qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει δεν έχει καλά γραφικά για κανένα σύστημα, οπότε λογικό είναι Το θέμα είναι αν θα έχει ατμοσφαιρικό gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα, τα γραφικά είναι αποδεκτά κατά τη γνώμη μου. Ίσως και πάνω από αποδεκτά. Για εμένα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Αλλά όπως ξέρουμε, τα παιχνίδια τρόμου δεν βασίζονται κατά κύριο λόγο στα γραφικά, αλλά στην ατμόσφαιρα και τον ήχο (όπως είπες). Αν έλεγε, θα έλεγε 2/10 γραφικά, 3/10 gameplay και σίγουρα 5/10 ατμόσφαιρα. Περιμένουμε λοιπόν. Λιγότερο από 24 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα εχει καλα γραγφικα στο pc ακομα και σε υψηλες αναλυσεις οπως 1440 p και 4κ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τα γραφικα δεν τα φτιαχνει η οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνίδι είναι 10/10 από εμένα. Όσοι το παίξετε, θα σας αρέσει. Καλή τύχη! Btw, όλα στα ultra και σε 1080p ..60FPS κολλημένο. Δεν πάει ποιο κάτω (GTX 770 2GB). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αντε να το παιξουμε και εμεις νυχτα ειναι ετσι θα μεινουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αντε να το παιξουμε και εμεις νυχτα ειναι ετσι θα μεινουμε; Φρόντισε να το βάλεις στο hard και να έχεις δυνατά μουσική. Να πω την αλήθεια, τα γραφικά είναι φανταστικά και η ατμόσφαιρα τα σπάει! Θα σου πάρει όμως λίγη ώρα για να δεις Alien Have fun! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 εγω θα το εχω αυριο κ θα ποσταρω εντυπωσεις!!καλο gaming!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μια χαρά βρισκω τα γραφικά του παιχνιδιού με εξαιρετικο optimization και φαινεται να ειναι και εξαιρετικο παιχνίδι για το ειδος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Φρόντισε να το βάλεις στο hard και να έχεις δυνατά μουσική. Να πω την αλήθεια, τα γραφικά είναι φανταστικά και η ατμόσφαιρα τα σπάει! Θα σου πάρει όμως λίγη ώρα για να δεις Alien Have fun! Δεν πειραζει.. Φουλ ακουστικα και σβηστα φωτα σε απολυτη ησυχια, μετα τα μεσανυχτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν πειραζει.. Φουλ ακουστικα και σβηστα φωτα σε απολυτη ησυχια, μετα τα μεσανυχτα.. Έχε και έναν απινιδωτή πρόχειρο εκεί δίπλα σου.. :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σιγα το τρομαχτικο παιχνιδι. Εγω πρωτα θα παιξω το middle earth που θα το εχω μεχρι αυριο το βραδυ και μετα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σιγα το τρομαχτικο παιχνιδι. Εγω πρωτα θα παιξω το middle earth που θα το εχω μεχρι αυριο το βραδυ και μετα αυτο. Τα jumps είναι το τρομακτικό, τίποτε άλλο. Το Alien θα φοβηθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα, τα γραφικά είναι αποδεκτά κατά τη γνώμη μου. Ίσως και πάνω από αποδεκτά. Για εμένα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Αλλά όπως ξέρουμε, τα παιχνίδια τρόμου δεν βασίζονται κατά κύριο λόγο στα γραφικά, αλλά στην ατμόσφαιρα και τον ήχο (όπως είπες). +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 τελικα εχει καλα γραφικα η δεν εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα