Προς το περιεχόμενο

Intenso BD-R 4x 25GB Recordable 1.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κάλεσαν κι εμένα, ήδη έβαλα παραγγελία για τα USB stick του άλλου τόπικ. Έδωσε €15 πραγματικής έκπτωσης.

Μπράβο στο Public, δεν θα με έχαναν από πελάτη ούτως ή άλλως καθώς λάθη γίνονται, πάντως σαν χειρονομία ήταν πολύ θετική.

• Like 1
Δημοσ.

Προηγείται η γνωστοποίηση της (αρνητικής) κριτικής στο κατάστημα και μετά την απάντησή του αναρτώνται.

Γιαυτό υπάρχει μόνο μία θετική κριτική μετά την 26/9/13

• Like 1
Δημοσ.

the same here... μια γλυκια κοπελιτσα, "πιστωτικο", retract την αξιολογηση, επεσε παραγγελια στο καπακι για δισκάκια και ενα στικακι 32gb

Δημοσ.

Γιατί μπορεί να αποσυρθεί η αρνητική από το skroutz?

ναι... με μειλ στο skroutz... Για αυτο υπάρχει και η καθυστέρηση στην καταχωρηση της αρνητικής. Ενημερώνεται το καταστημα ωστε να δράσει...

Για αυτό οταν βλέπετε πολλές αρνητικές ειναι ΠΟΛΥ φολα το καταστημα...

Δημοσ.

ειχα και εγω τηλεφωνο για εκπτωση αν και δεν εκανα σχολιο στο skroutz...απλα δεν παρελαβα απο το καταστημα... B)

Δημοσ.

Έτσι μου είχε πει η κοπέλα.

Δυδτυχώς, οι επιλογγές δεν είναι πολλές γιατί σε πολλά, όπως εσωτερικός δίσκος, έχει τιμές από τις υψηλότερες της αγοράς.

Δημοσ.

μου ηλθε κουτι η εκπτωση των 15ευρω ,ειχα παραγγειλει ενα samsung DVD RW slim wi-fi το οποιο το ειχε βγαλει προσφορα απο 45 ευρω στα 29 και ηταν μονο ενα κομματι το πηρα 11,99 ευρω δηλαδη μειον 17ευρω.Ευχαριστω το Public

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...