Vasilis 07 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 H όποια αλήθεια θα φανεί όταν πάνε όσοι πρόλαβαν από public να παραλάβουν. Σιγά μην σε αφήσει το κούριερ να ανοίξεις τη συσκευασία για να δεις τι έχει μέσα. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις τίποτα. Αν το ψιλαφήσεις εύκολα διαπιστώνεις αν ο φάκελος περιέχει 1 BD (σε κανονική θήκη) ή 5.
giorginho Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Την παραπανω εμπειρια (του Narayan) την ειχα κι εγω και μαλιστα δεν ειχε αλλαξει καθολου η περιγραφη στη σελιδα τους κι αυτοι επεμεναν. Αφου καταλαβαν την πανμεγιστη γκαφα τους επρεπε να τα στειλω εγω απο την speedex και να περιμεεεεενω μεχρι να μου βαλουν τα χρηματα πισω. Ψιλοπαλιοτερη εμπειρια αυτη, υπηρχε και μια πιο 'φρεσκια' που απλα στελνοντας την φορμα επιστροφης με τον λογο που γινεται (παρομοιο λαθος στην περιγραφη) υπηρξε πιο αμεση και θετικη ανταποκριση (και acs πλεον -απλη διευκρινιση αυτη, οχι οτι σημαινει κατι-)... Λογικα δε θα χρειαζεται καν να ψηλαφησεις τιποτα, αν εχει μονο 1 το κουτακι θα ειναι 'αερας' (ειδικα αν καποιος παρηγειλε παραπανω απο 1 συσκευασια) σε σχεση με το να εχει 5!
vasman15 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ειχα και εγω παρομοια εμπειρια προσφατα ,κατι cd tdk στη περιγραφη ελεγε 10 και διναν 1,βεβαια ειχα παραλαβη απο το καταστημα ,οποτε οταν το ειδα εξηγησα και απλα δεν παρελαβα....τωρα παρηγγειλα απο περιεργεια για παραλαβη απο καταστημα βεβαιως ...οποτε για να δουμε...
newtech Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω εχω κανει παραγγελια 4 συσκευασιες blu-ray και rw (8) Κανω αρκετη δουλεια με τα BD οποτε θα μου ειναι χρήσιμα.. Στο 1 τεμαχιο ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για προσφορα.. Ίδωμεν.
giorginho Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη κατι λιγοτερο απο 1,5ΤΒ αποθηκευτικου χωρου με 17 ευρω... σουπερ σε βρισκω !
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ησυχία στο θέμα. Όλοι σε αναμονή είμαστε ?
tiniakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μόλις με πήραν από speedex για 5 τεμάχια που έχω παραγγείλει από multirama στα 12 και κάτι ευρώ με τα μεταφορικά. Σε λίγο θα σας πω αν είναι 5 ή 25.
keeper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον μολις ηρθε ο courrier ο οποιος σαφος και δεν με αφησε αν ανοιξω την συσκευασια οποτε δεν παρελαβα γιατι ολο το πακετο που υποτιθεται θα ειχε 5x5 bdr ηταν στο μεγεθος της μιας συσκευασιας των 5 και πολυ ελαφρύ για 25 jewel case bdr
newtech Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον μολις ηρθε ο courrier ο οποιος σαφος και δεν με αφησε αν ανοιξω την συσκευασια οποτε δεν παρελαβα γιατι ολο το πακετο που υποτιθεται θα ειχε 5x5 bdr ηταν στο μεγεθος της μιας συσκευασιας των 5 και πολυ ελαφρύ για 25 jewel case bdr Δεν καταλαβαίνω.. αφου αναφερουν ΚΑΘΑΡΑ οτι προκειτε για ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 5 Μηπως θα ηταν καλο να στειλουμε ενα email στις 3 εταιριες που το ειχαν και να το ρωτήσουμε καθαρα? Δηλαδη.. Ο κωδικος ΤΑΔΕ που πουλατε και αναφερει ΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι 5χBD ειναι όντως 5? Γιατι και ο κωδικος 5001215 που εχουν στο σιτε με ενα googlarisma αυτο βγαζει 5χ!
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον μολις ηρθε ο courrier ο οποιος σαφος και δεν με αφησε αν ανοιξω την συσκευασια οποτε δεν παρελαβα γιατι ολο το πακετο που υποτιθεται θα ειχε 5x5 bdr ηταν στο μεγεθος της μιας συσκευασιας των 5 και πολυ ελαφρύ για 25 jewel case bdr Πες τετοια γιατι περιμενω να τον στειλω κι εγω απο εκει που ηρθε. EDIT:Τελικα μολις ηρθε ο κουριερας ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Δεν ηταν με τιποτα συσκευασιες των 5 γιατι τα ειχε σε 1 μικρο κουτακι που ζητημα ειναι να χωρουσαν 10. Ειχα κανει παραγγελια 5 και 5. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 1
vasman15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω.. αφου αναφερουν ΚΑΘΑΡΑ οτι προκειτε για ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 5 Μηπως θα ηταν καλο να στειλουμε ενα email στις 3 εταιριες που το ειχαν και να το ρωτήσουμε καθαρα? Δηλαδη.. Ο κωδικος ΤΑΔΕ που πουλατε και αναφερει ΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι 5χBD ειναι όντως 5? Γιατι και ο κωδικος 5001215 που εχουν στο σιτε με ενα googlarisma αυτο βγαζει 5χ! το ειχα κανει και μου απαντησαν οτι απλα εγινε λαθος καταχωρηση στο site ...σαν πολλα τετοια λαθη γινονται ...μηπως γινεται απλα για να πεφτουν παραγγελιες και να εχει επισκεψημοτητα ...????
newtech Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το ειχα κανει και μου απαντησαν οτι απλα εγινε λαθος καταχωρηση στο site ...σαν πολλα τετοια λαθη γινονται ...μηπως γινεται απλα για να πεφτουν παραγγελιες και να εχει επισκεψημοτητα ...???? Οκ και αφου ας πουμε ΕΓΙΝΕ λαθος .. Το δεχομαι.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ?
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αυτά είναι τα νέα τρικ του μάρκετινγκ για να αντιμετωπίσουμε την κρίση ? Δηλ. λέμε πουλάμε κάτι σε προσφορά αλλά τελικά η ποσότητα δεν αφορά 5 αλλά 1 τεμάχιο και ουσιαστικά πρόκειται για κανονική τιμή ? Στην σελίδα του προϊόντος γράφει ξεκάθαρα σε 3 σημεία ότι πρόκειται για 5 τεμάχια άρα τόσα είναι υποχρεωμένη να στείλουν. ΥΓ: Μην ξεκινήσουν από κάποιους σχόλια το θέμα να κλειδώσει, τα ίδια και τα ίδια, πηγαίντε δικαστικός. Είναι λάθος της όλης αλυσίδας και αφου το χόντρυναν ακόμα περισσότερο στέλνοντας διαφορετική ποσότητα είναι υποχρεωμένη να παραδεχτούν το λάθος τους.
keeper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 τσεκαρετε τις συσκευασιες, τα 25 dvd εχουν καποιον ογκο και βαρος, εγω εστειλα ευγενικό μήνυμα στα "μαγαζακια" οτι καναν λαθος και οτι πρπει να διορθωσουν την παραγγελια και να μου τα ξαναστειλουν. περιμενω απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα