Προς το περιεχόμενο

Intenso BD-R 4x 25GB Recordable 1.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή! Μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε από το κατάστημα Θεσσαλονίκη - Πυλαία αναφέροντας «Παραλαβή ηλεκτρονικής παραγγελίας».

Καλησπέρα σας.

Βλέπω ότι η παραγγελια ******* είναι στο κατάστημα.
Θέλω να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος ..
Παρήγγειλα 4 πακέτα τον 5x τεμαχίων προς 1.99eur το ένα.
Όταν θα έρθω να παραλάβω θα παραλάβω 4 πακέτα τον 5 έτσι? Όχι 4 BLURAY DISC. Το ρωτάω αυτό γιατί μου έχει τύχει στο παρελθόν να παραγγείλω πάλι ΠΑΚΕΤΑ dvd τότε.. και να μου έχουν αποσταλεί ΤΕΜΑΧΙΑ.
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα στη speedex και βλέποντας τη συσκευασία εξήγησα στον υπάλληλο τι συμβαίνει.

Άνοιξα το κουτί το οποίο είχε μία συσκευασία των 5 δίσκων αντί για 5Χ5 και φυσικά του ζήτησα να επιστραφεί με δική τους χρέωση και να γραφτεί στην αιτιολογία ότι έστειλαν λάθος παραγγελία.

Τηλεφωνώ τώρα στα multirama για εξηγήσεις.

Η τιμή ήταν για 5Χ5 και όχι για 1Χ5.

http://www.multirama.gr/prod/analosima/apothikeytika-mesa/intenso-bd-r-4x-25gb-recordable-box-5-tem-meso-apothikeysis/prod5140363pp/

ΒοΧ 5 τεμ είναι ξεκάθαρο.

Δημοσ.

Είπαμε και στα 2 πακέτα (απλά και RE) είναι ξεκάθαρη η περιγραφή στο τίτλο,στην φωτό και στην

Ποσότητα συσκευασίας

5 τεμάχια

Μιλάμε ξεκάθαρα για παραπλάνηση καταναλωτών και το γεγονός ότι εκτελούν παραγγελίες στέλνοντας 1 τεμάχιο αντί για 5 τους φέρνει σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Δημοσ.

Για να οργανωθούμε στο θέμα, μιας και παίρνει διαστάσεις, ας αναφέρει καθένας που έφτασε σ' αυτόν η παραγγελία, το κατάστημα πώλησης, τον αριθμό των κουτιών (εννοείται Χ5 δίσκους στο καθένα) και το είδος (απλά-επανεγγράψιμα).

Δημοσ.

Εγώ περιμένω 2 από τα RE (από multirama). Με ειδοποίησαν να πάω αλλά μετά τα νέα δεν θα ασχοληθώ.Για να δούμε 3,60 τα δισκάκια έκαναν και τα μεταφορικά που θα χρεωθούν πήγαινε-έλα 4Ε. Δεν είναι το ποσό αλλα η κοροϊδία που θα συνεχιστεί και  στο μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. tiniakos         Multirama     1 απλά

2. HERTHAN     Public           5 απλά + 5 RE

3. Vasilis 07      Multirama      2 RE                 (παραλαβή από κατάστημα)

4. newtech        Public            4 απλά + 4 RE (παραλαβή από κατάστημα)

Multirama      4 RE    

Getitnow        4 απλά

ΥΓ

Γράφεται καθένας στον οποίο έφτασε η παραγγελία

Εγώ περιμένω 2 από τα RE (από multirama). Με ειδοποίησαν να πάω αλλά μετά τα νέα δεν θα ασχοληθώ.Για να δούμε 3,60 τα δισκάκια έκαναν και τα μεταφορικά που θα χρεωθούν πήγαινε-έλα 4Ε. Δεν είναι το ποσό αλλα η κοροϊδία που θα συνεχιστεί και  στο μέλλον.

Προτείνω να πας στο κατάστημα γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με υπάλληλο δικό τους και όχι με το μεταφορέα.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

4 πακετα απλα κ 4 RE απο PUBLIC (Καταστημα)

4 πακετα απλα απο MULTIRAMA (Παραλαβη απο CURRIER)

4 πακετα απλα απο GETITNOW (Παραλαβη απο CURRIER)

Σε ολους εστειλα μαιλ και περιμένω απαντηση.

(Και αν πριν πει κάνεις οτι τα θέλω για πώληση η οτιδήποτε.. 1 πακέτο τον 5 είναι 125gb δλδ όλα μαζί είναι 1.5gb.

Τα ηθελα για BACKUP και τα RW για δοκιμές.

Δημοσ.

Οσοι 'παραλαβατε' για τσεκαρετε λιγο τις αποδειξεις να δειτε μηπως και εκει η 'περιγραφη' ειναι λαθος.

(αν θελει καποιος ας κανει τον κοπο να ανεβασει ενα σκαναρισμα μιας αποδειξης)

Δημοσ.
(Και αν πριν πει κάνεις οτι τα θέλω για πώληση η οτιδήποτε..

Μ'αρέσει που δίνεις λογαριασμό! Θα τα πλήρωνες, δεν θα τα έκλεβες! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Προτείνω να πας στο κατάστημα γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με υπάλληλο δικό τους και όχι με το μεταφορέα.

Από speedex είναι να παραλάβω.Ήταν off το κινητό και όταν το άνοιξα είχα μήνυμα να πάω από εκεί.

Δημοσ.

2. HERTHAN     Public           1 απλά

ΥΓ

Γράφεται καθένας στον οποίο έφτασε η παραγγελία

Παρηγγειλα 5 απλα και 5 RE (συνολο 10)

Εμενα ηρθε ο courier αλλα επειδη ειδα ενα μικρο κουτακι δεν τα παρελαβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...