Προς το περιεχόμενο

Intenso BD-R 4x 25GB Recordable 1.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως να γίνει ένα νέο check-list όπου ο καθένας θα λέει για την εξέλιξη της παραγγελίας του και αν πήρε πιστωτικό ?

η αν πηρε το τριτο το μακρυτερο ;

Δημοσ.

Μήπως να γίνει ένα νέο check-list όπου ο καθένας θα λέει για την εξέλιξη της παραγγελίας του και αν πήρε πιστωτικό ?

Πιστωτικό δεν θα πάρει κανένας.

Όπως μου είπε η (ευγενική) υπεύθυνη, σε όσους δίνει το Public το πιστωτικό θα το δουν στο λογαριασμό τους όταν κάνουν αγορά πάνω από 15 ευρώ στα περιφεειακά, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και ενω μου ειπαν οτι μιλαμε φυσικα για πακετο 5 τεμ.!!! (σε μαιλ)

Για Public Μιλας?

Public, GetItNow και Multirama ειναι ενα.

Δημοσ.

Λοιπον για να λυθει η απορια και να φανει για μια ακομα φορα ποσο δε ξερουν τι τους γινεται, το κουπονι υπαρχει (σε εμενα τουλαχιστον) και:

1. Δουλευει πραγματι αποκλειστικα και μονο οταν το καλαθι περιεχει προϊοντα "Περιφερειακα" (και ΜΟΝΟ τετοια, δεν μπορεις να προσθεσεις στην ιδια παραγγελια κατι απο αλλη κατηγορια -αυτοματα χανεται το κουπονι- ασχετα αν εχεις ηδη συμπληρωσει την αξια του με "περιφερειακα"!)
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "15" ευρω!!!! Για να ακριβολογω, μου ειχαν πει στο τηλεφωνο οτι μπορω να ψωνισω οτιδηποτε απο 15,01 ευρω και ανω. ΛΑΘΟΣ. το κουπονι εφαρμοζεται ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ ειναι 15 ευρω και ανω (προ ΦΠΑ δηλαδη με ΦΠΑ πρεπει το συνολο να ειναι απο 18,45 ευρω ΚΑΙ ΠΑΝΩ, οποτε στην καλυτερη ενα ποσο 3,5-4,0 ευρω πρεπει να το πληρωσεις).
  3. Με βαση το 2, αν καποιος θελει πχ τα ιδια BD-R(+W) των 1,80 (1,99) ευρω μπορει να παρει δεκα τεμαχια (δυο 'παλιες' 5αδες δηλαδη) με την μορφη 7 BD-RW και 3 BD-R κοστους πλεον 18,54 ευρω, δηλαδη να πληρωσει 3,54 για την "10αδα" οταν πριν στην καλυτερη η δεκαδα ειχε 3,60 (αυτο βεβαια για οποιον δεν ηθελε πανω απο 10).
  4. Επισης το 3 ειναι εντελως θεωρητικο γιατι ηδη οταν βαλω 7 BD-RW στο καλαθι βγαζει ενδειξη οτι δεν υπαρχει αρκετο αποθεμα, αν προλαβει καποιος ας πειραματιστει και ο,τι μπορει παιρνει.

Στο παραπανω παραδειγμα παραγγελιας για να καταλαβετε πώς θα γινει εμφανιζονται τα εξης:

Υποσύνολο

15,08 €

Έκπτωση

12,20 €

Έξοδα αποστολής

0,00 €

ΦΠΑ

0,66 €

Σύνολο

3,54 €

Με οποιοδηποτε "υποσυνολο" μικροτερο απο 15 ευρω (αυτο ειναι ξαναλεω ΠΡΟ ΦΠΑ) ΔΕΝ εφαρμοζεται η εκπτωση.

Δημοσ.

Πειραματίστηκα, με βάση τις δικές μου ανάγκες, δηλαδή έκανα επιλογές μεταξύ 1 ή 2 επανεγγράψιμων και αντίστοιχα 9 ή 8 απλών και κατέληξα ότι με τον πρώτο συνδυασμό πρέπει να πληρώσω 4,72 και με το δεύτερο 4,53.

Σε κανένα από τους συνδυασμούς που έκανα δεν μου έβγαλε περιορισμό ποσότητας. Εάν ακολουθήσω τη λύση αυτή, θα προτιμήσω το συνδυασμό 1 γιατί έχω αρκετά επανεγγράψιμα. Ο μοναδικός περιορισμός, και πάλι για τις δικές μου ανάγκες, είναι ότι δεν έχει ποικιλία επιλογής τέτοιων δίσκων, όπως άλλα καταστήματα. Επίσης, δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα δισκάκια και δεν γνωρίζω τη συμβατότητά τους σε διαφορετικά BD players, δηλαδή να παίζουν το υλικό που δημιουργώ σε διαφορετικά players.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς;

Μέχρι τώρα δεν έχει διορθωθεί τίποτε, ως προς το πιστωτικό 12,20

ΥΓ

Τα δισκάκια είναι ήδη "προσωρινά εξαντλημένα"

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Α οκ, σορι, εγω εκανα ηδη παραγγελια με το 12,20 (θα πληρωσω ενα 4ευρω) αλλα μου ειπαν οτι θα το αλλαξουν (ειπα κι εγω να μου αφαιρεσουν 2 BD-RW που "πλεοναζουν" του 15ευρου, αλλα δεν εχει γινει ακομα κατι). Αν θελετε περιμενετε λιγο και δοκιμαζετε παλι αργοτερα.

Δημοσ.

Μπράβο στο κατάστημα που αν και δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει, έδωσε πιστωτικό. Με αυτό αγοράστηκε φθηνότερα κατά 15€ ένας σκληρός δίσκος που χρειαζόταν. B)

Δημοσ.

Πάλι αδειάσατε όλο (lol) το απόθεμα από κυανοάκτινα δισκάκια του δημοσίου*. :-D

Και πάλι dvd με βλέπω να παίρνω (τα BR που χρειαζόμουν, τελικώς τα πήρα από αλλού).

*

Όνομα και πράμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...