pirate79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Φοβουμαι...φοβουμαι...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το παιξα κανα 40λεπτο το παιχνιδι!δεν μπορω να πω ωραια γραφικα,ατμοσφαιρα κ ηχος αλλα πολυ κουραστικο κ αργο... ακομα alien δεν συναντησα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ποση ωρα θελει για να βγει το alien?και εγω εχω παιξει λιγο αλλα τιποτα ακομα.επισης η καρτα μου δουλευει γυρω στο 35 με 40% και vraμ 850 με 900μβ.με ultra ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω από ότι θυμάμαι, με πήρε κανένα 90' με 120' να βγει το Alien να κυνηγάει εμένα. Βέβαια εγώ πηγαίνω και σαν χελώνα με αναπηρία σε τέτοια παιχνίδια αλλά whatever 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το παιξα κανα 40λεπτο το παιχνιδι!δεν μπορω να πω ωραια γραφικα,ατμοσφαιρα κ ηχος αλλα πολυ κουραστικο κ αργο... ακομα alien δεν συναντησα... Έτσι είναι το παιχνίδι. Όπως στην ταινία δεν έχει πιστολίδι κτλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μου φυγε λίγο τι σκ@τό όταν το πρωτοείδα. Το παιχνίδι έχει ναι μεν απλά καλούτσικα γραφικά αλλά ο υπέροχος ήχος το αντισταθμίζει. Από gameplay μέχρι τώρα έτσι κ έτσι. Άνοιξε πόρτα , βρες κλειδί, άνοιξε καταπακτή , βρες κάρτα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Από τα gameplay videos βλέπω ότι το παιχνίδι δεν έχει dynamic lighting. Κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αντιμετωπισε κανεις προβλημα με το να μην μπορει να σωσει σε ενα σημειο; Τελειωνω την δευτερη πιστα που πιανει το alien τον Axel φτανω στο transit station και εκει που παει να φορτωσει την επομενη πιστα μου βγαζει μυνημα λαθους "failed to access the hard drive cache" και με γυρναει χωρις να σωσει στο κυριο μενου Το ξαναδοκιμασα αλλα τιποτα δεν μπορω να προχωρησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 τρεξε το παιχνιδι σαν administrator!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μολις το βρηκα στο νετ πριν λιγο και το περασα thnx anyway 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά αυτό που δεν μου άρεσε και φαίνεται να γίνεται πολύ της ''μόδας'' στους τελευταίους τίτλους που κυκλοφορούν είναι ο τρόπος που γίνονται τα saves, γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε save όπου γουστάρουμε δεν μπορώ να το καταλάβω, μέσα στον όλο χαμό και την αγωνία του παιχνιδιού έχουμε και τον πονοκέφαλο να βρούμε save point για να σώσουμε το παιχνίδι που στην ουσία σε βγάζει από την ροή του και σε ξενερώνει. Και κάτι που δεν μου άρεσε (για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι ως κάποιο σημείο) Όταν βρίσκουμε τον Axel στην αρχή μας απειλεί με το όπλο και μας ακινητοποιείκαι αμέσως μετά από μερικά λεπτά γινόμαστε κολλητάρια λεςκαι πηγαίναμε μαζί στο στο 5ο Δημοτικό σχολείο είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το παιξα κανα 40λεπτο το παιχνιδι!δεν μπορω να πω ωραια γραφικα,ατμοσφαιρα κ ηχος αλλα πολυ κουραστικο κ αργο... ακομα alien δεν συναντησα... οταν το δεις θα το τεραματισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 spoiler ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Alien: Isolation – Low Versus Ultra Screenshots Comparison (4K) Μιλάμε για διαφορές του πώλου τελείως, στο Low παίζεται όπως ακριβώς και στο Ultra.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα