι ψιλοδυσκολο σωζεις σε καθε βημα και χανεται λιγο η μαγεια και η λαχταρα του να παιδευτεις να το βγαλεις και να παρεις την χαρα του επομενου checkpoint. Αν δεν ^*&*(^%&( και λιγο τι νοημα εχει; 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Που τελικά επικεντρώνεται το gameplay?! Τρομακτικό, αγχωτικό, ανατριχιαστικό ή splatter? Γιατί σοβαρά άμα είναι όλο full άγχος 10 ώρες κρύψου καθώς το γκομενάκι βαριά-ανασαίνει ε δεν ψήνομαι... 2
viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Που τελικά επικεντρώνεται το gameplay?! Τρομακτικό, αγχωτικό, ανατριχιαστικό ή splatter? Γιατί σοβαρά άμα είναι όλο full άγχος 10 ώρες κρύψου καθώς το γκομενάκι βαριά-ανασαίνει ε δεν ψήνομαι... 20 ωρες κρυψου 2
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 τσεκούρι είδα από IGN (us και gr), άλλα εντάξει, αναμενόμενο αφού δεν είναι COD
aekoupoli Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλα δεν υπαρχει και σοβαρο προβλημα με τα saves παντου εχει save points και αν θες να κλεισεις γρηγορα το παιχνιδι στο map δειχνει που ειναι το κοντινοτερο save point 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Alien: Isolation – Modders Re-enable Oculus Rift Support 1
viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 τσεκούρι είδα από IGN (us και gr), άλλα εντάξει, αναμενόμενο αφού δεν είναι COD εχει ριξει τσεκουρι εδω και ημερες αλλα οι λογοι ειναι καπως γελοίοι...
zvarthangalos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πάντως όσοι έχετε το παρακάτω πρόβλημα: (Το είχα κι εγώ) Save error There has been an error while accesing the hard disc cache of the game. The game will return to the main menu. Απλά τρέξτε το παιχνίδι σαν διαχειριστής (administrator) όχι όμως από το εικονίδιο που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας τρέξτε το από εκεί που το έχετε εγκαταστήσει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Alien: Isolation – PC Performance Analysis
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τσεκούρι είδα από IGN (us και gr), άλλα εντάξει, αναμενόμενο αφού δεν είναι COD Ποιός τους δίνει σημασία. 1
spartan29gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Πάντως όσοι έχετε το παρακάτω πρόβλημα: (Το είχα κι εγώ) Save error There has been an error while accesing the hard disc cache of the game. The game will return to the main menu. Απλά τρέξτε το παιχνίδι σαν διαχειριστής (administrator) όχι όμως από το εικονίδιο που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας τρέξτε το από εκεί που το έχετε εγκαταστήσει. Αυτο πρεπει να το κανουμε παντα πριν μπουμε στο παιχνιδι?η μονο μια φορα και τελος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα