BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στα Low έχει πιο καλή ανάλυση από τι στα ultra.Ntoing!!
zvarthangalos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την έκδοση του Uncle Ben !!! Στο σημείο που.... ....σκοτώνεται ο Axel μόλις αλλάζουμε επίπεδο με το ασανσέρ σε κάποια σημεία κολλάει χωρίς να φαίνεται να ζορίζεται το PC, λέω μήπως είναι θέμα σπαστηρίου. Και κάποια άλλη στιγμή μού κόλλησε πατώντας απλά το esc. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από zvarthangalos
Federacion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι και από ατμόσφαιρα και gameplay μου αρέσει πολύ. Όμως έχω μια ερώτηση για τα γραφικά. Περιέργως στο ταπεινό σύστημα της υπογραφής τα έβαλα όλα ultra και τρέχει νεράκι. Τα γραφικά όμως δεν είναι διόλου εντυπωσιακά αυτά καθεαυτά. Θα έλεγα είναι γραφικά ίσως και διετίας πίσω. Καμία σχέση με ότι φαίνεται στα παραπάνω βιντεάκια. Κάνω κάτι λάθος;
Millennium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αφήστε τα γραφικά και τους θείους και παίξτε το παιχνίδι αν σας αρέσει.Και αν αξίζει για αγορά ακόμα καλύτερα έστω και σε sale. 3
MSSB Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Alien: Isolation – Low Versus Ultra Screenshots Comparison (4K) Μιλάμε για διαφορές του πώλου τελείως, στο Low παίζεται όπως ακριβώς και στο Ultra.. Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι καλό. Να μην έχουν μεγάλη απόσταση τα low από τα ultra. Εγώ επικροτώ! Γιατί ούτε τρελές απαιτήσεις έχει, ούτε θα τρελαίνονται αυτοί που δεν έχουν το hardware για ultra ούτε κανείς θα λαμβάνει shuttering ή άλλα άσχημα προβλήματα. Βασικά δεν ξέρω τι περιμένατε αλλά όταν βλέπετε τα gameplay του Xbox 360 να είναι ίδια με του pc, το Xbox είναι σαν ultra low low low των pc :Ρ
qsis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Άλλο να μην έχει τρελές απαιτήσεις σε χαμηλές ρυθμίσεις για να το παίξουν όλοι, αυτό είναι καλό Από την άλλη όμως για όποιον έχει καλύτερο hardware θα πρέπει να υπάρχει και καλύτερη εμπειρία Μου θυμίζει το unity στις κονσόλες αυτό, που το κλείδωσαν λένε στα 900p/30fps για να τρέχει και στις δύο το ίδιο και προφανώς για να μην αδικηθεί το πιο αδύναμο one.
MSSB Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Άλλο να μην έχει τρελές απαιτήσεις σε χαμηλές ρυθμίσεις για να το παίξουν όλοι, αυτό είναι καλό Από την άλλη όμως για όποιον έχει καλύτερο hardware θα πρέπει να υπάρχει και καλύτερη εμπειρία Μου θυμίζει το unity στις κονσόλες αυτό, που το κλείδωσαν λένε στα 900p/30fps για να τρέχει και στις δύο το ίδιο και προφανώς για να μην αδικηθεί το πιο αδύναμο one. Θα σου πω που στηρίζω αυτό που λέω παραπάνω. Άποψή μου φυσικά.Υπάρχουν παιχνίδια όπως αυτό (ή κάποια άλλα horror, κατά βάση) που τα γραφικά δεν είναι το κύριο σημείο τους. Σε ένα παιχνίδι τρόμου, απολαμβάνεις ατμόσφαιρα, εξαιρετικό ήχο και στην ουσία.. horror κατάσταση. Πάρε παράδειγμα το Outlast. Ίδια γραφικά με το Isolation. Το ότι εσύ έχεις καλύτερο σύστημα από εμένα, δεν θα έπρεπε να αποτρέψει εμένα από το να έχω μια άριστη εμπειρία παιχνιδιού. Αν τώρα φύγουμε από τρόμου και πάμε αλλού π.χ σε action, εκεί ναι. Αν π.χ μου πεις για Crysis ή ας πούμε GTA, λογικό θα είναι να είναι να θέλεις τέλεια γραφικά που θα γονατιζουν με το καλύτερο τρόπο τις GTX980 σου σε SLI που έχεις. Τέτοιου είδους παιχνίδια, βασίζονται σε γραφικά και story. Δεν χρειάζεται να σε κερδίσουν με τον ήχο ή με την ατμόσφαιρα! Όπως το ίδιο είναι και τα BF ή παρόμοια. Απλά πυροβολείς ότι κινείται. Θέλεις καλά γραφικά απλά χωρίς προβλήματα απόδοσης. Στην ουσία, θέλω απλά να καταλήξω ότι όταν παίζεις τρόμου, δεν χρειάζεται να ευχαριστηθείς παιχνίδι με βάση τα γραφικά, όσο να πάρεις αυτό το συναίσθημα αγωνίας στο οποίο αποσκοπεί κι ολας. Δεν ξέρω άμα σε κάλυψα καθόλου.
