aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τι τραγικος ειναι αυτος στο video?το σταματησα επειδη μιλαει συνεχεια αυτος.κλεινει η πορτα και λεει cooooolllll, τι να πει κανεις
MSSB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 This is so fu#$ed up! ( To A.I του Alien είναι χάλια ή μου φαίνεται; )
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 όντως, δεν μου άρεσε η αντίδραση στη φωτοβολίδα... 1
ChRis6 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 19 λεπτα gameplay απο την pc εκδιση με πανω απο 2 εκατομυρια views μεσα σε 2 μερες!!! https://www.youtube.com/watch?v=XU5JJraK7jQ#t=277 Ουτε call of duty να ηταν τοσο πολα views!! Απιστευτο ε? Ενα video απο horror παιχνιδι να εχει τοσα πολα views σε τοσο λιγο χρονονικο διαστημα?! :shock: Ε εντάξει.Pewdiepie είναι αυτός ! Αν δεν κάνει μερικά μύρια views σε 24 ώρες,ποιος άλλος θα κάνει ;
Skywalker333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλος διαγωνισμός με 15 αντίτυπα του Alien: Isolation! Οτι πρέπει για να το έχουμε στα χέρια μας μολις κυκλοφορίσει http://www.gameover.gr/news/item/29040-diagonismos-alien-isolation 1
Oroku Saki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ε εντάξει.Pewdiepie είναι αυτός ! Αν δεν κάνει μερικά μύρια views σε 24 ώρες,ποιος άλλος θα κάνει ; Οταν προκειται για παιχνιδι μιας μικρης κατηγοριας οπως ειναι τα horror δεν το περιμενα να εχει τοσα πολλα views λογω ειδους του παιχνιδου. Αν ηταν fps τοτε ναι αλλα με δεδομενο τις προτιμησεις των σημερινων gamers το να δεις ενα horror να εχει εκατομμυρια views φαινεται περιεργο οποιος και αν εχει ανεβασει το βιντεο.
GabrielConnor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Οταν προκειται για παιχνιδι μιας μικρης κατηγοριας οπως ειναι τα horror δεν το περιμενα να εχει τοσα πολλα views λογω ειδους του παιχνιδου. Αν ηταν fps τοτε ναι αλλα με δεδομενο τις προτιμησεις των σημερινων gamers το να δεις ενα horror να εχει εκατομμυρια views φαινεται περιεργο οποιος και αν εχει ανεβασει το βιντεο. O pewdiepie έχει πρόβατα για followers, βλέπουν άκριτα ότι παπαρια ανεβάζει. Το παπαριά αναφέρεται στο άθλιο commentary, όχι στο παιχνίδι. 1
MSSB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 O pewdiepie έχει πρόβατα για followers, βλέπουν άκριτα ότι παπαρια ανεβάζει. Το παπαριά αναφέρεται στο άθλιο commentary, όχι στο παιχνίδι. Μα.. αυτό ακριβώς δεν είναι το YouTube; Μπαίνεις για να διασκεδάσεις. Είτε βλέπεις gameplay, που για εμένα απλά τα gameplay χωρίς να μιλάει ο άλλος ή να σχολιάζει είναι βαρετά, είτε κάτι άλλο που έχει ανεβάσει, σημασία έχει ότι πετυχαίνει αυτό για το οποίο ανέβασε το βίντεο: να διασκεδάσει. Y.Γ: Έχουμε φύγει από το θέμα.
GabrielConnor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι μωρέ, απλά αν θέλεις να διασκεδάσεις υπάρχουν πιο ταλαντούχοι commentators κατά την άποψη μου. Σόρρυ για το offtopic. Ontopic τώρα, το παιχνίδι θα το προτιμούσα περισσότερο στα χνάρια του Amnesia σαν αίσθηση, δεν ξέρω τι αλλά κάτι με ξενίζει. Θα το παίξω πάντως εκτός απροόπτου
WizNick Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 PCGamer review 93/100: http://www.pcgamer.com/alien-isolation-review/
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Alien: Isolation – Launch Screenshots Released The Guardian – 5/5Total Xbox – 9Xbox Achievements – 9PCGamer – 9.3Eurogamer – 8Metro – 7PlayUK – 9GamesTM – 9CVG – 8Videogamer – 9Games Radar – 4.5/5 Gamespot – 6 IGN – 5.9 2
MSSB Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Oχι λογω κονσολας :Ρ -- Κλασικά το IGN το χαρακτήρισε: "Alien: Isolation isn't a good game. :/" http://www.ign.com/articles/2014/10/03/alien-isolation-review Τι τρέχει με αυτούς τους ανθρώπους ακόμα δεν έχω καταλάβει. Τα 8/10 τα βγάζουν σκάρτα! :Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα