Adavis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Το gamebookers έχει κανονικά όλο το ελληνικό πρωτάθλημα απλά οι αποδόσεις βγαίνουν περίπου το απόγευμα της Παρασκευής! Για την ανάληψη των κερδών δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα απλά ένας λογαριασμός σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα(τις έχει όλες τις ελληνικές τράπεζες)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxoys Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Ναι τώρα τελευταία βγαίνουν πολύ αργά οι αποδόσεις για ελληνικό .Επίσης αυτή την εβδομάδα δεν είχε handicap .(Όσοι παίζουν ξέρουν οτι αυτό συμφέρει συνήθως και όχι αποδόσεις του 1.10 ...) ακόμα οι αποδόσεις για under -over 2.5 βγήκαν μεσημέρι σαββάτου -άλλη φορά πιο αργά :-p Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου .Τουλάχιστον ειναι αξιόπιστη η gamebookers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Γιά ευκολία αναλήψεων' date=' σου προτείνω το William Hill επειδή είναι το μόνο που σου επιστρέφει τα κέρδη στην πιστωτική κάρτα, ανεξαρτήτως ποσού. [/quote'] Καλησπέρα, Πλέον και το gamebookers μπορεί να σου στείλει τις πληρωμές σου μέσω πιστωτικής κάρτας, ανεξαρτήτως ποσού. Πότε έγινε αυτό; Πριν 15 μέρες έκανα μιά ανάληψη και μου έβαλαν ένα μέρος του ποσού σε δύο διαφορετικές κάρτες (σε καθεμία όσα είχα βάλει κατά διαστήματα) και γιά το υπόλοιπο μου ζήτησαν να επιλέξω άλλο τρόπο πληρωμής. Από το William Hill έχω πάρει στο παρελθόν πολύ μεγαλύτερα ποσά απ'όσα έχω βάλει με την κάρτα. Τα χρήματα που σου βάζουν στην κάρτα δεν είναι απαραίτητο να τα βγάλεις από ΑΤΜ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα γιά να κάνεις αγορές με τα κέρδη. @clairvoyant Δεν είναι και τόσο τρομερό να χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα γιά να παίξεις στοίχημα ή να κάνεις on-line αγορές. Οι συναλλαγές είναι πλέον πολύ ασφαλείς και αν το site στο οποίο δίνεις τα στοιχεία σου είναι αξιόπιστο, είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει πρόβλημα. Αν βέβαια δε θέλεις να βγάλεις κάρτα αλλάζει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Να ρωτησω κατι... σχετικα με το moneybookers.com ... θα παω στην Alpha Bank και θα καταθεσω τα λεφτα που προεπιλεξα στον λογαριασμο που μου εδωσε το site. Πρεπει να αναφερεται στην καταθεση το Transaction ID? Θα μου δωσει καρτα η τραπεζα για να μπορω να ελεγχω τον λογαριασμο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxoys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Φίλε μου κατέβασε το http://www.betbasket.gr/downloads/gamebookers.zip που λέει αναλυτικότατα τι ακριβώς παίζει .Όταν λες θα ελέγχεις τον λογαριασμό σου ποιόν εννοείς?Αυτός που κάνεις upload δεν είναι δικός σου αλά των moneybookers όταν κάνεις ανάληψη πάλι μέσω moneybookers δίνεις τον λογαριασμό σου στην τράπεζα (πχ εγώ έχω αγροτική.)και σου κάνουν κατάθεση οπότε αν έχει ήδη κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ...Πόσα λεφτά έχεις on line θα φαίνεται μόλις κάνεις log-in στο site ...ΑΥτά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clairvoyant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 @clairvoyant [/b'] Δεν είναι και τόσο τρομερό να χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα γιά να παίξεις στοίχημα ή να κάνεις on-line αγορές. Οι συναλλαγές είναι πλέον πολύ ασφαλείς και αν το site στο οποίο δίνεις τα στοιχεία σου είναι αξιόπιστο, είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει πρόβλημα. Αν βέβαια δε θέλεις να βγάλεις κάρτα αλλάζει το θέμα. Εμ ναι, εκει ειναι το θεμα. Εγώ ακούω "πιστωτική κάρτα" και αλλάζω δρόμο! Όχι τιποτε άλλο, αλλά φίλη μου την κορόιδεψαν σε κατάστημα και της χρέωσαν 3000Euro αντί για 1500, και απ'ότι μου είπε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν το ανακάλυψε. Ακόμη τα πληρώνει.. επομένως, δε ρισκάρω 8) Άντε, από τέλη Σεπτέμβρη(να τελειώσει η εξεταστική πρώτα :!: ), θα αρχίσω κι εγώ να χάνω τα λεφτά μου διαδικτυακά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adavis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Κατεβάστε το αρχείο που προτείνει ο φίλος zaxoys!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ καλό και με αναλυτικότατες οδηγίες... Καιρός να απαλλαγούμε απο τις 3αδες και 4αδες του ΟΠΑΠ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tim7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 geia xara..mporei na mou pei kapoios pos tha mporeso na kano analipseis(analytika) apo to gamebookers..exo ginei kanonika melos alla den gnorizo ayto.den exo dosei logariasmo trapezis.eyxaristo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Exeis kanei katathesei me poion tropo?meso xreostikis , pistotikis , i meso trapezis? analoga me tin peristasi sou apantame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tim7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 exo kanei katathesi meso metaforas..piga sti trapeza k katethesa ston logariasmo pou mou eixan dosei..re paidia kati allo,prospatho ns mpo gamebookers apo extes to brady k den anoigei tin selida.xerete an yparxei kapoio provlima?eyxaristo polu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tim7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 exo kanei katathesi meso metaforas..piga sti trapeza k katethesa ston logariasmo pou mou eixan dosei..re paidia kati allo,prospatho ns mpo gamebookers apo extes to brady k den anoigei tin selida.xerete an yparxei kapoio provlima?eyxaristo polu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karpathios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 ChErOuViM20, Prepei 1. Na exeis Credit Card (VISA, MASTERCARD, etc.) 2. Anoigeis logariazmo ston Bookmaker (Will Hill, Ladbrokes, Eurobet,etc.) 3. Xrisimopieis tin Credit Card i opoia gia na vgei prepei na einai se trapeziko logariasmo.... IMPORTANT!!!! 4. Pondareis to poso pou theleis...(Panda se logika Plaisia !!OK?) Autoi sou ta pernoun apo tin Credit Card ... An kerdisis sou epistrefoune apeythias ta lefta stin karta,+ ta kerdismena.... TAX FREE!!!! an Xaseis pane ta Franga..... 5. Min ksexnas na kaneis kathe 15 enimerosi ston logariazmo sou stin trapeza mazi me tin Card... OK? 6. KALH EPITIXIA se oti kaneis.....Elpizo na se voithisa ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katrin2323 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα σε όλους, νομίζω πως οι περισσότεροι χρήστες αυτό που ζητάνε, είναι ευκολία κατάθεσης (τραπεζικός λογαριασμός), ελληνικοί αγώνες και μονά αποδεκτά. Για καλύτερες αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ δεν το συζητώ, καθώς ΟΛΑ τα online sites έχουν καλύτερες αποδόσεις Σίγουρα υπάρχουν πολλά sites αλλά εγώ μπορώ να προτείνω μόνο αυτό που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, το http://www.bet-at-home.gr'>http://www.bet-at-home.gr :idea: Όπως λέει και το όνομά του, δίνει ευκολία παιξίματος, με σελίδες στα ελληνικά και κατάθεση τραπέζης (ξένος λογαριασμός αλλά γίνεται άμεσα από οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα). Ανάληψη κατευθείαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό (ναι, ναι, κάνουμε και ανάληψη γιατί κερδίζουμε κιόλας! :twisted: ) και ελληνικό πρωτάθλημα στο full. Ελπίζω να βοήθησα κανέναν με το http://www.bet-at-home.gr ps: Πάντως και το gamebookers δίνει ελληνικούς αγώνες αλλά δεν ξέρω παραπάνω... Μα το θέμα είναι να παίζεις χωρίς πιστωτική κάρτα (εγώ μόνο έτσι θα έπαιζα..!). Όμως, βρε παιδιά, έριξα μια γρήγορη ματιά στο gamebookers.com και δεν είδα ελληνικό πρωτάθλημα (μπορεί να κάνω και λάθος). Καλά δε λέω, χρειάζεται και λίγη τρέλα για να κάνεις το book στο πρωτάθλημα μας, όμως μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο (no credit card) και για μάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxoys Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 <Το gamebookers όντως είχε κάποιο πρόβλημα χθες αλλά σήμερα από πρωι είναι οκ -Τώρα τευλευταία έχει βελτιωθεί πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα -δεν αργεί να βγάλει αποδόσεις.Ένας καινούργιος Book που απότι κατάλαβα ουσιαστικά είναι η BAW είναι ο http://www.betoto.com που έχει πολλά πράγματα με ελληνικό ενδιαφέρον& ελληνικό site βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tim7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 eyxaristo polu gia tis apantiseis sas..!tha ithela omos na me voithisei kapoios pou paizei sto gamebookers,giati exo proxorisei..dld exo kanei katathesi stin trapeza me metafora ston logariasmo tous alla epano stin apodeixi den zitisa na grafetai to email mou i to id..k episis tha ithela na mou peite se poses imeres tha mpoun ta xrimata ston logariasmo mou..eyxaristo polu karpathios..kali tyxh k se esena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.