Προς το περιεχόμενο

Intenso BD-R 4x 25GB Recordable 1.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια δοκιμή τώρα και το πιστωτικό που εμφανίζει είναι 12,20.

Το ποσό είναι προ ΦΠΑ και είναι το ίδιο από χθες το πρωί που εμφανίστηκε στους λογαριασμούς όσων είχαν παραγγείλει τους δίσκους και δεν τους πήραν.

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπαμε παιδια, αν δεν το εχουν φτιαξει, ειναι -15 ευρω σε παραγγελιες ανω των 18,45 ευρω (μπαινει εκπτωση -12,20 επι προϊοντων καθαρης αξιας -προ ΦΠΑ- 15 ευρω). Οποιος θελει μπορει βεβαια να παρει τηλεφωνο να ζητησει να του την περασουν οι ιδιοι και να βγει -15 σε παραγγελια των.. 15.01 και ανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Έβαλα εξωτερικό αξίας 69,90 και στο λογαριασμό εμφάνισε έκπτωση 12,20 πάλι, προ ΦΠΑ.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Ίσως δεν έχεις καταλάβει το θέμα συνολικά.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, η αρχική τιμή είναι 69,90 και αν αφαιρέσεις την έκπτωση των 15 ευρώ, υπολογίζεις ότι θα πληρώσεις 54,90 ευρώ.

Βάζοντας στο καλάθι σου το συγκεκριμένο προιόν εμφανίζεται

Υποσύνολο        56,83

Έκπτωση           12,20

ΦΠΑ                   10,26

Τελικό Σύνολο    54,89

Επομένως, η έκπτωση των 15 ευρώ υπολογίζεται κανονικά.

Εν πάση περιπτώσει, όσοι δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμέο προιόν από τα περιορισμένα, ομολογουμένως, των περιφερειακών, όπως εγώ, έχουν προθεσμία μέχρι το τέλος του χρόνου για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Δημοσ.

Nαι, οπως και στο #153 απαντωντας στο ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ σχολιο που ειχα κανει αμεσως πριν (και προσθετοντας το "δεν καταλαβαινω τι εννοεις")... αντε βγαλε ακρη... :)

Δημοσ.

ρε παιδιά έχετε αντιμετωπίσει θέμα στην αναπαραγωγή αλλά και εγγραφή με αυτά τα δισκάκια; είχα πάρει και εγώ παλιότερα που ήταν ξανά σε προσφορά αλλά κανένα bd που είχα δε μπόρεσε να τα γράψει. χρησιμοποιώ lg , pioneer ,liteon και ένα της sony . εσείς ποιούς εγγραφείς χρησιμοποιείτε ; 

Δημοσ.

Όπως έχω πει παραπάνω, δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα δισκάκια και τα παρήγγειλα με προβληματισμό.

Χρησιμοποιώ τα Platinum και τα Verbatim, που τα έχω δοκιμάσει να παίζουν σε πολλά και διαφορετικά players, και τα γράφω σε ένα LG BD writer που είχα αγοράσει όταν έστησα το τελευταίο pc πριν από 4,5 χρόνια.

Δημοσ.

ενημερωτικα απλα αναφερω οτι μπορειτε να παρετε και διαφορα προιοντα απο τα περιφεριακα αρκει το συνολο τους να προσπερναει στα 15€, για παραδειγμα μπορειτε να παρετε 7 bd-r και 2 cd με  τελικη τιμη (δεν χρεωνουν μεταφορικα για αναλώσιμα) περιπου 10λεπτα η και λιγότερο (μου ηρθε παραγγελια με κοστος 0,02λεπτα και γελαγε και ο κουριερ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...