harris78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μετά το email με πήρε μια κοπελίτσα από multirama η οποία επέμενε να δω στην σελίδα τα αρχικά j/c (jewel case). Εκείνη τα έβλεπε. http://www.multirama.gr/prod/analosima/apothikeytika-mesa/intenso-bd-re-2x-25gb-rewritable-box-5-tem-meso-apothikeysis/prod5140370pp/ Μόνο στην φωτό φαίνεται με ψιλά αλλά από πάνω έχει με 2πλασια γραμματοσειρά το 5 DISCS (αλλά αυτό σύμφωνα με την multiδραμα λογική δεν το κοιτάμε αυτό) Δεν ασχολήθηκα παραπέρα,τα έχωσα για την επιχείρηση και τέλος. Ρε μας δουλεύουνε και εμείς τους ακούμε... Αν δούμε ακόμα και το κουτί είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για κουτί με 5 τεμάχια τα οποία κάθε τεμάχιο είναι jewelcase!!!! Την περιγραφή που έχει από κάτω και έχω και κάνει copypaste παραπάνω δεν την διάβαζε η ... "αγράμματη"??? Από μένα πάντως θα γίνει καταγγελία σίγουρα.
tiniakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητέ πελάτη, Η παραγγελία σας, έχει αποσταλεί με την εταιρία ACS και θα σας παραδοθεί μέσα στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αποστολής από την σελίδα της παραγγελίας στην ενότητα «Ιστορικό Παραγγελιών» του Public.gr. Πατώντας τον σχετικό αριθμό voucher που θα εμφανιστεί σύντομα σε αυτή τη σελίδα, θα μπορείτε να δείτε και την live πληροφόρηση από την ACS. Για περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με την παράδοση επικοινωνήστε μαζί μας στο 801 11 40000 αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Δελτίο Παραγγελίας Κωδικός Ημερομηνία 25/10/2013 Περιγραφή προϊόντων Ποσότητα Αρχική τιμή Τιμή προσφοράς Αξία 0790388 - Intenso BD-R 4x 25GB Recordable - Box 5 τεμ - μέσο αποθήκευσης 10 1,62 € - 16,20 € Καθαρή αξία 16,20 € Έξοδα αποστολής 0,00 € Αξία ΦΠΑ 3,73 € Τελική αξία 19,93 € Box 5 τεμ ξεκάθαρο νομίζω για να δούμε τι θα έρθει.
giorginho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τι να ερθει; Ολων οι παραγγελιες το ιδιο (5τμχ) γραφουν και σε ολους 1 στελνουν. Εγω περιμενω ακομα μπας και δω και καμια αποδειξη να γραφει "5τμχ" ενω ειχε 1.
pcbill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πλέον το λάθος στην ποσότητα έχει διορθωθεί τουλάχιστον στο public που κοίταξα. Το ίδιο λάθος υπήρχε και στο κουτί των 10 dvds της ίδιας εταιρίας που το εμφάνιζε μέχρι και το μεσημέρι στην τιμή των 0.79€ δηλαδή του τεμαχίου! Update: Έχουν αλλάξει την παραγγελία στο 1 τεμάχιο και όχι την σελίδα του προϊόντος όπως βλέπω...
harris78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω που κοίταξες αλλά τα επανεγγράψιμα στο public δεν έχουν αλλάξει... http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/diskoi-dvd/intenso-bd-re-2x-25gb-rewritable-box-5-tem-meso-apothikeysis/prod5140370pp/
pcbill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Με την ίδια λογική κοίτα και εδώ... http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/diskoi-dvd/intenso-dvd-plus-r-16x-47gb-120min-lightscribe-slimcase-box-10-tem-meso-apothikeysis/prod5140358pp/ Το έχουν λάθος. Καλό είναι να ξεχωρίζουμε τα λάθη από τις προσφορές...
harris78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Από το λινκ που έβαλες... Intenso DVD+R 16x 4.7GB 120min LightScribe SlimCase - Box 10 τεμ - μέσο αποθήκευσης Χωρητικότητα δεδομένων - 4.7 GB Χρόνος εγγραφής - 120 minΤαχύτητα εγγραφής - 16x (μέγιστη)Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά - Δυνατότητα χάραξης της επιφάνειας του δίσκου (LightScribe)Τύπος συσκευασίας - Κουτί (Box)Χωρητικότητα συσκευασίας - 10 τεμάχια Να ξεχάσουμε τα ελληνικά μας και να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τι θέλει να πει το κάθε "μαγαζάκι"... Και αν ψωνίζεις από εξωτερικό όπως εγώ θα δεις ότι αυτές οι τιμές δεν είναι εξωπραγματικές...
pcbill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Γρήγορα να ανοίξουμε νέο thread προσφοράς με αυτό το λάθος ; Θα το ήθελα και εγώ να ήταν όπως τα λες...
mikegad Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 τα dvd τα παρέλαβα σήμερα ,είναι 1 τεμάχιο φυσικά. Τους έχω ενημερώσει και περιμένω το courier να ρθει να τα πάρει πίσω Το ίδιο προτείνω να κάνουν και όσοι παρέλαβαν ,ώστε να σκάσουν μερικά χρήματα στο courier μπας και διορθωθούν ποτέ
giorginho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αλλαξαν το περιεχομενο της παραγγελιας στους λογαριασμους online? Χωρις καμια ενημερωση; Δηλαδη, ουτε μαφια να ηταν ετσι...! Update: Έχουν αλλάξει την παραγγελία στο 1 τεμάχιο και όχι την σελίδα του προϊόντος όπως βλέπω... Εγω προτεινω να παραλαβετε αλλα να πειτε στον κουριερ "με ενημερωσε το καταστημα οτι εστειλε το 1/5 των συμφωνηθεντων οποτε σου οφειλω το 1/5 των χρηματων, συνεννοησου με το καταστημα" (δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση ο κουριερ να 'καλυψει' την διαφορα απο την τσεπη του). Ξεχειλιζουμε απο νομιμοτητα για ακομα μια φορα (και μετα λεμε για εγγυησεις και καταστηματα, ρε βαρατε τους στο κεφαλι οπου τους βρειτε)!
harris78 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Πάω στο public Ιωαννίνων έχοντας τυπώσει την τιμολόγηση της παραγγελίας που μου είχαν στείλει e-mail (για κάποιον που ζητάει πιο πάνω να δει την απόδειξη είναι ακριβώς η ίδια!) Ρωτάω τον πωλητή: Έχω κάνει αυτή την παραγγελία, τι πρέπει να μου φέρεις? Μα φυσικά 2 κουτιά των 5 blue-ray μου λέει! Δηλαδή πόσα σύνολο δισκάκια? 2χ5 10 απαντά. Ωραία λέω να ρωτήσουμε και κάποιον ακόμα μήπως δεν διαβάζουμε καλά ελληνικά? Με κοιτά απορημένος!!! Ρωτά και πάει να τα φέρει, και φυσικά επιστρέφει με 2!!!! Τι έγινε λέω σου έπεσαν τα υπόλοιπα? Δεν ξέρω λέει εγώ πωλητής είμαι... Ζήτησα υπεύθυνο που φυσικά έλειπε αλλά δεσμεύτηκε να τον ενημερώσει και να με καλέσει ο ίδιος. Όταν μάλιστα του είπα ότι έχει συμβεί και με πολλούς άλλους και μάλλον να ενημερώσει τον υπεύθυνο ότι θα φάνε μαζική καταγγελία, άλλαξε 100 χρώματα... Όπως και να έχει θα κάνω μια καταγγελία στην γενική γραμματεία, έτσι για το γαμότο και φυσικά στο skroutz. Αν γίνει όπως και με το electroworld ίσως διορθωθεί κάτι και δεν μας έχουν για μ@λ@κες....
giorginho Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Καμια καταγγελια λοιπον. Δημοσιοποιηση (αυριο πρωι σε Παπαδακη, Τσαπανιδου κλπ) την αποδειξη με λεζαντα "ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2"... Kαληνυχτα σας. 1
mikegad Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που μου έχει κάνει πάντως εντύπωση με τα καταστήματα του συγκεκριμένου ομίλου ,είναι πως ποτέ δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο να πουν πως έχει γίνει λάθος σε κάποιο προιόν ,αλλά στέλνουν την παραγγελία αυτοβούλως
harris78 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Και μόλις αλλάξανε\διορθώσανε την περιγραφή στο public!!!! Συγχαρητήρια!!!! Το ίδιο κάνανε και στο ιστορικό παραγγελιών μου!!! Μόνο που υπάρχει και το e-mail με την τιμολόγηση της παραγγελίας που έχουν στείλει και δυστυχώς για αυτούς αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν...
dobro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Και μόλις αλλάξανε\διορθώσανε την περιγραφή στο public!!!! Συγχαρητήρια!!!! Το ίδιο κάνανε και στο ιστορικό παραγγελιών μου!!! Μόνο που υπάρχει και το e-mail με την τιμολόγηση της παραγγελίας που έχουν στείλει και δυστυχώς για αυτούς αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν... στους όρους και προύποθεσεις γράφει:Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Υπό Αποστολή» ή «Διαθέσιμη προς Παραλαβή». Ουσιαστκά μόνο στο «Διαθέσιμη προς Παραλαβή» για το public
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα