HERTHAN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Φυσικά πιστεύω πως θα στήλουν 1 τεμάχίο βέβαια αντί για 5 που γράφει η συσκευασία... Φυσικα και θα στειλουν 5. 2
Innersense Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Άντε να δούμε πότε θα πέσουν και τα 50άρια...
nek4d Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Άντε να δούμε πότε θα πέσουν και τα 50άρια... δεν επεσαν τα 25άρια, προκειται περι "λαθους"
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τι εννοείς; Κάποτε αγόραζα τα 25άρια γύρω στα 10 ευρώ το ένα και τώρα τα παίρνουμε 1,99 τα 5 και όχι σε pack αλλά με κουτί που μπορούμε να αξιοποιήσουμε.
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 http://www.multirama.gr/prod/analosima/apothikeytika-mesa/intenso-bd-re-2x-25gb-rewritable-box-5-tem-meso-apothikeysis/prod5140370pp/ Αυτά είναι επανεγράψιμα (όχι του τίτλου).
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τα επανεγγράψιμα τα έχει το Public όπως έγραψε ο HERTHAN στο post #6 και έχουμε ήδη παραγγείλει. Ο TS έγραψε για τα απλά.
mikegad Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Φυσικα και θα στειλουν 5. Ευχαριστώ για την διόρθωση Στό θέμα μας τώρα ,αν δεις παλαιότερες προσφορές δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξανασυμβεί (από τον ίδιο όμιλο) Σε εμένα το είχαν κάνει με cd.Έγραφε δεκάδα και έστειλαν 1 1
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τα επανεγγράψιμα τα έχει το Public όπως έγραψε ο HERTHAN στο post #6 και έχουμε ήδη παραγγείλει. Ο TS έγραψε για τα απλά. Ok! To είδα βιαστικά το θέμα. Ευχαριστώ για την διόρθωση Στό θέμα μας τώρα ,αν δεις παλαιότερες προσφορές δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξανασυμβεί (από τον ίδιο όμιλο) Σε εμένα το είχαν κάνει με cd.Έγραφε δεκάδα και έστειλαν 1 Μου έχει συμβεί.Αλλά τώρα είναι άλλη περίπτωση. Στη συσκευασία και στα τεχνικά χαραχτηριστικά αναγράφεται ξεκάθαρα ότι αφορά 5 τεμάχια.Άρα το σενάριο να στείλουν 1 δεν παίζει.
nek4d Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Περιπου 22.00, ή πηραν χαμπαρι το λαθος, ή εξαντληθηκαν απο τις πολλες παραγγελιες. Ειδα το θεμα νωριτερα, αλλα λογω δουλειας δεν προλαβα. Οποιος ξαναπετυχει διαθεσιμοτητα ή καποια αντιστοιχη προσφορα, ας μας ενημερωσει Τι εννοείς; Κάποτε αγόραζα τα 25άρια γύρω στα 10 ευρώ το ένα και τώρα τα παίρνουμε 1,99 τα 5 και όχι σε pack αλλά με κουτί που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. (Γεια σου makfil. Αν εγραψες για μενα, εννοουσα οτι δεν ειναι κανονικη τιμη το 1,99 τα 5 τεμ, μακαρι να τα ξαναδουμε τοσο συντομα )
mikegad Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μου έχει συμβεί.Αλλά τώρα είναι άλλη περίπτωση. Στη συσκευασία και στα τεχνικά χαραχτηριστικά αναγράφεται ξεκάθαρα ότι αφορά 5 τεμάχια.Άρα το σενάριο να στείλουν 1 δεν παίζει. Στην δικιά μου περίπτωση πάντως ,μια χαρά εγραφε σε τίτλο ,πληροφορίες και χαρακτηριστικά πως ήταν 10 τεμάχια cd-r. Παρέλαβα 1 τεμάχιο και μάλιστα cd-r audio 1
IVIetaCreatoR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Στην δικιά μου περίπτωση πάντως ,μια χαρά εγραφε σε τίτλο ,πληροφορίες και χαρακτηριστικά πως ήταν 10 τεμάχια cd-r. Παρέλαβα 1 τεμάχιο και μάλιστα cd-r audio Και σε εμένα έχει τύχει ακριβώς το ίδιο. (get it now)
tiniakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν έρθει 1 αντί για 5 όπως είναι θα γυρίσει πίσω.
HERTHAN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν έρθει 1 αντί για 5 όπως είναι θα γυρίσει πίσω. Το μονο σιγουρο.
pcbill Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πάντως έχει μια καλή (για εμάς) λογική στις τιμές του... 0,4€ το BR, 0,5€ το ποντίκι...
Narayan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν έρθει 1 αντί για 5 όπως είναι θα γυρίσει πίσω. Σιγά μην σε αφήσει το κούριερ να ανοίξεις τη συσκευασία για να δεις τι έχει μέσα. Απλά θα αναγκαστείς να καλέσεις τη Getitnow/Multirama και αφού σου σπάσουν τα νεύρα επιμένοντας πως εσύ έκανες λάθος στην παραγγελία (επειδή στο μεταξύ έχουν αλλάξει την περιγραφή στο site), να ταλαιπωρηθείς να πας στη Speedex στις ώρες λειτουργίας της για να επιστρέψεις το λάθος προϊόν. Τα παραπάνω ίσως και να βασίζονται σε πραγματική εμπειρία ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα