Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερη ερώτηση: Είναι immersive τα γραφικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 τελικα εχει καλα γραφικα η δεν εχει? Μια χαρα γραφικα εχει το παιχνιδι για cross gen που ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 πιστευω αυριο να το εχω για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για όσους ρωτούν για γραφικά, εμένα που το έπαιξα εχθές, με άφησαν 100% ικανοποιημένο. Έχουν πετύχει πολύ την ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας. Ειλικρινά παίζοντας το συνηδητοποιείς ότι από τεχνικής άποψης κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του και σε βάζει μέσα στο κλίμα. Να προσθεσω ότι δεν υπάρχει πουθενά ίχνος stuttering ή κανενός είδους πρόβλημα γενικότερα. Έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με τίτλο στο PC που λειτούργησε με την πρώτη και έχει λογικές απαιτήσεις γι αυτά που προσφέρει. Μπράβο στην ομάδα που ασχολήθηκε με τον PC κώδικα όπως έπρεπε και δεν μας πέταξε τίποτα 4Gb VRAM για μούφα υφές κλπ όπως μερικά άλλα ΑΑΑ στούντιο. Όσο για το που στέκεται σε γραφικά σε σχέσει με άλλους τίτλους, είναι καλύτερα από αυτά του Thief το οποίο είχε και ένα σωρό προβλήματα. Α και σίγουρα είναι καλύτερα και από το επερχόμενο Evil Within, οπότε τι άλλο θέλουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Από gameplay τι λέει; έχει ενδιαφέρον ή απλά περιφέρεσαι άσκοπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εαν είσαι φαν των ταινιών και της εξερεύνησης σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Εαν σου αρέσουν πιο direct και γρήγορες καταστάσεις θα απογοητευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Απλά καλούτσικα τα γραφικά, ενδεικτικά ο σταθερός της υπογραφής το παίζει maxed out και κλειδωμένα στα 60frames/sec. Ακόμα στην αρχή για πλήρη εικόνα. Η ατμόσφαιρα καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Από gameplay τι λέει; έχει ενδιαφέρον ή απλά περιφέρεσαι άσκοπα; Δες το video που εχει ανεβασει ο Xaniared απο πανω. Καλο ειναι αλλα δεν μπορω να μπορω να βγαλω δειγμα απο τοσο λιγο που επαιξα, σιγουρα θα ασχοληθω ομως. Δεν ειχα δει και πολλα βιντεακια απο gameplay για να μην χαλασω την εικονα του παιχνιδιου και να ειναι κατι σαν πρωτογνωρη εμπειρια. Οκ το wow factor δεν το εχει με τιποτα (και δεν μιλαω για τα γραφικα),αλλα σιγουρα θες να ασχοληθεις. Το δυνατοτερο κομματι του παιχνιδιου ειναι ο ηχος του, που ειναι πολυ προσεγμενος και το "positioning" του ειναι φανταστικο. Για να το δουμε και αυτο.. Μονο βραδυ εννοειται δεν παιζονται πρωι τετοια παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ααα να πω ένα μικρό bug-άκι; Άμα περπατάς την Αμάντα πλάγια δεξιά και πάνω ή πλάγια δεξιά και κάτω με στραμμένη ελαφρά τη κάμερα προς τα αριστερά ('WD' ή 'SD') τα βήματα της δεν ακούγονται :Ρ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ακούγονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για να το δουμε και αυτο.. Μονο βραδυ εννοειται δεν παιζονται πρωι τετοια παιχνιδια. Μια χαρά παίζεται και την μέρα. Κλεινω παντζούρια κτλ και παίζεται άνετα.Εγω θα το ξεκινήσω τώρα σε 15 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 και εγω το ιδιο κανω...επεσε παντζουρι γιατι αλλιως δεν λεει..παντως ελαφρυ ειναι σχετικα...μου τα βγαζει ολα ultra απο μονο του και εχω r9 270....νομιζα θα ηταν ποιο απαιτητικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 2 ώρες παίζω εως τώρα.Πάντως πολλές σπαζοκεφαλιές έχει εως τώρα που το παίζω. Και γω όλα Ultra τα γραφικά με 2 ετών κάρτα AMD HD 7950 3GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 και εγω το ιδιο κανω...επεσε παντζουρι γιατι αλλιως δεν λεει..παντως ελαφρυ ειναι σχετικα...μου τα βγαζει ολα ultra απο μονο του και εχω r9 270....νομιζα θα ηταν ποιο απαιτητικο. Αυτό έλειπε να αγοράσουμε καινούριες κάρτες και για το Alien, την R9 270X έχω κι εγώ το βράδυ που θα το παίξω θα πω εντυπώσεις. Edit: Αν δεν κάνω λάθος είχανε πεί πως θα υποστηρίζει και το Mantle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έκαναν απίστευτη δουλειά οι τύποι εκεί στη SEGA. Από τα καλύτερα καλοφτιαγμενα παιχνίδια! Το πέρασα στο άλλο το pc μου quad core q9400 και την 4 ετών HD6870 1GB και παίζω ultra με 40+ FPS (1050p). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα