Προς το περιεχόμενο

Alien: Isolation

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοίτα, τα γραφικά είναι αποδεκτά κατά τη γνώμη μου. Ίσως και πάνω από αποδεκτά. Για εμένα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Αλλά όπως ξέρουμε, τα παιχνίδια τρόμου δεν βασίζονται κατά κύριο λόγο στα γραφικά, αλλά στην ατμόσφαιρα και τον ήχο (όπως είπες).

Αν έλεγε, θα έλεγε 2/10 γραφικά, 3/10 gameplay και σίγουρα 5/10 ατμόσφαιρα.

Περιμένουμε λοιπόν. Λιγότερο από 24 ώρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι είναι 10/10 από εμένα. Όσοι το παίξετε, θα σας αρέσει. Καλή τύχη! :D

Btw, όλα στα ultra και σε 1080p ..60FPS κολλημένο. Δεν πάει ποιο κάτω (GTX 770 2GB).

• Like 5

Αντε να το παιξουμε και εμεις νυχτα ειναι ετσι θα μεινουμε; :P

Φρόντισε να το βάλεις στο hard και να έχεις δυνατά μουσική. Να πω την αλήθεια, τα γραφικά είναι φανταστικά και η ατμόσφαιρα τα σπάει! Θα σου πάρει όμως λίγη ώρα για να δεις Alien ;)

Have fun!

μια χαρά βρισκω τα γραφικά του παιχνιδιού με εξαιρετικο optimization και φαινεται να ειναι και εξαιρετικο παιχνίδι για το ειδος του

Φρόντισε να το βάλεις στο hard και να έχεις δυνατά μουσική. Να πω την αλήθεια, τα γραφικά είναι φανταστικά και η ατμόσφαιρα τα σπάει! Θα σου πάρει όμως λίγη ώρα για να δεις Alien ;)

Have fun!

Δεν πειραζει.. Φουλ ακουστικα και σβηστα φωτα σε απολυτη ησυχια, μετα τα μεσανυχτα.. :D

• Like 1

Δεν πειραζει.. Φουλ ακουστικα και σβηστα φωτα σε απολυτη ησυχια, μετα τα μεσανυχτα.. :D

Έχε και έναν απινιδωτή πρόχειρο εκεί δίπλα σου.. :Ρ

• Like 1

Σιγα το τρομαχτικο παιχνιδι. Εγω πρωτα θα παιξω το middle earth που θα το εχω μεχρι αυριο το βραδυ και μετα αυτο.

Τα jumps είναι το τρομακτικό, τίποτε άλλο. Το Alien θα φοβηθείς;

Κοίτα, τα γραφικά είναι αποδεκτά κατά τη γνώμη μου. Ίσως και πάνω από αποδεκτά. Για εμένα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Αλλά όπως ξέρουμε, τα παιχνίδια τρόμου δεν βασίζονται κατά κύριο λόγο στα γραφικά, αλλά στην ατμόσφαιρα και τον ήχο (όπως είπες).

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...