Federacion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αφήστε τα γραφικά και τους θείους και παίξτε το παιχνίδι αν σας αρέσει.Και αν αξίζει για αγορά ακόμα καλύτερα έστω και σε sale. Εννοείται συμφωνώ στο πρώτο σκέλος.
D.Luffy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλά. Μη ξεχνάτε όμως ότι και το art direction βασίζεται σκοπίμως στην αισθητική 70s και 80s για να πιάσει το νόημα της ταινίας. Είναι λογικό να μη βλέπουμε παντού αντανακλάσεις και setpieces σε στυλ Halo ή ζούγκλες σε στυλ Crysis. Εμένα μου φάνηκαν πολύ ρεαλιστικά χωρίς να γυαλίζουν όλα λες και τα πέρασαν με λούστρο. Οι φωτισμοί επίσης είναι πάρα πολύ καλοί... Απενεργοποιήστε το chromatic aberration και το film grain για να πάρετε μια κρυστάλλυνη ρεαλιστική εικόνα. 3
viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλά. Μη ξεχνάτε όμως ότι και το art direction βασίζεται σκοπίμως στην αισθητική 70s και 80s για να πιάσει το νόημα της ταινίας. Είναι λογικό να μη βλέπουμε παντού αντανακλάσεις και setpieces σε στυλ Halo ή ζούγκλες σε στυλ Crysis. Εμένα μου φάνηκαν πολύ ρεαλιστικά χωρίς να γυαλίζουν όλα λες και τα πέρασαν με λούστρο. Οι φωτισμοί επίσης είναι πάρα πολύ καλοί... Απενεργοποιήστε το chromatic aberration και το film grain για να πάρετε μια κρυστάλλυνη ρεαλιστική εικόνα. επ ωπ, το film grain ειναι ολα τα λεφτα...
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Απενεργοποιήστε το chromatic aberration και το film grain για να πάρετε μια κρυστάλλυνη ρεαλιστική εικόνα. Συμφωνω απολυτα. Βεβαια αν απενεργοποιησουν αυτα τα φιλτρα χανουν τις ρυθμισεις που δινουν αυτη την vintage εικονα στο παιχνιδι, που οπως πολυ σωστα ειπες επιτηδες το art direction γενικοτερα ειναι φτιαγμενο με τετοιο τροπο να θυμιζει την παλια ταινια. Δεν νομιζω οτι κανεις περιμενε την επιτομη των γραφικων σε αυτο το παιχνιδι και επιτελους αποφασιστε τι θελετε! Την μια κανουν απαιτητικα τα γραφικα και δεν τρεχουν στις καρτες μας και την αλλη δεν τα κανουν καλα τι γραφικα ειναι αυτα.. lol Ειπαμε δεν ειναι αυτα τα πραγματα που σε τραβανε στο παιχνιδι, αν αυτο θελει καποιος τοτε καλυτερα να απευθυνθει σε ενα αλλο τιτλο.
viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 noisemaker + molotov for the dudes τωρα που το τερματησα μπορω να πω οτι παροτι ηταν αρκετα καλο, ηταν πολυ δυσκολο και υπερβολικο ωσαν survivor horror...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το Film Grain δίνει την αίσθηση της ταινίας από φιλμ που έχει mosquito noise, σε κάποιους αρέσει αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα